הי,רויקו.שאלה בענין הטבעת

לחוצונת

New member
הי,רויקו.שאלה בענין הטבעת

רויקו,שלום לך. מה זאת אומרת "עם סגירת הטבעת"? הטבעת עדיין לא נסגרה בניתוח? האם אני צריכה לעבור משהו שאני לא יודעת עליו? נותחתי ע"י דר´ רובין. תודה.

רוייקו

New member
דר´ רובין לא הסביר לך שאת הטבעת

צריך לנפח כחודש-חודש וחצי אחרי הניתוח ? לא תקין. זה כזה אבסורד שאלה שעוברים את הניתוח במרכזים פרטיים מקבלים, בעצם, הרבה פחות אינפורמציה והמשך מעקב לאחר הניתוח, כגון שירות דיאטני ושירות של מכון הרנטגנולוגי, על מנת לעקוב אחר מצב הטבעת סביב הקיבה וגם על מנת לסגור את הטבעת (סגירת הטבעת נעשית על ידי המנתח או על ידי רופא שעבר התמחות, כגון רנטגנולוג). פני לדר´ רובין להמשך התהליך. כניראה שאת הניפוח יבצע לך בבית החולים בו הוא עובד (בלינסון ?)

עדי.פ

New member
לא חייבים לנפח

זה תלוי בקצב ההתקדמות לי לא ניפחו שום דבר חוץ מזה לדעתי נגיעה בטבעת לאחר הניתוח זה הפתח להרבה מהסיבוכי ששומעים עליהם עדי

רוייקו

New member
הטבעות המתכווננות נועדו למניפולציה

של ניפוח, אחרת היו משתמשים בטבעות קבועות, כפי שמשתמש בה פרופ´ משה דודאי (רצועת גורטקס) בחלק זה של ניתוחים לקשירת קיבה קיימות מספר טבעות: מתכווננות וקבועות. אלה הקבועות, פחות מחליקות ושומרות על יציבות הפאוצ´ ותקינותו לאורך זמן רב יותר. ברור כבר שהטבעות המתכווננות נוטות להחליק וליצור ארוזיות, ככל שמערבים אותן בניפוח, אולם לכך הן נועדו. רק 15 אחוז מכלל המנתוחים אינם זקוקים מלכתחילה לסגירה נוספת שלה. לא כולם מסוגלים למישמעת העצמית שאתה מסוגל לה. מיודענו טוענת כי חוששת שהניתוח אינו מגביל אותה מספיק כי היא מסוגלת לאכול רגיל.. אז מה היית מציע לה ?

עדי.פ

New member
הייתי מציע לה שיחה עם דיאטנית,

קודם כל שתדע מה , איך מתי וכמה לאכול. (אני גיליתי שהבעיה העקרית נובעת מאכילה מהירה, אכן אם אני אוכל ארוחה בפחות מרבע שעה אני שוב רעב ארי שעתים שלוש). ברור לי שהסתמכות על טכנולוגיה בלבד(ניתוח+ניפוח) ללא שינוי הרגלי אכילה לא מביאים להצלחה. אני רואה בניתוח כלי עזר לשינוי הרגלי האכילה (תאמין לי אני נלחם בהרגלים הישנים כל יום כל שעה והניתוח עוזר לי להלחם)

למעלה