הי תמר

אינצה

New member
הי תמר

סוף סוף התמונות עלו לי ואני חייבת להגיד שנראיתם פשוט מקסים ואת ממש יפהפיה
יש לי שאלה אליך (וגם למיה אם את קוראת את זה) בן דוד שלי עומד על סף סגירה עם הגן הרומי ואני קצת נלחצתי מזה בעקבות הסיפורים של מיה, אבל אצלך אני שומעת שהייתם מרוצים. אז מה? אין מה לדאוג? או שצריך פשוט לבקש דברים ספצפיים? או מה? בעל האולם הוא חבר של ההורים שלו, זה עוזר? תרגיעי אותי בבקשה, כי הוא וחברתו לא ממש נלחצים מזה ואני דוקא כן...

ועוד לתמר

קודם כל, שתדעי שאני מבלה כבר יותר מרבע שעה באתר שלכם ומסתכלת על כל התמונות ונהנית פחד... אתם נראים מדהים, והאושר האמיתי והאהבה שמקיפה אתכם מכל הצדדים פשוט זורמים מהמסך אלי... ויש כמה תמונות שפשוט צריך להגדיל ולמסגר... וכיוון שכך, שאלה לי אליך - מי הצלמות שאת מזכירה ? אשמח לקבל שם וטלפון... המון המון תודה !

tamar111

New member
אהלן הילה.

אני שמחה שאת באתר עם התמונות. למעשה זה אחת:אפס לטובת בועז, אני אמרתי לו שלדעתי זה לא יעניין את החבר´ה פה לראות כל כך הרבה תמונות, ושאם הוא חושב שזה לענין שישים לינק בעצמו. אז זה מה שהוא עשה.... גם לדעתי התמונות מקסימות, יש שם אומנם את כל התמונות מהחתונה (כולל הבלאי), אבל ג הלא מוצלחות זה רק עיניים עצומות וכאלה, מה שמראה שהצלמות באמת משהו מיוחד. אז ככה, לצמד קוראים פרופיל , השמות שלהן : אירית ושרון. מעבר לזה שהן מקסימות באישיותן , הן מצלמות נפלא. גם העבודה שאחרי (האלבום המעוצב והדיסק) מיוחדים נורא. הטלפון : 03-6319683 054-392162. אם את מתקשרת תמסרי להן ד"ש חם.

tamar111

New member
הי אינצ´ה

תודה על המחמאות
אני לא יודעת למה קרה למיה מה שקרה... בכל מקרה, הגן הרומי היה 100% מבחינתנו, וזאת חתונה שנייה של המשפחה שם בחצי שנה האחרונה. למעשה אנחנו בחרנו במקום אחרי שראינו שהחתונה הקודמת היתה מאוד מוצלחת. הם היו גמישים בתפריט, ובכלל היחס היה טוב. אני לא חושבת שיש מה לדאוג, ישבתי שם שחר מנהל הארוע וסיפרתי לו על הפורום ועל מה שמיה כתבה, והוא הבטיח לי שהחתונה תהיה מוצלחת , אני הבטחתי לו שאני אכתוב חוות דעת כנה אחרי החתונה. בכל מקרה, לא נתקלנו בסיפורי הזוועה שעברו על מיה - שתיה שחסרה , או מאווררים שלא עבדו וכו´. הם נתנו לנן להעמיד בר אקטיבי נוסף (שהיה ענק במימדיו ומוצלח מאוד) גם בפנים וגם בחוץ, הצלמות , הדי דג´יי והתאורן גם זכו לשיתוף פעולה. קיסל נוהג להתחנחן לאנשים שהוא מכיר ככה שבכלל לא נראה לי שתהיה בעיה. הטיפ היחיד שלי, הוא להזכיר לשחר שפינת הקפה תעבוד עוד סוף הארוע. הוא כעס על המלצרים שסגרו את הפינה, ונראה שזה היה למורת רוחו ולא הוראה שלו. בכל מקרה כדאי להזכיר (אפשר ללחוץ עליו ולהגיד לו שזאת פשלה משותפת בחתונות שלי ושל מיה - אז שיתאמץ....) אבל סך הכל, באמת שהם היו נהדרים. מחזיקה לבן דודך אצבעות

מיה :)

New member
היי אינצה

קראתי את סיפור החתונה שלך, ונהניתי מכל רגע!! המון מזל טוב,אושר ואושר!! הבנתי שאצל תמר הכל עבר בשלום, וגם אצלם היתה איזושהי קרבה לבעל האולם... אם אני לא טועה... גם אני, כמוך, רוצה רוצה לשמוע פרטים.

tamar111

New member
אהלן מיה.

מה הענינים? רק הבהרה - אמא של בועז הכירה את קיסל בעקבות הארועים הקודמים שנעעשו אצלו. (לא קשר משפחתי או חברות קרובה או משהו כזה). את סיפור החתונה כבר סיפרתי ממש יומיים אחרי... אני אמצא את הלינק ואשלח שוב.

tamar111

New member
סיפור החתונה...

נמצא כבר בארכיון (מדהים, רק שבועיים עברו... איזה קצב של הודעות יש פה) זה בעמוד 93, ואני לא יודעת לשים לינק ישיר לשם

למעלה