הי רציתי רק לשאול למה שאקירה הוציאה

הי רציתי רק לשאול למה שאקירה הוציאה

בימים אלו 2 אלבומים חדשים????????????? אחד החדש עם רמיקסים וכל מיני כאלה והשני היא עם שיער אדום כזה.............

perrinat

New member
אז ככה../images/Emo103.gif

האלבומים לא ממש חדשים, היא הוציאה גרסה מיוחדת של האלבום החדש שכולל רימיקסים וקטעי וידאו. והשני הוא אוסף של השירים היפים והטובים שלה, וזה כדי שמי שהכיר את שאקירה רק מהדיסק באנגלית שלה, יוכל גם להנות מהשירים הקודמים בספרדית. אני ממליצה בחום על דיסק האוסף

michalas

New member
שאלה קטנה...

איך נקרא הדיסק הזה שדיברתם עליו?? עם השיער האדום הזה?? ד"א- היי, אני מיכל, אני חדשה פה... ואני מתה על שאקירה, יש לה את הקול הכי יפה בעולם!!! וזהו....

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה מיכל...

לדיסק קוראים shakira - Grandes exitos הנה תמונה שלו

michalas

New member
תודה... :)

בקשר לדיסק- חשבתי שאתם מדברים על mtv unplugged שלה שהיא הוציאה לפני כמה שנים...בגלל השיער... התמונה זה מאותה תקופה איזה שירים יש בדיסק הזה?

../images/Emo79.gif מממ

השירים : Estoy Aqui Antologia Un Poco De Amor Donde Estas Corazon Ciega Sordomuda Si Te Vas No Creo Inevitable Ojos Asi Suerte - Whenever, Wherever ׁTe Aviso, Te Anuccio (Tango Tu Donde Estan Los Ladrones Moscas En La Casa

michalas

New member
........

סבבבהההה...תודה! למרות שיש לי את רוב השירים...אני אוריד את החסר- שוב תודה!

perrinat

New member
ברוכה הבאה../images/Emo103.gif

ו....... למה להוריד
תקנו את הדיסקים שלה!!!!!!! אני חושבת שאם יש זמר/ת שמעריצים, צריכים לקנות את הדיסק שלו

orly 15

New member
וואו! איזו תמונה מדהימה!

כל כך מתאים לה שיער אדום!!!!! מי מסכים איתי? איזה צבע שיער לדעתכם הכי מתאים לשאקי????

למעלה