הי שואלת שאלה אנא תבינו אותי

lelelelele

New member
הי שואלת שאלה אנא תבינו אותי

אינני יודעת אם השאלה של תהיהי מובנת או מכעיסה אך אני לוקחת את הסיכון ושואלת. האם אתם מכירים אנשים שחיים הרבה שנים לאחר המחלה" אני יודעת שכול רגע בחיים הוא מתנה,אך בכול זאת.

אני מקוה שהבנתי את השאלה נכון,

והתשובה שלי היא שאני מכירה הרבה אנשים שחיים כבר שנים רבות בבריאות מאז שחלו והבריאו פעם אחרונה. אמא של חבר שלנו חלתה לפני עשרים שנה בסרטן השד, ואחר כך שוב ושוב, שלוש פעמים חלתה בסרטן (כל פעם משהו אחר ) - ובריאה טפו טפו טפו. אחי בריא כבר 12 שנה, חמסה חמסה חמסה
ויש עוד הרבה. שישארו ככה, בריאים. וגם לי אין תכניות לחלות בשנית, אני עם הסרטן סגרתי מעגל, הבנתי את המסר, גמרתי אחת ולתמיד. תודה.
----------------------------------------------------

נאן

New member
היי לך

המודל חיקוי הוא סבתא שלי שהיא הרבה שנים אחרי...... ואפילו פעמים והיא שורדת. אני מעריצה אותה. כל רגע בחיים היא מתנה אין ספק. והשאלה לא מכעיסה היא ישנה כל הזמן אחרי שמקבלים את מתנת הסרטן כל הזמן שואלים האם עננה הזו חלפה....עברה וזהו לא תחזור?! כל החיים אנחנו בתהיה גם לגבי דברים אחרים. זה לא מחלה קלה אבל יש סיכויים טובים לשרוד ממנה. נאנוש

lelelelele

New member
אין לכם מוסג או בעצם כן כמה חשובה

לי תגובתכם אז תודה. אני רק רוצה לדעת שיש תקווה. המון המון בריאות לכולם. מחבקת אותכם.

rubber duck

New member
לחיות הרבה זמן אחרי סרטן

אני מכיר בת משפחה שחיה 35 שנים אחרי סרטן השד יש לי שכנה שחיה כבר 15 שנים אחרי סרטן השחלות אני מכיר מישהי ש 20 שנה אחרי סרטן העור חיה וטוב מאד ואני מכיר עוד כאלו שחיים הרבה שנים אחרי סרטן חד וחלק סרטן הוא כבר מזמן לא מלה נרדפת למוות שרון

קוסטיקה

New member
אני כבר כמעט

שנה אחרי הגילוי... אבל מתכנן עוד שנים רבות
חוצמזה הרבה זה דבר יחסי

למעלה