הי. רציתי לשאול

sagiberg

New member
אחרי המלצה חמה../images/Emo23.gif של britush

גיליתי יופי של ספרים. כדאי לך להכנס להודעה מס' 29611183 (עמ' 6) - יש שם התייחסות מלאה לספריו של גדליה

Britush

New member
לא קראתי את עיתונוער. ../images/Emo10.gif (מומלץ?)

אבל קראתי הרבה ספרים אחרים שלה, ובחלקם פשוט התאהבתי - "ידידות ארוגה ברשת" ו"נעורים במסתור" (המלצתי עליהם בהודעה שsagiberg הזכירה) זכו להגדרה 'שניים מהספרים האהובים עלי ביותר'. זה כבוד גדול, אתם לא חושבים?
ההתוודעות שלי לעמי גדליה הייתה די במקרה. מסתבר שבמשך שנים קראתי ספרים שלה, ואהבתי אותם, בלי להיות מודעת לעובדה שאת כולם כתבה אותה סופרת (you see, זה היה בתקופה שלא היה לי אכפת מי כתב את הספרים, כל עוד אני נהנית לקרוא אותם
). לפני כמעט שנה (למען האמת, בדיוק ביום ההולדת הקודם שלי) סבתא שלי לקחה אותי לחנות ספרים והציעה לקנות לי ספר שאבחר. לא התנגדתי, כמובן; אחרי שיטוט מהיר במדפים לקחתי את "ידידות ארוגה ברשת". קראתי, התאהבתי, חקקתי את השם "עמי גדליה" בזכרוני, ואחרי כמה ימים הבחנתי שיש הרבה ספרים שלה בחדר שלי, בלי שאשים לב. כרגע רובם עומדים במקום נכבד על המדפים.
אז כפי שודאי הבנתם, אני אוהבת מאוד את הספרים של עמי גדליה, במיוחד ספרים מסויימים -
נכנסתי פעם לפורום של עמי גדליה - היא עצמה נכנסת אליו לפעמים, זה מה שהלהיב אותי - אבל בקושי נכתבות בו הודעות, אז כרגע הוא שמור במועדפים שלי, ופעם בחודש בערך אני נזכרת להיכנס...

perhay

New member
כן, היא אישה...

וגם ספרנית במקצועה. הספרים שלה מאד מתאימים לגיל 12. בתור ספרנית אני תמיד נוהגת להמליץ לתלמידים על ספריה כי אני בטוחה שהם ספרים איכותיים שהנוער מזדהה עם התכנים ועם הדמויות. חוץ מהספרים שהוזכרו בהודעות האחרות היא כתבה את "העד האחרון", ספר על הכחשת השואה מאד מעניין. זהו רומן מבוסס על סיפור אמיתי שקרה בשוויץ והעלילה הועברה לשבדיה. עמי גדליה ערכה תחקיר מקיף לקראת כתיבת ספר זה.

RainDrop

New member
עמי=עמליה../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

וגם אני קראתי את "העד האחרון". באמת ספר יפה. ושמעתי שגם "מנגינה שאין לה סוף" של עמי גדליה מקסים, למרות שעוד לא יצא לי לקרוא אותו.

למעלה