הי שוב לכולם

הי שוב לכולם ../images/Emo24.gif

לאחרונה ביצעתי פתיחה בנוגע לחיפוש דירה בשכירות ונעניתי כאן בפורום הנהדר הז. היום קיבלתי "בשורה" כי הורי כנראה רוכשים דירה חדשה וישאירו לי את זו עם תכולתה. אני מאוד מתלבטת באם כדאי לי (כן, כן...) איזו פריסה הנכם ממליצים ומה השאלה שכדאי לי לשאול בכדי שתתן את התשובה הכי טובה? תודה,

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo66.gif את יכולה לשאול:

האם כדאי לי לרכוש את דירת הוריי ב-X זמן (תגדירי את)? 6 קלפים+קלף סיכום

הי צליל ../images/Emo24.gif

איני מתכוונת לרכישה. התכוונתי כי במקום לשכור, האם כדאי לי להשאר בדירת הוריי? (ובכך לחסוך כסף) מה עדיף, לעבור לדירה אחרת (והם ישכירו אותה/יעשו בה כרצונם) או להישאר בדירת הוריי? תודה

צ ל י ל 8

New member
התשובה ברורה אם כך, לא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא עדיף לך להישאר בבית הורייך מאשר לשכור דירה אחרת? לי זה נראה כמו שאלה רטורית

צ ל י ל 8

New member
זה עלול להקשות קצת, אבל בואי ננסה

נעשה פריסת אופציות. כאשר נקבע מראש שאופציה א' תהיה לעזוב את הדירה ואופציה ב' תהיה להמשיך לגור בבית הורייך. אנא עשי פריסת שאלה של 6 קלפים+קלף סיכום ואני אערוך אותם כאופציות

תודה צליל.

זו השאלה ששאלתי: (לדעתי ארוכה מידי, אך לאור שאני כה עייפה, זה מה שעלה בראשי ואשמח שתתקני אותי) באיזו אופציה כדאי לי לבחור? אופציה א', לעזוב את דירת הוריי או אופציה ב', להמשיך ולגור בבית הוריי אלו הקלפים שנבחרו: קיסרית, תשעה מטות, נער החרבות, חמש חרבות, שטן, ארבעה מטות קלף הסיכום הינו אס הגביעים תודה!!!

צ ל י ל 8

New member
בגלל המוזיקה...

אופציה א': לעזוב את בית ההורים: שטן קיסרית נער החרבות אופציה ב': להישאר בבית ההורים: 4 מטות 9 מטות 5 חרבות הווה: אס הגביעים אני צריכה לחשוב על זה קצת.. זה לא פשוט.

batgalim

New member
בוקר טוב צלילוש ../images/Emo23.gif

אני מבקשת את עזרתך בהסברים לגבי הפריסה של האופציות. לא כ"כ ברורה לי עמדת הקלפים וכן עפ"י מה נעשית החלוקה שלהם, כלומר - 7 הקלפים יוצאים בפריסה לפי סדר מסויים, איך נעשית הבחירה שלהם לשאלת האופציות? תודה ויום נהדר

צ ל י ל 8

New member
פריסת האופציות

נראית כך: מה יקרה אם תבחר באופציה א': 5 , 1 , 3 מה יקרה אם תבחר באופציה ב': 6 , 2 , 4 הווה: 7

batgalim

New member
ולגבי העמדות?

האם הסדר - 5, 1, 3, מראה על עבר הווה עתיד, או על עתיד בהמשכיות? או אולי יש הסבר אחר לכל עמדה?

צ ל י ל 8

New member
אין הסבר מדוייק לכל עמדה

זה בערך סדר כרונולוגי שעשוי/עלול להיות.

צ ל י ל 8

New member
לא גליתוש ../images/Emo24.gif

זה היה רק הסבר לבתגלים ששאלה על פריסת השוואה. אין לי זמן להתעמק בפריסה כרגע, היא לא נראית פשוטה. אני אתן את פרשנותי רק בערב, אלא אם כן יהיה מי שיקדים אותי

batgalim

New member
ליחידה...../images/Emo13.gif

אופציה א': לעזוב את בית ההורים: שטן קיסרית נער החרבות אופציה ב': להישאר בבית ההורים: 4 מטות 9 מטות 5 חרבות הווה: אס הגביעים לעזוב את בית ההורים נראית לי כאופציה החיוביות יותר מבין השתיים, תקופה של חוסר יציבות כספית אמנם, אך את תוכלי לשלוט על חייך הן כאינדיבידואל, והן מבחינת החומר. תוכלי לעשות לעצמך סדר בדברים ולדעת מה מתאים לך ומה לא, בנוסף יכולה להיות לך הרבה תקשורת עם אנשים בני גילך. האופציה השניה - מראה על יציבות כספית, אך מצד שני יהיו תחושות של פגיעות רבה, חשדנות וחוסר אמון. אינני יודעת מה טיב יחסייך עם הוריך אך נראה שהאופציה של להשאר בביתם - רק תגרום לנזק נוסף. אס הגביעים בהווה נותן לי את התחושה שאת כבר החלטת ללכת על האופציה של עזיבת בית ההורים... את נלהבת ומתרגשת לנוכך האפשרות לצאת לחיים חדשים, עם כל המשתמע מכך. שמך - גלגל"צ - האם בחרת בו מכיון שאת משרתת בתחנה? סתם סקרנות...

../images/Emo51.gif בת גלים ../images/Emo24.gif

אכן את צודקת, אני כמעט סגורה על החלטתי לעזוב את בית הוריי הנוכחי. צליל'וש, אני ממתינה בסבלנות וגם אם לא יהיה לך זמן הערב, אמתין למחר. בכל עת ובכל זמן אקבל את תשובותייך בת גלים, בחרתי את כינויי זה כי הינו דומה לצליל שמי הפרטי וכי יש בו קצת מן שובבות
אפרופו כינויים, וכי למה בחרת את ביכנוייך? ((אוהבת את הים? גרה בשכונת בת גלים שבחיפה?...
)

batgalim

New member
אוהבת את הים... כן.../images/Emo19.gif

וגרה רחוק ממנו... אז אולי הגעגועים הביאו אותי לבחור בשם זה...

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo16.gif שבת שלום גלית ../images/Emo16.gif

אופציה א': לעזוב את בית ההורים: שטן קיסרית נער החרבות אופציה ב': להישאר בבית ההורים: 4 מטות 9 מטות 5 חרבות הווה: אס הגביעים בואי נאמר שאני עדיין לא סגורה על עצמי. אס הגביעים מראה שאת מעוניינת להיות עצמאית, להתחיל את חייך בנקודה אחרת, להכיר מישהו. גם אני כמו בת גלים חושבת שרצוי לך לעזוב. אם תישארי, את עלולה להרגיש שזה לא המעשה שבאמת רצית לעשות, יתכן ויהיו לי עדיין מריבות עם ההורים ותרגישי שלא "השתחררת" מהם - וזה בעצם נראה לי הרעיון כולו. אם תעזבי, יהיו לך בהתחלה ייסורי מצפון, אולי כלפי ההורים, אבל אין ספק שתמצאי את עצמך פתאום פורחת, מצליחה לעשות דברים שרצית לעשות תמיד - וסוף סוף תשתחררי מכבליהם של ההורים שאולי לוחצים מדיי. מה דעתך?

למעלה