הי. שאלה לגבי ביוץ ווסת

תותית99

New member
הי. שאלה לגבי ביוץ ווסת

המחזורים האחרונים היו 30, 26, 33 והאחרון 32. ולשאלה: אני לא בטוחה שהיה לי ביוץ החודש, בכל אופן לא היה זיהוי ודאי (עם ערכת ביוץ...). האם זה אפשרי? לקבל מחזור בלי ביוץ?
ושאלה נוספת: (וסליחה מראש על התיאורים הגרפיים
) הוסת האחרונה התחילה בכתמים חומים (הרבה!) ואח"כ דימום די חזק, עם קרישי דם גדולים וגם גושים קטנים. יומיים לפני קבלת הוסת ביצעתי בדיקת הריון ביתית שהראתה פס אחד. מה זה יכול להיות?

m i c h a l y

New member
אני רק יכולה לתרום מעט

צריך להתייחס לערכות לזיהוי הביוץ בערבון מוגבל... בגלל שאת "מהמרת" על ימים מסוימים ובודקת רק בימים אלה יכול מאוד להיות שמתרחש ביוץ אך את לא איתרת.... ממליצה לקרוא את המאמר על שמ"פ שמקושר לפורום הזה. חוצמיזה שאפשר ללמוד ממנו הרבה על התהליכים השונים, יש שם פרוט מדויק של שיטת "חום השחר" לאיתור הביוץ. בשיטה זו הסיכוי לא לאתר ביוץ שהתרחש הוא קלוש, תוכלי להעזר בה לבד, או עם הערכה לזיהוי הביוץ. בהצלחה, מיכל.

אצלי רוב הווסתות מתחילות כך

אני לא יודעת לגביך אבל יכול בהחלט להיות שזה נורמלי לגמרי. פס אחד אומר בדרך כלל (אלא אם כן הבדיקה טועה) שאין הריון.
לגבי הביוץ, יכול להיות שהערכה פספסה. פחות הגיוני שלא היה. ככה נראה לי לפחות.

מעיןבר

New member
הי תותית

לעניין הווסת - אולי קצת קשה אבל נשמעת רגילה. לעניין הביוץ - המחזורים שלך סדירים למדי ובלי אורך ממוצע "נורמלי", מה שמעיד על cycle הורמונלי תקין וככל הנראה גם על ביוץ. לרוב באל-ביוץ המחזורים הרבה יותר ארוכים והרבה פחות סדירים.

תותית99

New member
תודה לכולכן! אתן מקסימות! ../images/Emo141.gif

וזו גם התחושה שהיתה לי, שזו "סתם" וסת רגילה... בכל מקרה נקווה שיצליח לנו בקרוב! מאחלת לכן רק טוב!!!

למעלה