הי, שאלה לי על i7

הי, שאלה לי על i7

עוד לא קניתי לעצמי את הנגן, מחכה לארוע כלשהו, כמו הגשת העבודה האחרונה של התואר. בינתיים קניתי אוזניות (CX300), כדי להשתמש בהן עם הדיסקמן והוולקמן שלי (כן, יש לי אפילו שניים
), עד שיהיה לי נגן. עכשיו ניגש לבעיה: הווליום בדיסקמן שלי תמיד היה מעט חזק עבורי: בדרך-כלל השתמשתי בעוצמה 1 מתוך 30, אך העדפתי פחות (וזה עוד עם אוזניות כפתור!), לכן העדפתי להשתמש באוזניות עם גלגל ווליום עליהן. אתם יכולים לדמיין איך הרגשתי כשניסיתי להקשיב לו עם אוזניות in-ear... אז האם ב-iAudio i7 כיוון הויליום הוא רציף? (אני מניחה שהוא דיגיטלי, ולא גלגל, אבל זה עדיין יכול להיות רציף ברמה שאני מסוגלת להרגיש). אם לא רציף - עד כמה הרמה הנמוכה ביותר חזקה?

האם לא שאלתי ברור?../images/Emo4.gif

רק רציתי להבין האם ב-i7 יש אפשרות לבחור ברמות ווליום נמוכות ככל שארצה.

יאיר B

New member
לאיאודיו 7 יש אפשרות בחירה בין 40 רמות קול

השליטה על הקול נעשית באמצעות מקשים +/- כאשר כל לחיצה מעלה או מורידה יחידה אחת. אני לא בטוח שהבנתי מה את שואלת.

תודה על התגובה! השאלה היא בעצם האם רמה 1 חזקה

למשל, מה הרמה שאתה בד"כ משתמש בה? והאם אתה מצליח לשמוע משהו ברמה 1? אני פשוט די רגישה לצלילים חזקים...

יאיר B

New member
אני שומע בדרך כלל בין 15-20.

אני לא מאמין שיש אדם שיכול לשמוע משהו במספר 1. זה פשוט לא הגיוני (אפילו בחדר שקט אני לא שומע כלום על 1). זה אומר שאם מישהו לוחש קרוב לאוזן שלך, את חווה את הלחישה כמו צעקה...

יופי, זה מה שרציתי לשמוע!../images/Emo13.gif תודה רבה!

זה אומר שבאמת אוכל לבחור עוצמה מתאימה בכל פעם. אל תדאג, לא טענתי שאני שומעת משהו בעוצמה 1 של i7 (אין לי אותו עדיין), פשוט יש לי דיסקמן שבו עוצמה 1 היא כבר עוצמה משמעותית מאוד (ואני אנוסה להשתמש בה), ורציתי לוודא שב-i7 זה לא כך.

העוצמה המקסימלית היא 30, כתבתי את זה למעלה.

אבל נראה לי שה-30 דומה יותר ל-1, מאשר ה-0 דומה ל-1...

KO74

New member
נצל"ש שאלה על i7

אני שוקל לקנות את הנגן הזה אבל יש לי כמה שאלות אומרים שממשק המגע שלו יותר מדי רגיש עד כדי כך שלא ניתן לתפעל אותו ביד אחת, האם זה עד כדי כך משמעותי? או שמגזימים עם העניין הזה? וגם, הבנתי שיש אפשרות של soft hold כך שכשנועלים עדיין אפשר להשתמש בכפתורי הווליום, האם יש גם אפשרות כזו להעביר לשיר הבא/הקודם כאשר המכשיר נעול?

יאיר B

New member
איאודיו 7

1. אני חושב ששימוש ביד אחת זה עניין של נוחות (לא לא נוח לעבוד עם יד אחת, אולי מתוך הרגל). הממשק רגיש ויש צורך לנעול אותו לאחר השימוש (שלא ילחצו מקשים סתם). 2. יש אפשרות של soft hold. אתה יכול לבחור מה יעשו מקשי הקול: יתפקדו כמקשי קול או יתפקו כמקשי קדימה-אחורה. מקש M תמיד משמש כ-PLAY/PAUSE.

למעלה