הי שרלטן קטן - אתה אחראי לכך שמש

levinerez

New member
הי שרלטן קטן - אתה אחראי לכך שמש

שמשטרת בלגיה מיישרת ומורידה את רף הביצועים של הרוכבים המובילים בעולם? זה השרשור שלך שגרם להם לפעול?
ארז

levinerez

New member
בועז מה קורה לך עם הניחושים?

איך אלן דיוויס מקבל ככה בראש? http://www.cyclingnews.com/photos/2005/jan05/tdu05/index.php?id=stage1/IMG_6802

levinerez

New member
SQUADRA PROFFESIONAL

סתם תמונה יפה של קבוצה מגובשת שגם את החימום עושה ביחד - מקצוענוצ לשמה!

arieleco

New member
בינתיים ליברטי עושים את העבודה

גיל לוקח את השלב השלישי, כאשר ליברטי דומיננטיים בחזית

היה כתוב כל זה בדיילי-פלוטון

לאמפרה-קפטיטה רוכבים השנה עם פיזיק, שיצאו עם קולקציה חדשה וצבעונית של אוכפים. סימוני החליט לתת כבוד לאוסטרליה, ובחר אוכף של פיזיק המעוטר בדגל אוסטרליה.

המצב היום השתפר פלאים

נכון, אלבי (אלן דייויס) לא ניצח, אבל רוכב שלו (חיל מליברטי) ניצח. אלבי שוב הראה כמה הוא חזק, וניצח את סטואי בספרינט על המקום השישי. והכי חשוב, מקיואן התפרק והוא כרגע בפיגור משמעותי מאלבי וסטואי. נשארו עוד 3 קטעים, ואני ממשיך לדבוק בהימור (השנה אני לא מוותר לאלילת הנאחס) אלבי ינצח את הטור דאון אנדר!!!

המנצח היום לואיס סאנצ'ז

לפי האתר של ליברטי סגורוס, מדובר בילד כישרוני בעל עתיד מבטיח. סאנצ'ז בן 22, יליד מורסיה, שנה שנייה כמקצוען.

ובשנה שעברה - שנה ראשונה כמקצוען

היה סגן אלוף ספרד בנג"ש, ניצח קטע בוואלטה אסטוריה ועוד קטע בקלאסיקה אלקובנדאס. באמת הבטחה גדולה.

סקר חפוז: מי יהיה הרוכב המתקדם

(המשתפר) של השנה? אנחנו נמצאים בתקופה של שינוי, המון רוכבים צעירים מאותתים שהם מוכנים לרשת את הדור הותיק. מי יהיו הרוכבים שישדרגו את עצמם לצמרת ב-2005? לי עולים בראש שני רוכבים בולטים, הם לא שמות חדשים, הם כבר ניצחו מירוצים גדולים בעבר, אבל השנה הם אמורים לשדרג את עצמם לצמרת הגבוהה של הרוכבים בעולם: פטריק "סינקו" סינקוביץ- מנצח הטור של גרמניה וגביע יפן, הרוכב הגרמני הצעיר חייב לפרוץ השנה, מבחינת פוטנציאל הוא בליגה של קונאגו וואלוורדה. אלן "אלבי" דייויס- בסוף 2004, הוא הראה סימנים ליכולות שלו (מקום רביעי בורונה, הצלחה במירוצי סוף העונה). אלבי יכול לזנק קדימה השנה, מילאן-סאנרמו, פריס-טור ואליפות העולם במסלול שטוח במדריד, זו יכולה להיות השנה שלו.

Yarnin

New member
אני חשבתי ש...

אני חושב על פופוביץ' - אבל זה רק תלוי במה שלאנס וברוייניל יתנו לו כי פוטנציאל ויכולת יש לו. השני שעולה לי לראש הוא קונגו - השנה הוא כבר לא ילד פלא שאולי או במקרה אלא חייבים להתיחס לכל מהלך שלו. לכן אני חושב שהשנה יהיה לו יותר קשה אבל בכל זאת יצליח להכנס לרשימת הגדולים

אני הולך על הבלגים

כיוון שאני אוהב יותר את החד יומיים מאשר את הטורים אני מתמקד בקטגוריה הזו. ב-2004 פרשו שני רוכבים גדולים, יוהן מוזיאו ומיקלה ברטולי. יש שלושה רוכבים בלגים צעירים שנראה לי שיש להם עתיד כיורשים פוטנציאלים. ניק ניונס מקוויקסטפ שכבר רשם לפני שנה כמה נצחונות במירוצים נחשבים. ז'ילבר (שכחתי את שמו הפרטי) שרוכב ב-FDJ הצרפתית וזה קצת בעייה כי הקבוצה קצת חלשה לתמוך בו. לייף הוסטה שרוכב בדיסקוברי האמריקאית (הרוכב שהסתבך לו דגל פלנדריה הצהוב בגלגלים באחד המירוצים שהיה לפני שנה). יש עוד רוכב בלגי צעיר ומבטיח - יוהן ון סמרן שמדורג עכשיו שני בדרוג הכללי במירוץ ג'ייקוב קריק באוסטרליה. אבל נראה לי שיקח לו עוד שנה שנתיים להתבשל. דרך אגב, ב-cycling4all מתפרסמת רשימת השידורים הצפויה ב-2005 ביורוספורט. החדשות הטובות: מילאנו - סן רמו והג'ירו של לומברדיה בתוך הרשימה.

יש לי הרגשה שאתם "נלחמים את המלחמה

הקודמת" כלומר מאמינים שגם השנה יהיו לנו התפרצויות של כישרון צעיר בדמות קונאגו ו-וולוורדה. נדמה לי שהשנה שעברה הייתה קצת יוצאת דופן במובן הזה, ואם יהיו פריצות, הן יהיו מינוריות יותר (זה רק כדי להגיד שאין לי מושג מי יפרוץ השנה).

פטאקי לא יגיע לטור השנה

אלסנדרו פטאקי הודיע, שהוא מוותר השנה על הטור, על מנת לרכז מאמצים באליפות העולם במדריד. פטאקי רוצה להגיע לפיק בתחילת אוקטובר, ןלכן הוא בחר לוותר על הטור. הוא ככל הנראה יעשה ג'ירו-וואלטה.

הלכה האפשרות לדעת האם הכישלון

שלו בשנה שעברה היה מקרי, או שהרמה השונה היא שגרמה לו לכישלון ולפרישה. בכל מקרה, חבל. כמה אוסטרלים מחייכים היום, זה ברור.

גם האוסטרלים מאוד מאוד

ישמחו לסיים את העונה עם חולצת הקשת, והמסלול מתאים לסטואי,מקיואן ואלן דייויס אפילו יותר ממה שהוא מתאים לפטאקי. וכנראה שזו לא תהיה הפתעה גדולה מדי, אם חלקם ייותרו על הטור. בכל מקרה אנחנו נראה את כל המאיצים הגדולים השנה בוואלטה (פטאקי, סטואי, צאבל,דייויס,פריירה ואולי אפילו מקיואן), הוואלטה תהיה ההכנה האחרונה למאיצים לקראת אליפות העולם.

למעלה