הי
מה נשמע?

ציפורוש

New member
הי ../images/Emo13.gif מה נשמע?

לאחר יום בלי אינטרנט בעבודה, ובין לחץ ללחץ מתגבר פה, הצלחנו גם להתקדם.. אז יום חמישי סגרנו על עיצוב לחופה ב- 450$, והבחור, שעובד עם האולם, רצה עוד 50$ על הזר, ואמרתי לו שאני לא מוכנה, ושזר יפה בחנות יעלה לי 20$ואין סיבה להוציא יותר וכו וכו, אז הוא הכניס גם את הזר ב- 450, וגם 2 סלסלות עם עלי כותרת, כדי שהאחיות הקטנות יפזרו בדרך לחופה... ויום שישי- מצאנו חליפה יפה לעמי, בגוון אפור וחולצה סגלגלה עדינה.. ממש יפה. (ולא יקר, בחנות עמדו לסגור לרגל שיפוצים אז היה 40% הנחה.. ) וגם טבעות, סוף סוף.. לא קנינו, הזמנו. אני משהו שראיתי שם ואזל, ועמי מצא משהו והיה צריך מידה קטנה יותר. אז ביום שלישי יהיו טבעות.. (המוכר עשה לנו הנחה על שתיהן ביחד, שהן ממש מתוקות ועדינות - 500 ש"ח) וזה מה חדש.. ועוד מעט אני אספר למה אני בעצבים עכשיו, אני אחזור עוד כמה דקות.. ציפ

ציפורוש

New member
לגבי העיצוב-

במקום גביע עם פרחים צפים על כל שולחן, שזה הסטנדרט, נקבל פמוט מיוחד עם נרות, והחופה כוללת שביל בד עד החופה, בד לבן כרוך ומפותל על העמודים, וסטנדים-אגרטלים עם פרחים בדרך ומשני צידי החופה.. בחרנו מתמונה של דברים אחרים שהוא עשה.

אתי@

New member
כבר התחלתי לדאוג לך... ../images/Emo13.gif

נעלמת לנו... איזה יופי שהעניינים מסתדרים - זה כבר ממש קרוב, לא??? שבוע או יותר???

*שיר

New member
הי, הספק נאה! כל הכבוד! ../images/Emo20.gif

ונתת לי רעיון לגבי עלי הכותרת של השושבינות.. אולי גם אני אצליח להכניס את זה להם במחיר של החופה ?!?! תודה!

שירי71

New member
כל הכבוד את אשת עסקים ממולחת

מי המעצב ומה הוא מעצב לכם? אני אשמח לשמוע כי אני גם מתעניינת וגם אצטרך את העלי כותרת לשושבינות...

למעלה