הי, שאלה קצרה
אשמח לתשובה

שמרית211

New member
הי, שאלה קצרה ../images/Emo13.gif אשמח לתשובה

1. אני בחורה בשנות ה-20 לחיי, רוקדת מספר שנים ותמיד רציתי ללמוד כיצד לעשות סלטה. היכן ניתן ללמוד זאת? {אני ממרכז הארץ} אם יש אפשרות לשיעור או שניים פרטיים עם מדריך מיומן אני אעדיף זאת. 2. האם כדי לעשות סלטה צריך להיות מאוד רזה? אני בחורה עם עם משקל ממוצע, ממש אין לי גוף של רקדנית בלט או אתלטית.

Xx ofek xX

New member
לגבי השאלה הראשונה אני לא יודעת

אבל לגבי השניה אני יכולה להגיד לך שהילדה הכי טובה בקבוצה שלנו היא הילדה הכי פחות רזה

שמרית211

New member
הי :)

תודה, ד"א מישהוא אמר לי שאלה דברים שלומדים בילדות ובגיל שלי זה קצת מאוחר. מתוך חיפוש באינטרנט באמת נראה שכל המתאמנים הם מאוד מאוד צעירים {ילדים}. האם זה באמת מאוחר בגילי? לצערי כשאני הייתי ילדה בכלל לא הייתה מודעות לדברים כאלו.

שאלה נפוצה

ישנם אימונים למבוגרים המתקיימים באולם הרב-ספורט בהדר יוסף, או באולם ברלין במכון וינגייט. אפשר להצטרף וללמוד בכל גיל וגזרת גוף. לפרטים נוספים, את מוזמנת לחפש בפינת המאמרים/השאלות הנפוצות בפורום, או להריץ חיפוש בנושא במנוע החיפוש של הפורום. בהצלחה

שמרית211

New member
תודה, חיפשתי במאמרים

ובאמת מצאתי פרטים. לגבי ויינגייט והדר יוסף, האם יש להם מספר טלפון לבירורים? שמרית

שמרית211

New member
תודה, חיפשתי במאמרים

ובאמת מצאתי פרטים. לגבי ויינגייט והדר יוסף, האם יש להם מספר טלפון לבירורים? שמרית

שמרית211

New member
תודה, חיפשתי במאמרים

מספרי טלפון לבירורים

מספרים טלפון של המרכזים בהם ניתן לקבל פרטים, אין ממש. את יכולה להשיג את הטלפונים האישיים של המאמנים. טלפונים אישיים לא תוכלי לקבל על גבי הפורום, רק במסר אישי

שמרית211

New member
לנועה

תודה על המענה, האם את מכירה מישהוא מהמאמנים שם? האם ניתן לפנות אליך במסר? חיפשתי פרטים גם באתר של ויינגייט וגם באינטרנט ולא העלתי כלום. ממש חשוב לי לדבר עם מישהוא לפני כדי לראות שזה באמת מתאים גם למתחילים ומה פחות או יותר הדרישות. תודה שמרית

Tammie

New member
אני לא יודעת על ווינגייט כי לא התאמנתי שם

אבל בהדר יוסף התאמנתי הרבה (ואני עדיין מתאמנת לפעמים כשיוצא לי להגיע למרכז...) באימונים בימי ראשון ושלישי יש מתעמלים מכל הרמות. יש אנשים מתקדמים שעובדים על סלטות/ברגים ויש מתעמלים שרק מתחילים ולומדים עמידת ידיים. האווירה ממש כיפית, וכולם מאוד מפרגנים אחד לשני :)

שמרית211

New member
הי תמי :)

תודה רבה, את יכולה להסביר לי טיפה איך האימונים עובדים? אם הבנתי נכון ממה שקראתי יש מדריך אחד שעובר בין כל המתאמנים ואומר להם מה לעשות? שמרית

Tammie

New member
כן הבנת בערך נכון

חימום עושים כולם ביחד וגם אקרובטיקה קלה בהתחלה ואז מתפזרים לאן שרוצים. חלק נשארים בקרקע, חלק מסדרים לעצמם (או שהמאמנות מסדרות להם) תחנות, חלק הולכים למכשירים או לטרמפולינה, ולמעשה, כל אחד בוחר על מה הוא רוצה לעבוד. יש שתי מאמנות באולם שתמיד מוכנות ללמד/לשמור/לתקן, וגם לתת הכוונה ורעיונות למי שלא בא מהתחום ולא יודע מה לעשות.

למעלה