הי... שאלה קטנה...

הי... שאלה קטנה...

אני מישתתפת בפורום נוער לקוי שמיעה אבל באתי לכאן לפורום הזה רק כדי לשאול משהו... אני מאוד אוהבת לכתוב אז אם יהיה סיכוי שאכתוב תסריט או משהו בסיגנון ואניסה לשלוח את למפיקים או למישהו אוכל? ואם כן אז למי ביכלל? כי אני לא ממש מבינה בזה.. ואני בתור לקוית שמיעה... חשוב לי להביער למשל אחרי שראיתי את הסרט שיווי מישקל ראיתי הרבה דברים שחלקם נכונים וחלקם לא וזה לדעתי פיספוס ענק... אז במקוטם שינחשו וינסו לדעת איתן להם את זה ממקור מוסמך... זה הכול... מקווה שתענו לי

moran f

New member
לנסות את תמיד יכולה

מה שכן, זה לא קל. את לא צריכה רק לכתוב תסריט, את צריכה לכתוב תסריט שיהיה: טוב (בעיני מי ששופט דברים כאלה), מעשי (כולל מבחינה כלכלית - מאוד חשוב), מתאים (באורך, אולי גם בנושא - לפעמים מחפשים דווקא סרטים מסויימים וכו'). למי לשלוח? אני הייתי מנסה לברר במקומות כמו ערוץ 3, הקרן לעידוד הפקות מקור ואולי גם בתי ספר לקולנוע. כל זה מהגיון וידע כללי - אף פעם לא ניסיתי, כך שאני לא יודעת איך זה עובד באמת.

0ne Man

New member
היי גינגית! ../images/Emo13.gif

ברוך בואך לפורום!
אם את אוהבת לכתוב, אז שבי ותכתבי משהו יפה, שתאהבי אותו, קודם כל בשביל עצמך, בשביל ההנאה שבכתיבה. הרבה סופרים מפורסמים התפרסמו בגלל שיום אחד החליטו לפרסם יצירות שכתבו להנאתם, ככה סתם, מבלי שהתכוונו בתחילה לפרסם, ורק לאחר שסיימו לכתוב וראו שיצא להם משהו יפה, העבירו את זה לפירסום. אם אחרי שתסיימי לכתוב תירצי לפרסם את היצירה שכתבת, יש הרבה מקומות שיכולים לסייע לך לפרסם, אם היצירה שכתבת קשורה בנושא ליקוי שמיעה, אז אולי ארגון בקול, אחא או המכון לקדום החירש ישמחו לסייע לך, או הקרן לעידוד סרטים ישראליים, ועוד הרבה מקומות. מה שאני מציע לך קודם- תכתבי בראש שקט. אחרי שתסיימי- תתחילי לברר איפה לפרסם, ואם תירצי- אני אשמח לסייע לך! ועוד הערה קטנה לסיום- בדיוק עכשיו מתקיימת בפורום שלנו תחרות כתיבה בנושא ליקוי שמיעה- למה שלא תכתבי משהו קטן לתחרות, ואולי גם תיזכי בפרס? בהצלחה!

תודה!!!

אמ.. התחלתי לכתוב טיוטא לתחרות אני מאמינה שבקרוב אעלה לאתר.. אמנם זה לא משהו אך זאת דעתי..

0ne Man

New member
סבבה! ../images/Emo45.gif

הרבה כסף לא תוכלי לזכות בתחרות שלנו (וזה באמת חבל, כי אז אולי יכולת להשתמש בכסף כדי לשפץ את החתימה שלך
) אבל תוכלי לזכות בתחרות שלנו בהרבה הרבה סיפוק, על ההנאה שבכתיבה! בהצלחה!

למעלה