הי, שאלה

harhanegev

New member
הלילות בחורף קרים

לא פחות מאשר במרכז הארץ. אז אם במרכז הארץ אתה זקוק לבגדי חורף בלילות החורף, מומלץ שתביא גם לאילת.

אגב, אם מותר לשאול...

מהתבוננות בכרטיס האישי שלך ראיתי שאחד העיסוקים שלך הוא סטודנט. איך אפשר להיות סטודנט ואילתי בו בזמן? הרבה נסיעות או שיש באילת שלוחה של איזו אוניברסיטה? ושאלה יותר ספציפית - יש באילת מקום מסודר שבו אפשר ללמוד מלונאות? כל השאלות הן מתוך סקרנות גרידא.

harhanegev

New member
אין בעיה, אשמח לענות :

מוסדות הלימוד האקדמיים הקיימים באילת הם: אוניברסיטת בן-גוריון שלוחת אילת (לימודים בחלק מהתחומים לתואר ראשון ושני) מכללה ירושלים שלוחת אילת (לימודי חינוך) מכללת לוינסקי שלוחת אילת (לימודי חינוך) אף אחד מהם לא מתאים לי, כי: באוני' בן-גוריון אין לימודי מתמטיקה וחינוך בשלוחה באילת במכללה ירושלים שלוחת אילת מקבלים רק תלמידות ולא תלמידים במכללת לוינסקי יש אפשרות למתמטיקה וחינוך, אך הקשיחות של הלימודים שדורשים נוכחות רבה בזמנים קבועים במקומות קבועים לא מתאימה לי, הקשיחות בנושא קצב הלימודים לא מתאימה לי, ולכן בחרתי באוניברסיטה הפתוחה בה אני יכול ללמוד מספרים מעולים בזמן שנוח לי אצלי בבית כאן באילת. נכון, מפגשי ההנחיה הם רק במרכז הארץ (למעט 2-3 קורסים שיש להם מפגשי הנחיה באילת), אך רובם אינם נחוצים לי, ולמיעוט שנחוץ לי אני מתאמץ ונוסע / טס. אגב, בסביבות 70-80% מהתואר כבר מאחורי. לגבי לימודי מלונאות - כן, זה קיים בשלוחת אוניברסיטת בן-גוריון באילת.

אכן, שכחתי לציין את האונ' הפתוחה.

ותודה רבה

למעלה