הי שלום .. יש שאלה ממש דחופה

milagro1983

New member
הי שלום .. יש שאלה ממש דחופה

ואני לא יודעת אם זה אכן המקום. טוב אז ככה חבר שלי דיבר איתי עכשיו ואמר לי שחטפו אותו , הוא נמצא בקזחסטן, אמר לי שחטפו אותו , לקחו לו את הכסף את הפלאפון.. אנשים שהזדהו כאנשי משטרה . הוא ברח לקניון הקרוב שראה , כרגע הוא בדרך לבית שלו שם. מה אני עושה למי אני מדווחת.?? מה קורה הלאה..?? בבקשה , אני חייבת מידע בבקשה.

Benkok

New member
תשובה זהירה...

אני מסרב להאמין שיש בעולם הזה אנשים כל כך מטומטמים כדי לכתוב הודעה כזאת סתם כי משעמם להם, ולכן אענה... חייגי 100 וספרי להם את זה...אם הם לא יפנו אותך למי שצריך, הם לפחות יבואו לעצור אותך על הטרדת שווא ואז גם לנו יהיה יותר טוב בחיים...

milagro1983

New member
סליחה.???? אתה/את מתנהגים ככה .? ל

לבנאדם במצוקה .? זו באמת בעיה אמיתית שקרתה. ! מה הזלזלול הזה.? איזו בושה שיש כאלה אנשים חסרי אכפתיות ויחס לאנשים אחרים! תתביישו לכם!

Benkok

New member
עכשיו אני בטוח שאת חיה בסרט...

מה לעזעזל את רוצה שנעשה? חבר שלך נחטף בקזחסטן ואת נכנסת לפורום באינטרנט כדי להציל אותו? שוב, או שאת באמת מפגרת או שאת באמת מפגרת... צלצלי למשטרה (זה החבר'ה עם המדים הכחולים, לא החבר'ה עם החלוקים הלבנים שאת רגילה אליהם...) ואם כל הסיפור הזה הוא אמיתי חס וחלילה, אז אני באמת באמת מרחם על החבר הזה שלך...על זה שיש לו חברה כל כך פרודוקטיבית שהיא שואלת שאלות בפורום באינטרנט כדי להציל אותו מהשבי האוזבקי...

airdene

New member
עבור הסיכוי הדל שאינך מתבדחת -

צלצלי לחדר המצב במשרד החוץ, ספרי לתורן המשמרת במה הדברים אמורים ובקשי את הדרכתו. מצ"ב מס' טלפון: 02-5303155

Benkok

New member
הוווו, שלום לך אדוני...לונג טיים...

מזמן לא ראינו אותך במרחב הוירטואלי (חוץ מהודעה מרגשת אחת בפורום השכן...) מה קורה?

למעלה