הי, שאלה דחופה לגבי "קרם רויאל"

רונה 1978

New member
הי, שאלה דחופה לגבי "קרם רויאל"

בוקר טוב! אני צריכה להכין היום עוגת "מגרש כדורגל" וחשבתי לצייר את הקווים הלבנים של המגרש עם "קרם רויאל", האמת שאף פעם לא עבדתי עם הקרם הזה ועכשיו קראתי שהוא מתקשה אחרי ההכנה. האם הוא מתקשה מאוד? האם יקשה על חיתוך ואכילת העוגה? אני פשוט חייבת לצייר את הקווים עם קרם שהוא לא חלבי (אינסטנט פודינג וקרם חמאה לא רלוונטיים....) יש לכם רעיונות אחרים שבילי? תודה רבה מראש וחג שמח לכולכם!
 
רויאל אייסינג לא מתקשה מאוד

הוא רק מתייבש- לא נוזל ולא נפגע אם נניח בעדינות מניחים אצבע. מה שכן אולי זאת רק אני אבל הוא לא מי יודע מה טעים.
 
רויאל אייסינג הוא קרם שמתייבש ומתקשה באויר

ייתן לך תוצאה יפה מאוד במגרש הכדורגל, אם תזלפי אותו (לא במכחול) בקו דק וישר לסימון הקוים. הוא לא יקשה כלל על חיתוך העוגה, בעבד היו מצפים בו עוגות שלמות. אפשרות נוספת היא ציור בעזרת מכחול וצבע מאכל לבן (נוזל או אבקה מדוללת במעט מים או אלכוהול לשתיה). חג שמח!
 
למעלה