הי, שאלה =)

שמרית211

New member
הי, שאלה =)

אני בחורה בת 25, רוקדת מס' שנים. אני מאוד רוצה ללמוד לעשות BACK HAND SPRING (או סלטה לאחור, בה נעזרים בידיים). אני יודעת שמתקיימים שיעורים פתוחים בהדר יוסף, אבל השעה מאוחרת עבורי. (21:00). יש איזה מורה פרטי או מקום, שבו אפשר ללמוד את זה בשעות קצת יותר סבירות? (אני יודעת שבמסגרות כמו קפוארה למשל לומדים את זה, אבל העניין הוא שאני לא רוצה ללמוד קפוארה אלא רק את הסלטה הזו). אם מישהו מכיר\שמע אשמח לעזרה, אני מאזור המרכז תודה, שמרית נ.ב-אם אפשר לשאול, כמה זמן בערך לוקח ללמוד את זה למי שאין לו רקע בהתעמלות קרקע? אני מתכננת נסיעה לחו"ל עוד שנה (לחודש-חודשיים) וחשבתי אולי ללמוד שם.

אמא לה3

New member
הי שימרית

קשה לי להאמין שתמצאי מורה פרטי ללימוד פליק פלאק (זו היתה כוונתך לפי התיאור). מקסימום אם יש לך איזה חברה מאמנת שיכולה ללמד אותך. הרעיון של הדר יוסף או וינגייט לאימוני בוגרים בהחלט יעיל. מעבר לכך במרכז יש הרבה חוגי התעמלות אולי תוכלי להצטרף לחוג כזה (אם לא אכפת לך להיות בחברת מתעמלות צעירות יותר). לגבי כמה זמן לוקח? זה הרבה תלוי בך, מה היכולות שלך, יש כאלו שלומדות צ'יק צ'ק ויש כאלו שזה לוקח להן אפילו שנה. הכל תלוי ביכולות שלך :) בהצלחה

שמרית211

New member
האם בויינגייט מתקיימים אימונים שכאלה?

בדקתי באתר שלהם ולא מצאתי דבר. שוב תודה

נטע018

New member
היי שימרית211.. לגבי וינגייט..

בוינגייט מתקיימים אימונים כאלו בימי ראשון ורביעי מהשעה 20:00 עד 22:00..

נעממהה

New member
לא מדובר באלמנט פשוט

שלום שלום! האלמנט המדובר אומנם אלמנט מרכזי בהתעמלות, אך הוא אינו כל כך פשוט, במיוחד אם אין לך רקע בתחום. כמו שאמא לה3 אמרה, יש כאלו שלומדים זאת מהר יותר ופחות, אך בגדול זהו אלמנט שדורש מעט יותר מגלגלונים למיניהם. אין בכוונתי לומר שהדבר בלתי אפשרי! אבל קשה לי להאמין שמורה פרטי ללא אמצעים מתאימים והשקעה יוכל באמת לעזור. בנוסף ההתעמלות היא ענף שדורש הרבה אבזור. אם יש מזרונים פשוטים בלבד זמן הלמידה עלול להיות ארוך מדי. אם את רוצה ללמוד זאת כמו שצריך כדאי שתגיעי לאולם התעמלות עם קצת מכשירים בסיסיים(מזרוני גבינה, קפצית, וכו'). האימונים בהדר יוסף מתחילים בשמונה בימי רביעי (בטוח) ושני (אם אינני טועה). אם השעה הזאת מסתדרת לך קצת יותר - אני ממליצה בחום להגיע לפחות כדי להתרשם... בהצלחה! תעדכני איך מתקדם הלימוד!

למעלה