הי! שאלה בנוגע לחופשה בתאילנד - עם טוויסט

x פ ר ת

New member
הי! שאלה בנוגע לחופשה בתאילנד - עם טוויסט

קצת מורכב... מקווה שיש מי שיוכל לייעץ או להפנות אותי למי שמבין.
אנחנו רוצים לתכנן חופשה בתאילנד לכבוד הבת מיצווש של בתנו היחידה. עוד אין תאריך אבל שזה יהיה באוגוסט.
חשבנו על בנגקוק וסביבותיה + אי אחד או שניים.
הבעיה היא שבן זוגי הוא נכה בכסא גלגלים ומאוד מלחיץ לנסוע בלי להיות ממש ממש ממש מעודכנים ומתוכננים בנוגע לנגישות של אתרים ו/או עזרה. הי! מלחיץ לנסוע אותנו גם למסעדה בתל אביב שלא לדבר על טיסות
עלה לי רעיון לשכור מדריך מקומי שילווה אותנו בעיר וגם יוכל לעזור במקרה הצורך (בעלי עצמאי למדי וישנה גם האפשרות לקלנועית חשמלית). האם ישנה אפשרות כזו? היכן אני יוצרת קשר עם אדם מקומי שמתמצא מספיק כדי לקחת אותנו למקומות השווים ומנוסה בליווי תיירים בעלי מוגבלויות?
ושאלה נוספת: האם אתם מכירים מישהו שמנוסה בתכנון טיולים נגישים בתאילנד ויודע כיצד ליצור קשר עם מדריך מקומי? מישהו שיכול לתת לנו תוכנית מפורטת (בתשלום כמובן) ושמטפל בכל הבירוקרטיות והבירורים והכרטיסים וכו׳...
תודה לעוזרים וחג שמח לכולם

קרלטון

New member
שאלה טובה

קודם כל , כל הכבוד על האומץ. לדעתי הפורום קיים בדיוק בשביל לענות על שאלות כאלה ואני מקווה מאוד שסוכני הנסיעות הישראלים שפועלים בתאילנד וכותבים פה מדי פעם יראו לנו שהם יודעים לעשות משהו מעבר לשטאנץ הרגיל שהם רגילים להציע.

עד שמישהו ירים את הכפפה, בחיפוש קצר מצאתי את החבר'ה האלה שמתמחים בנושא:
http://www.wheelchairtours.com/
אבל אין לי אתם היכרות מעבר לזה.

הייתי אומר שבנגקוק היא די מאתגרת למי שרוצה להתנייד עם כסא גלגלים. המדרכות לא תמיד נוחות גם להולכי רגל ללא מגבלות וכן צריך עזרה צמודה / להגיע לכל מקום עם וואן.

איים - על פניו, הייתי הולך על אחד האיים הגדולים יותר שיש אליהם טיסות מבגנקוק ולא צריכים להגיע עם מעבורת, נראה לי שיהיה קל יותר.

יכול להיות שיש מישהו שיוכל לעזור

לפני כמה שנים, התכתב איתי בחור נכה, שחיפש מלווה שיהיה איתו בפטאיה.
הוא חיפש הרבה והיה לו קשה מאוד למצוא, הוא אמר לי שהנושא הזה מאוד בעייתי וקשה מאוד למצוא, לבסוף הוא מצא.
אני לא יכולה לפרסם את הפייסבוק שלו כאן, כי הוא לא יודע מיזה. אני אשמח לשלוח לך בפרטי ותנסי לדבר איתו.
יכול להיות שיש לו עדיין את המספר של הבחור/או החברה שליווה אותו.
הוא סיפר לי בזמנו, שהוא היה ממש מרוצה.

prizman

New member
ישנו בבנגקוק בחור בשם חננאל, ישראלי לשעבר.

לא פגשתי אותו מעולם אבל ממה ששמעתי עליו ישנו סיכוי לא רע שהוא ימצא לכם פתרון.
זה האתר שלו.

למעלה