הי רציתי לשתף ולשאול, התקבלוני?

דנהה30

New member
הי רציתי לשתף ולשאול, התקבלוני?

אני לא יודעת איך להתחיל לשתף אותכם, אבל אני מרגישה שעולמי נחרב אני נשואה מיזה כשנתיים וחצי לאדם שחשבתי שהתחברתי אליו נפשית עקב הילדות שעברנו (ולא עברנו יחד) במשך הנישואים עברנו עליות ומורדות הרגשתי שהוא לא יכול להעניק לי חום ואהבה. כמובן שביקשתי ממנו שיישתדל, אבל משום מה היה נראה שזה לא בראש מעיינו. אנחנו בסביבות גילאי השלושים ולשנינו זוהי זוגיות שניה. כשהתחתנו- מטרתי הייתה אחת- לעשות לו טובוכמה שיותר שיהיה טוב לשנינו. הוא ביקש להתגרש כמה פעמים ואני זו שהצלתי את הנישואים בשיניים.(אין לי מושג אם זה היה נכון ?! בדיעבד!) וטענתי הייתה שסה"כ שניינו אנשים עם לב טוב ורצון טוב ואפשר יהיה להחזיק בנישואים ולעשות טוב אחד לשני- רק ביקשתי טיפה יחס ולא כשהוא מגיע הבייתה שישב ישר לייד המחשב ויחפש שיחות בצטים. לאחרונה- הבנאדם השתנה =החל לעשות דיאטה, כושר, ולישון מוקדם פתאום- מה זה מוקדם? =במקום 2-3 בלילה, אז לישון ב 11 בלילה בטוענה שהוא עייף. =מביע יותר את אהבתו אלי, במיוחד כשמקיימים יחסים. כל זה היה לי מוזר והרגשתי שזה לא בדיוק יישר. ........שכחתי לציין שאני נשואה לאיש מכירות מעולה. יודע למקור קרח לאסקימואים (אומר לכם משהוא? ) ואז- יום אחד פשוט גיליתי שהוא מחפש סיבות לצאת,- אמר לי שהוא הולך לפגישה ... והוא הלך למקום אחר ועוד כמה שקרים שגיליתי ואז- פניתי אליו ואמרתי לו שאני מרגישה שהוא לא ייישר ולא כנה איתי- הוא התנגד ואמר שזה לא נכון ורק אמר שזה מראה לו שוב כמה אנו צריכים להתגרש אמרתי לו שגרושין לא יפתרו את הבעיה הזו שהיה כדאי להעזר אולי באיש מקצוע. אתמול לאחר יומיים שקטים- הוא אמר לי שהוא החליט שהוא רוצה להתגרש ובצורה יפה. אני לקחתי את זה קשה- אפילו שהיו לי מזמן הרבה סיבות למה כן לחתוך. אבל איך אמרו פה קודמיי- אישה תמיד מנסה לתת יותר צאנסים. לקחתי את זה מאוד קשה מהשעה 5 וחצי בבוקר אני לא מצליחה לתפקד בבית יש לנו תינוק משותף- ומיסכן הוא מרגיש אותי עצובה ובוכה יחד איתי אני לא יודעת למי לפנות ואיך להחזיק את עצמי הוא נותן לי שני בררות- או להתגרש. או לחיות יחד בהצגה- עד שיגיע הזמן הנכון להתגרש. (זמן שההורים שלי יקבלו את זה) אני ממש שבורה ולא יודעת מה לעשות אנא עיזרו נא לי בעצותייכם החכמות והחזיקו לי ידיים. אני כמההה לעזרה. תודה ושבת שלום

ריגשת אותי מאוד.

שקר זה דבר רע. כ אפו שיש שקר זה דבר פגום מראש. צריך לדעתי צריך לנתק תקשר ולא לחיות בעצבות יום יבוא וזה יתפוצץ את תהיי מבוגרת . ואף אחד כבר לא ירצה אותך( סליחה על הבוטות) אז אל תפחדי לעזוב זו דעת תורה כשיש שקר.

במקום לתת צ`אנסים לכו ל

ייעוץ נישואין. האמת לכי קודם את לבד ובפעם הבאה שהוא יילך לבד ובפעם השלישית לכו שניכם יחד. המלצה שלי, לכו לאיריס בר-און. (המספר במסרים או ב144) אני יותר נכון אנחנו היינו אצלה ובעיותינו נפתרו. (בד``ה).

לפי צורת הכתיבה שלך נראה שאת מבינה

שהוא לא רוצה להיות איתך. ושהוא לא נותן לך מה שאת מצפה ממנו. תוסיפי את נושא הגירושין שעולה שוב ושוב... אני אשאל אותך ככה: מה את רוצה??? מה חשוב לך? לגרור עוד כמה שנים נשואה כלפי חוץ? לגרום לו להתאהב בך מחדש? מה??? כמו שזה נראה לא נכון יהיה להישאר נשואים בגלל טובת הילד - אם זה ימשיך ככה זה רק יפגע בו. בעלך - הוא מצהיר שוב ושוב שהוא רוצה להתגרש. את - הוא לא נותן לך מה שאת מצפה ממנו. אז או שהתשובה ברורה או שיש משהו שלא כתבת... הייתי מנסה יעוץ קודם, אבל צריך נכונות של שני הצדדים.

