הי, קראו לי? מוזמנים כעת להפציצני ב

הי, קראו לי? מוזמנים כעת להפציצני ב

באימייל.... וברצינות: בואו נעבור לנושא הכאוב של הרכילות, איך ששמועה הולכת ומתנפחת ( עושים מכעבר הר... ) ואתן לכם דוגמא מצויינת, טרייה ישר מהתנור: בתחילת השבוע ישבתי בעבודה מול המחשב, התקרה עשוייה מריבועי קל-קר - ראיתי מזוית העין שמשהו נפל מהתקרה, הפניתי את מבטי וראיתי מולי... חתול! שמחה וששון במחלקה... החתול הסתובב, טיפס ו...נעלם... ולכדו עוד חתול.. ויודעים מה מספרים עלי במחלקה? איך שהחתול נפל לי ישר על הראש שלי...
צחוק, צחוק... אך רואים איך מפה לפה השמועה מתגלגלת ככדור שלג ההולך וגדל ומוסיפים דברים שלא היו ולא נבראו... מה דעתכם? תספרו אנדוטות ( = סיפורים קצרים ומשעשעים ) משלכם... יומטוב וסופשבוע נפלא!!!

היה לי דבר דומה בלימודים

הייתי אצל הנגר, ופתאום נכנס אליו סטודנט עם חתיכה גדולה של קלקר. הוא ביקש מהנגר שינסר לו את הקלקר לשניים והנגר לא הסכים כי הוא מנסר רק עצים ורק לסטודנטים בקורסים מסויימים. הסטודנט צעק עליו והנגר צעק עליו בחזרה שהוא עלול "לעוף" מהלימודים. אחרי כמה ימים הגעתי למזנון, והמזנונאי שבעצמו היה סטודנט קרא לי: "הי, בוא הנה. שמעתי שהנגר צעק עליך לפני כמה ימים וכמעט העיף אותך מהפקולטה".

0ne Man

New member
מרכלים שנפל עליך חתול על הראש?!

ולזה את קוראת רכילות...? אם אני הייתי במקומם, הייתי משפר את זה עוד קצת: הייתי מספר, שהחתול היה שוכב לו לתומו בכסא שלך, ואת נפלת עליו על הראש...
סתאםםםם סתאםםםםם האמת שהנושא של הרכילות מוכר לי גם מהעבודה. שמועות עוברות כאן כאש בשדה קוצים..אבל מה, היות ואני לא משתתף ב"שיחות מסדרון", אני תמיד יודע אחרון כל מה שקורה בשטח הרכילותי... בגלל זה סידרתי עם אחת העובדות של המחלקה שלי שהיא "מדווחת" לי על כל דבר חשוב שהיא שומעת

לימדו אותי דבר אחד:

אם אני לא יודעת משהו, סימן שאני לא צריכה לעת, פשוט מאד, לא?...
ועוד בנושא החתולים: לא מזמן הלכתי עם אחי, שיחיה, והוא הזהיר אותי שלא לדרוך על חתלתול קטן שהיה אפור כצבע המדרכה וממש לא רואים אותו... לחתולים אין שכל להזהר ממפלצות האדם....

0ne Man

New member
זה מזכיר לי

בשבוע שעבר, כאשר הייתי בטיול ערב, הבחנתי על המדרכה בגור חתולים חמוד ומקסים שהיה הולך על המדרכה הצמודה לכביש סואן בזנב מורם. חששתי שהוא ינסה לעבור את הכביש ויידרס, אז לקחתי אותו על הידיים, ניכנסתי לחצר של בית משותף והנחתי אותו על רצפת חדר האשפה של הבניין, מתוך תקווה שהחתולות המקומיות יאמצו אותו. הוא "לא הסכים", ואחרי שעזבתי אותו הוא התחיל לרוץ אחריי, את כל הדרך עד לבית שלי. אז התחלתי לרוץ וברחתי ממנו, והאנשים ברחוב הביטו קצת בפליאה על גבר בוגר שנמלט כל עוד נפשו בו מגור חתולים שרודף אחריו... אני יכול רק לנחש מה הם חשבו על כך...

Catty

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

למה לא אימצת אותו?

0ne Man

New member
שאני אאמץ חתול?! ../images/Emo12.gif

אני צריך קודם שאיזה חתולה תאמץ אותי...

צלף

New member
../images/Emo54.gif מבקש להכיר ../images/Emo108.gif

לצורך הקמת משפחה לחתולים ולבעלי ה
ו-
...

Catty

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

ספרו, במה כל אחד מכם עובד?

כיסוף

New member
מוצא חן לך הא? ../images/Emo6.gif

טוב המשלוח הבא בדרך אלייך
וכמה קושיות על הסובאחחחחחחחחחח
מי מגיע מחר מהכותבים כאן להשמיע קולות?
אופו יוצא הקאמרי החדש? למה אני מכירה את המדרגות הנעות בעזריאלי ואת קומה 3 בחנות "אודם"
סתם סתם אני מכירה עוד מקומונימים שאני אוהבת לעשות דורה דורה אבל ביימת לויייד'ת איך מגיעים. מי מסביר לתיירת?
תו| אני כמובן יוצאת מוקדם כי חייבת קפה על הסובחח בבית קפה טרום השירה לצחצח את גרוני בגוגל מוגל בעעעעעעעעעע....
ואם מישהו יגיד לי אופו הקאמרי אני כבר אמצא איפה לנחות בבית
הכי קרוב מי שרוצה מוזמנ/ת להצטרף אלינו. לפני השירה לה לה לה לה לה
ומי שתלללללללאפיפי ויודע אם יש בית קפה הכי קרוב לקאמרי שיכתוב. הקפה הסוכר והקראסון לא עליי

בואי אסביר לך איך מגיעים לקאמרי החד

ש, מתוך הכרותי אותך ככותבת בפורום הזה,את גרה בחיפה, נכון? אם כן,תוכלי להגיע ברכבת או באוטובוס לתחנת רכבת מרכז, ומשם תקחי קו 18 הישר לקמארי, ולבית קפה -נדמה לי שיש במקום בית קפה ,ואם תעברי את הכביש לצד השני ,תמצאי מקום שנקרא לונדון מיניסטור,מין פסג' קטן,שם תמצאי לפחות בית קפה אחד קטן ונחמד, מקווה שעזרתי לך.

כיסוף

New member
יוו תודה

כן אני חיפאית ומתה על נסיעות ברכבת
ואני יודעת שיש בית קפה בתוך הקאמרי אבל לא יודעת אם הוא יהיה פתוח מוקדם מוקדם. כי כדי לשבת בפאנן בלי לחץ צריך להשכים מוקדם
וגם לשוחח קצת .. הרבה לפני השירה זה גם זמן אוויר אבל בהחלט עזרת לי. תודה

למעלה