הי רותי אז בהמשך לדיון שלנו על קוסמים הקוסם

לדעתי כן

מאחר שהשטן בטוח קיים (הספקתי לראות קצת על מה הוא מייצג ומה הוא גורם לאנושות), ברור שהאל קיים שהרי איך יתכן שהשטן יהיה קיים ללא אלוקים? השטן והאנשים הסוגדים לו שונאים כל מה שקשור לאל או מייצג אותו ולכן שונאים את כל שלושת הדתות יהדות נצרות ואסלאם. בתור יהודים חושבת שאמורים לסגוד לאל אחד

הי רותי אז בהמשך לדיון שלנו על קוסמים הקוסם

הכי כנה שאני מכירה הוא מייק סופר הוא מודה שהכוחות לא שלו ושזה מרוח שבאה אליו(המסכן לא יודע שדזמונד זה שד ושהוא הולך לשלם על זה בעולם הבא אבל זה נושא אחר). הוא לעומת שאר הקוסמים לא מכר את נשמתו לשטן אבל כן גם הוא עובד עם שד אבל לפחות מודה בזה שזה לא מגיע ממנו https://m.youtube.com/watch?v=tQH8gR4VSu8

ודבר אחרון שאגיד בנושא

כי אני בגמילה. בעיקרון גם דרך הקוסמות ודרך עוד תחומים השטן רוצה שיאמינו בו כדי להסיט את האמונה של אנשים מהאל (הרי הוא בא לקטרג על האנושות). לכן יש אפילו קוסם שקר למופע שלו believe. לכן אומרים שהשטן פועל דרך איידולים שיאדירו אותם במקום את האל. בטח זה לא יצא מובן אבל משהו כזה.

רותי 11

New member
בינתיים מה שאני שמעתי הם אומרים שהכל

זה אחיזת עיניים, ואין פה שום קסמים
או משהו אל טבעי

לרב זה שילוב של השניים

והם ישלבו אחיזת עיניים עם עולם העל טבעי. קוסמים מתחילים יעשו רק טריקים הקוסמים הגדולים והמפורסמים אילו שיעשו הכל בשביל פרסום כבר יעבדו עם שדים . יש קוסמים שאומרים שמה שהם עושים זה קסם אמיתי אבל בואדי שהם לא יגידו לך אבל אפשר לראות לבד יש קסמים שקוסמים עושים שברור שזה אמיתי אבל בגלל שאנשים התרגלו להאמין למה שטוענים שהכל טריק הם לא רואים מה שמול העיניים שלהם בכל אופן אם תסתכלי על הכרזות האילו של הקוסמים תראי שכמעט בכל כרזה השטן מופיע שימי לב שהוא פעמים רבות ליד הקוסם עוזר לו. ככה הם מספרים את האמת בעקיפין http://rhettmagic.furman.edu/impimages.html שבת נעימה

נ.ב

גם הודיני נעזר בשטן

דבר אחרון לעיתים לא תמיד רואים את השפעת

העבודה עם השדים על הקוסם. ראיתי קוסם לדוגמא שכל פעם שהשדים עזרו לו לעשות קסם צבע עיניו השתנה מחום לכחול חיוור יש עוד קוסם מפןרסם שכל פעם שעושה קסם עושה קולות של שד(נחירות כאילו קולות שלמי שיצא לשמוע אופייניים לדיבוק של שדים). אבל זה לא תמיד כנראה זה גם תלוי בסוג השדים:p

למעלה