הי! שתי שאלות מצח"מניקית ותיקה

הי! שתי שאלות מצח"מניקית ותיקה ../images/Emo13.gif

1) מה אומר הכוכב הכתום שליד השם של הפורום הזה ברשימת הפורומים? 2) מישו פה זוכר אולי איך קראו לחתיך ההוא שהיה לו קוקו, בתקופה של הופ, שהתדפק על דלתה של קתרין והסתבר שהוא רופא, והוא פתח מרפאה יחד עם הופ? מישו זוכר חוץ מאיך קראו לו מה נסגר איתו בסוף? אני מתה להיזכר...
סומכת עליכם! תודה!

כתום אומר בני יהודה../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

זה אומר שיש אתר רשמי לצח"מ... לשאלה השנייה - קראו לו קורט/קארט (איך שתעדיפי לבטא
) ובסוף הוא בחר בהופ אובר אשלי וטס איתה ביחד לקנזס... מאז לא שמענו ממנו, וטוב שכך...

Lopezit

New member
שאלההה

ראיתי בתקצירים שהיה היום פרק עם מאק ובילי בפיקניק.... זה מהתמונות שנמצאות בגלריה עלהים???

Dawn12

New member
נצל"ש הפרק היומי

איך זה שאחרי פרק כזה טוב לא נפתח אף שרשור? רק אני נהניתי? ולשאלה על הפיקניק - לא, זה לא אותו פיקניק, אבל לדעתי היום ראינו את הטוב יותר מביניהם, אפילו שהוא לא היה ממש פיקניק. היו להם אחלה סצינות היום, אבל נראה לי שמתחילים לחרוש על השיר ההוא ואני מזהה פוטנציאל לקיצ'יות. היום היה הפרק הראשון מאז הפרק שבו דרו חזרה שהיה כיף לראות אותה. בשביל זה הביאו אותה. לא בשביל הסיפור העלוב של ליב או השיחות המדכאות עם מלקולם. סוף סוף יצא לנו לראות קצת מדרו הישנה ואפילו ניל היה נסבל היום בסצינות שלו. תגידו לי, כמה זמן עוד ג'ק ימשיך לדחות הזמנות מפתות של פיליס? חלאס כבר עם זה, אם הוא לא רוצה - אני כאן, מוכן ומזומן ללכת לשתות איתה איפה שרק תרצה. בעצם - לא מוכן אצל ג'ינה. אני ממש לא צריך שהיא תעכיר את האווירה עם ההערות המטופשות שלה. וגם לא ממש בא לי שחצי ג'נואה סיטי תרכל עלינו ביום שאחרי. בקיצור - הכל חוץ מג'ינה.
דרך אגב, כשעלילת GBJ שודרה בארה"ב, האתר שראינו היום בפרק (ראול נכנס אליו) היה אכן קיים ברשת והתעדכן בסרטונים ותמונות אם אני לא טועה. כמובן שעד שהפרקים האלה הגיעו אלינו - האתר כבר מזמן לא ברשת וכל הלינקים שבורים.

b o t t e n

New member
מה התלהבת כל כך מדרו../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

היה משעשע, אבל לא צריך להסחף
עד שסופ-סופ קיבלה בולבול, אחרי חודשיים שמחפשת, ניל הדביל הפריע לה
לא מקנאה בה, איזה כאבי שחלות יהיו לה בבוקר

enicegirl

New member
זה היה פשוט **מדהים**

כאשר דרו נצפתה ממש חצי ערומה, החזיית PUSH UP שלה היתה מזעזעת, החזה שלה כמעט התפרץ החוצה
בגדול באמת היה פרק טוב! לא ידעתי שהיו 2 פיקניקים של בילי ומאק. וראול היה כזה חמוד כשהוא אומלל, הוא משחק מצוין

מה לחשה פיליס למייקל אצל ג'ינה../images/Emo35.gif

מה לחשה פיליס למייקל שהוא צחק כ"כ כששניהם חיפשו נקמה בכריס
אני משערת ש... "בוא נעשה סקס פרוע על השולחן שלה...
אבל ממש פרוע.."
זה הרי לא יכול להיות משהו אחר...

למעלה