הי, ר' מצגר'ל,

G ove rn or

New member
הי, ר' מצגר'ל,

הנשיא בוש כבר הציג אמש אולטימטום, שתקפו יפוג עוד כ- 25 שעות, וסאדם חוסיין כבר דחה אותו. אילו הייתי בנעליך הייתי מנתח את המצב, ומנסה להכין מבעוד מועד מטריצה (עם wording מתאים ובטויים קשורים בקרבה מרשימה כנדרש), לכל תרחיש אפשרי בעירק (למשל, סדאם יודח, לא יודח) ובארץ (למשל, כן טילים, לא טילים). ס"ה ארבע מטריצות. את ארבע המטריצות הייתי מאחסן בארבע כספות שונות שהייתי שוכר בארבעה סניפי בנק שונים. לאחר שוך המהומה ותום מעשי האיבה הייתי נגש בנוכחות עתונאים וצלמים ומשקיפים אוביקטיביים, אל הסניף בו מצויה הכספת שבה אוחסנה המטריצה שאני לבדי יודע כי היא המתאימה להשתלשלות הארועים, ופותח את הכספת קבל עם, מצלמות ומקרופונים, ומציג לקהל ההמום נבואה שנמצאה בקודים. פקיד הבנק היה מחיש למקום הארוע את יומן חדר הכספות, ומראה לקהל ההמום כי מאז סוף יום העסקים של (נניח) התשעה-עשר במארס _לא_ נפתחה הכספת ע"י נפש חיה. אתרי הפאגאנית/העכו"מיות/המסיון היהודי היו מציגים בתרועה את הנס כאות וכמופת למקורה השמימי של התורה. רק אתה ואני היינו יודעים כי אין ממש בקודים. מה דעתך על הרעיון? חוצ'מזה, האם כבר נמלכת בדעתך והחלטת עם איזו תשס"ג (מבין שש האפשריות) מצטלב סאדם חוסיין? - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)... נ.ב.: נטעים, ההודעה שמורה, _אין_ טעם במחיקתה, חבל על טרחתך!!!

G ove rn or

New member
לעניות דעתי, מעיד משפט זה:

"גילויים נוספים השייכים לטבלה זו - נמצאים בידינו אך לעת עתה, בחרנו להסתירם מעיני הגולשים. כמובן, ברגע המתאים נחשוף את גילוינו אלו" ברורות כי ר' מצגר'ל הכין מטריצות אפשריות רבות _לפני_ הארוע, על מנת להציג אחת מרשימה _לאחר_ הארוע תוך טענה יומרתית ליכולת נבואית של ה"קודים". כל המטריצות שתתבדינה, תיזרקנה מבלי שנדע כמה היו ומה היו, וזאת, כמובן, נוסף על המספר הלא יאמן והלא ידוע של wordings ומטריצות לא מרשימות הנזרקות במהלך ה_שגרתי_ של החפושים. ר' מצגר'ל, also known as מצגר בועז: "מדע" הדלוגים מסווג אצלי כ"מופת יודוצנטרי", וככזה, אני מחויב להריסתו. אני מקווה שלא תינזק נפשית יתר על המדה כאשר יהרס...

למעלה