הי רציתי לעדכן אתכם ולשאול שאלה

caticat22

New member
הי רציתי לעדכן אתכם ולשאול שאלה ../images/Emo13.gif

מאז שנחשפתי לסוד חיי השתנו בהמון מובנים 1. יש לי ביטחון עצמי בצורה מדהימה
2. קיבלתי 3 הצעות מבחורים בחודש אחד. 3. אני חושבת חיובי. 4. התקבלתי לעבודה שתמיד רציתי
וכל זה בגלל שביקשתי, והאמנתי שאני אקבל
השאלה שלי היא ככה - יש בחור שמעוניין בי, הוא ראה אותי באיזה מקום ונמשך אליי. אני עוד לא ראיתי אותו. דיברנו בטלפון ואנחנו מתכננים להיפגש בקרוב יש בינינו תקשורת והכל טוב, הבעיה היא שהוא שלח לי תמונות שלו ואני לא כל כך סגורה על עצמי. כל תמונה שונה מהתמונה השנייה והוא נראה אחד אחר בכל אחת מהן. בגלל זה אני חוששת שלא ימצא חן בעיניי. כבר קרה לי שיצאתי עם מישהו, בטלפון היתה כימיה גדולה , וכשנפגשנו הוא נמשך אלי אך אני לא נמשכתי אליו. עם הבחור הזה יש כימיה בטלפון אך אני חוששת שכשניפגש לא אמשך אליו ולכן אסיים את הקשר. (אני לא אוכל לצאת עם אחד שאני לא נמשכת אליו). מה עלי לעשות כדי לגרום למשיכה להתקיים ? איך אני אמורה לחשוב? "אה הוא בטח ימצא חן בעיניי"? כי אני נורא שלילית בנוגע אליו ותמיד אומרת "אוף... חבל שאני לא יודעת איך הוא נראה..יש לי הרגשה רעה בקשר אליו" מה אתם מייעצים? פשוט לשכנע את עצמי שהוא האחד ושהוא כן ימצא חן בעיניי מבחינה חיצונית? הרי אני לא יכולה לשנות את המראה שלו בזכות החשיבה שלי. תודה :)

HANSEM M

New member
תדביקי לו מגנט, ולך מגנט ותראי איך שתמשכי

אליו, נו טוב זה בצחוק כמובן. חוץ מערב אחד מה יש לך להפסיד במפגש . אל תשכנעי את עצמך לטוב ולא לרע, תני לזמן לעשות את שלו, תצאי עם החלטה שאם זה נראה לך תתני לזה הזדמנות, ואם זה לא נראה לך תוותרי על מפגשים נוספים. לפחות תדעי שלא החמצת את הזדמנות חייך. בהצלחה ושבת שלום.

מה כבר יכול להיות../images/Emo8.gif

|צאי לכוס קפה ותיראי עם את רוצה להמשיך לארוחת הבוקר ואם אין משיכה כנראה הוא לא מתאים עכשיו להיות האחד ומיוחד ויגעו אחרים לכי עם ה-הלב והכל יסתדר

ע ו פ ר ה

New member
היי קטקט

שימי לב לכל הפחדים שמלווים אותך לקראת הפגישה הזו. שחררי אותם וצאי להיפגש איתו בלי ציפיות ובלי מחשבות. כאילו זו פעם ראשונה שאת יוצאת להיפגש. באהבה עופרה

אני אגיד לך מה לעשות

הוא בוודאות עובד עליך .. מה שאת צריכה לעשות זה לנתק עם כל אלה קשר מיד ולצאת איתי במקום.

בפעולה58

New member
דילמות

בוקר טוב ושבת שלום את יותר מידי בדלמה. לכי עם תחושות הבטן שלך..... מקסימום יצאת הכרת עוד אחד. ואם לא תצאי תרגישי פספוס אז לכי תפגשי תהני.

למעלה