הי...... רציתי להתייעץ

p_nurit

New member
הי...... רציתי להתייעץ

עד כמה לדעתכם הגיל קובע? אני פגשתי בחור מאוד נחמד אך לאחר גיליתי שמבוגר ממני בעשרה שנים עד כמה לדעתכם זה צריך להשפיע?

Romantic Lady

New member
היי נורית

לעניות דעתי,לעובדה שאת בת 28, והוא בן 38, אין כל כך חשיבות. מה שחשןה הוא, האם את "בוגרת" יחסית לגילך, ואהם הוא "צעיר" יחסית לגילו. ובגלל שמה שכתבתי נשמע דיי פלצני אשתדל להסביר.. את יכולה להיות בת 28 שלא כל מה שמעניין אותה זה ריקודים, בחורים, מסיבות וכו'...והוא מאידך יכול להיות בן 38 שלא מעוניין ל"התיישב" ולהקים משפחה, אלא מחפש את הסטוצים. אני לא הייתי פוסלת אותו על סמך הגיל, אלא לוקחת זמן להכיר אותו, ואם זה זה בטח שלא לפסול אותו בגלל ההבדל בגילאים! בהצלחה! ואל תשכחי לחזור ולספר מה היה! הרומנטית

p_nurit

New member
בסוף לא רלוונטי......

דברים אחרים הפריעו אוווף, זה לא פייר, אני כה רוצה להכיר!!!!!

Romantic Lady

New member
מה קרה?

רוצה לשתף? אם תרצי אפשר גם במסר אישי. בכולופן קבלי
והכי חשוב אל תתייאשי!

כניראה פער מחשבתי

קשה לגשר על תחום גילאים כזה אפילו מבחינת השירים ששומעים באוטו דרושה גמישות מחשבתית של שני הבני זוג בכדי לגשר ולהתאים דבר שבבני זוג של אותו השנתון יש יותר רצון להתאמה בלבד

מקשיב

New member
שלום נורית

איך גילית את הגיל ? האם בתעודת הזהות ? או שהרגשתת פער בינכם ? לגיל בשלב מסויים אין משמעות אילה אם כן את מרגישה או הוא מרגיש בפער. אם נעים לך ונחמד לך איתו זה כל מה שחשוב לא ? אל תפסלי כלום על הסף לכי עם הלב בהצלחה

p_nurit

New member
הי, הסברים

הבעיה הראשונית אכן היה הגיל אבל בהמשך גם יחד החלטנו שהמרחק בעייתי. הוא גר בירושלים אני במרכז ואני לא ניידת ולא אין מכונית חוץ מזה סיפר לי כמה דברים שהציקו לו ולא רוצה לפרט כי זה אישי בכל מקקרה נהיה ידידים אך לא מעבר

מקשיב

New member
יודעת ...

הכי חשוב שהחלטת ואת הולכת עם זה קדימה בהצלחה ורק טוב שיהיה

k e r e n m

New member
אני יכולה להגיד לך

שאני עובדת כרגע במקום עבודה שישנו שם גבר (לא פנוי) שהפער בינינו 18 שנה והוא נראה מעולה ומאוד צעיר ברוחו (ואני בגילך), ואם הוא היה פנוי לא הייתי חושבת פעמיים. אין קשר לגיל גבר תמיד נשאר ילד ברוחו.ובטח שלאהבה אין גיל..

למעלה