עצרי שניה...

חישבי טוב עם עצמך אם את מעונינת בו. לי זה נשמע שאת בכלל בכלל אבל בכלל לא מעוניינת בו בתוך ליבך אלא יש לך סיבות אחרות שלא להתגרש חברה, ילדים, כסף. וכו` בהתאם לכך אינני בטוח שלא כדאי לך להתחיל בהליכים ברבנות יחד עם תמיכה נפשית, משפחתית ומקצועית כאחד... שבוע טוב..

odery

New member
שלום לך דנה

המון שאלות צתרוצצות לי בראש למה התחתנתם? למה את רוצה את הקשר הזה? יש סמכות שהוא מוכן לדבר איתה? מה הסיבה שהוא רוצה להתגרש-לא מה את חושבת... מה הוא אומר? את רואה את עצמך מוותרת לאורך זמן? איפה הילדים בתמונה? הם חשופים לויכוחים? לא רוצה להיותץ פזיזה אבל את חייבת להיות מציאותית,ולבדוק בעדינות גדולה מאד את מה שלב אמר. חוצמזה שכאן http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=1725אולי יהיו יותר חברים שיענו לך מנסיונם... שיהיה רק בהצלחה.

דנהה30

New member
תראי יש כמה סיבות

אנחנו הכרנו והיה ביננו מן כמיה כזו ששוחחנו המון שעות ברציפות התחברנו מתוך הזדהות של העבר שלנו והתחתנו תוך חודש מההכרות שלנו איזה רב גדול(שאני מעדיפה לא לציין את שמו פה ) אמר לנו שזה הזיווג שלנו ואולי לכן אני נלחמת למען הזוגיות הזו אני גם לא יכולה לאמר שאני לא מרגישה אליו משהוא ואפילו אוהבת בו משהוא- אבל אל תשאלו מה כי אני לא יודתע להגדיר- כי עפ"י ההגיון הייתי צריכה לעוף מזמן מהזוגיות הזו. הלכנו ליועץ נישואין וגם שם אמרנו שאם היינו מכירים יותר טוב לא היינו מתחתנים. וכששאלתיו לגבי התינוק אם הוא לא היה - אז ישר הוא קפץ ואמר לא היינו חיים יחדיו. למה אני רוצה בקשר? א- כי אני מרגישה שעוד אפשר באיזה שהוא מקום לשקם את הקשר. ב- כי אני בכ"ז אוהבת אותו. ג- כי חוץ מהחשדות והמריבות הכל כביכול נראה בסדר... זה אומר ניתן לשרוד. הוא רוצה להתגרש כביכול בגלל שאני חושדת בו. זו לא סיבה לפי דעתי... הרי בקושי הבעתי את חשדותיי והוא כבר קפץ ישר ואמר לי בואי נתגרש והוא אמר לי שהוא מוכן לשלם לי הכל ובלבד שנתגרש. (אבל ייתכן שהוא יודע כמה אני לא רוצה להתגרש ולכן הוא אורמ את זה.. ואולי בלבד שאני ארצה להישאר עימו והוא יוכל לחגוג?) התינוקי חשוף לעיתים לוייכוחים. השאר- לא ממש חשופים. אוף אני לא יודעת מה לעשות

odery

New member
הוא רוצה להתגרש כי אני חושדת בו

זה תרוץ. אני לא יודעת אם אתם טיפוסים שמתמודדים זה נכון שחוסר אמון זו בעיה מאד כבדה בזוגיות,אבל זה כשיש זוגיות,כשאין,ואתם בינכה וכה בסוג של כאסח מתוח,שם הכל רעוע,וחשד וכעס,והאשמות שוא הם מתבקשים ושכיחים. צריך שניים לטנגו- כמה שהאימרה הזו בנאלית ,היא נכונה,לזוגיות צריך שניים ולגרושים צריך שניים. זה שאת רוצה את הקשר כי את מאמינה שאפשר לתקן זה טוב, אבל לעבוד לבד על זוגיות זה בלתי אפשרי,אלא אם כן את מתכוננת להיות אשת צללים. הרב הגדול שאמר לכם שזה הזיווג שלכם לא צריך לחיות עם הסמי זיווג הזה,ומצידי הוא יכל להיות המשמש בקודש של משה רבנו,גם לאקס שלי אמרו שלפי השמות שלנו אפפם לא נתגרש ושאחזור אליו על 4 ועוד כל מיני דברים יפים כאלה. לגבי החיבור שלכם,זה כ"כ מוכר ומובן לי, אתה מוצא מישו שסבל ובטוח שהנה הוא ירגיש אותך ויבין אותך לאורך זמן...(טעות,טעות,טעות-הוא מחפש משענת חדשה,בורח מהתמודדות ולא משלים עם המציאות) האם גם היום,כשהמריבות הגדולות שוכחות את עדיין מרגישה את ההבנה שלו?

דנהה30

New member
אולי באמת אוכל להכיר פה חברות אמיתיות?

כייף לראות שיש פה אנשים שמבינים אותי ומקשיבים לרחשי ליבי לגביי ההורים- אני לא יכולה לקבל מהם תמיכה כי יש להם מספיק עול וילדים וכ"ו, אז לצערי אני לא יכולה לצער אותם. חשבתי לעצמי שעל מנת שאני אהיה חזקה אני צריכה להשקיע בעצמי למצוא לי חברות נחמדות לצאת איתם לשתות ולטייל ו.. על מנת שלא אשקע בנושא הזה יותר מידיי, אני יכולה לאמר לך שזה מאוד אבל מאוד מציק לי! אולי באמת זה המקום להכיר חברות חמודות בעבודה - אין אופציה כזו ולא אוכל לפרט. בשכונה גם אין. אני אומנם מאוד חברותית ויש לי מלא ידידות אבל הן לא מתאימות ל"חברות אמת" או חברות בכלל. אולי פה יש כאלו חמודות? מה את אומרת? בכל אופן אני מקווה שה' יהפוך לי הכל לטובה. הוא האבא הכי גדול בשמים והואי ודע מה טוב לי ומה פחות ורק הוא יכול לשלוח לי את השליחים האמיתיים שהם יוכלו לעזור לי לצמוח במקום לנבול חלילה. בכלל עברתי המון בחיים ותמיד ניסתי לצמוח מהקשיים. אבל כעת- זה נראה לי הר שמאוד קשה להצמיח עליו. ושוב תודה על הכל

שאלה קשה .

אך אי אפשר להחזיק נישואין בכוח, אם הוא היה מסכים שלפחות את תלכי ליעוץ זוגי ואז בהמשך מנסים לצרף אותו לבקשת היועץ, מה טוב, אך אם כבר יש לו מישהי מהצד אז הסיכויים לא גבוהים.

21דניאל21

New member
אז ככה...

זה ממש מכתב מהלב... אני לא איש מקצוע ואל תסתמכי על מה שאני אומר בצורה מקצועית אלא זוהי דעתי האישית... קודם כל רואים שאת בחורה מאוד רגישה ואוהבת, (אולי גם תלותית) מה שאומר שלדעתי המשפט כמים הפנים לפנים וכו לא תופס פה, מה שאת מרגישה אליו מבחינת אהבה זה לא בהכרח שהוא מרגיש אלייך, כמו כן באופן כללי אני אומר שאולי באיזשהו מקום את חושבת שהוא חייב לאהוב אותך ולהראות את זה כמו שאת עושה, וזה לא תמיד נכון, יש גברים שלא יודעים לעשות את זה! (כמובן שלא דיברתי עליו ספציפי שזה מיקרה אחר) מה שגם אצלך הוא הסתובב בצאטים ישר שהוא הגיע מהעבודה, תאכלס? בטוח בצאט הם לא דיברו על פיזיקה גרעינית, והיית צריכה להפסיק את זה מיד. לנשואים אין מה לחפש בצאטים! וזה שהוא נרדם רק ב2,3, זה רק אומר שהוא דיבר עם מישהי עד אז, ושהוא עשה דיאטה? כושר? סורי לאכזב אותך, אבל לדעתי זה לא בשבילך... הוא הכיר מישהי, ואז אולי היא עזבה אותו ולכן אחר כך הוא "נשבר" ולא היה לו עם מי לדבר אז הוא הלך לישון ב11... זה שהוא רצה תמיד להתגרש רק מעודדת את הטענה שהבאתי קודם... ולשאלה הגדולה, מה עושים? אני לא מכיר את בעלך, רק את מכירה אותו, יש אנשים שאוהבים להתמודד בעצמם(לא התרשמתי שזה בעלך) ומרגישים איום בייעוץ. יש כאלה שכשמתקיפים אותם הם מתגוננים במקום לשקול את הטענות ואז הכל מתפוצץ, לכן כמו שאמרתי רק את מכירה את בעלך ורק את יודעת מה תהיה התגובה שלו על כל מהלך שלך... אז אני אכתוב כמה עצות ותחליטי מה טוב לך. א.את חרדיה? תעיפי את האינטרנט, ב.תגלי מה הניק שלו ובאיזה צאט הוא גולש,תפתחי לו את המסרים(ואז אנשים פה ינסו לברר בדיוק איזה שם יש לו שם או מה הוא עושה, אני מקוה שיעזרו פה) ג.צאו מהשיגרה תעשו דברים שעשיתם בתקופת החיזורים או דברים שמזמן לא עשיתם, וכמה שזה ישמע מוזר אבל גם דברים כמו לונה פארק, מימדיון וכאלה זה גם עוזר, זה מביא "רוח חדשה" אולי שינוי מרענן, ד.ייעוץ כבר אמרו פה

למעלה