הי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yaronimus

New member
הי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

התמונה שמצאתי היא של ירונימוס מקסימוס ויקטוריוס עם נושא כליו על מגדל הפלאדינים (הרקע הוא החלק הצפוני של העיר שבו מפקדות צבא אמור והמגדל הגבוה ברקע הוא מגדל שרי המלחמה [WARLORDS]) התמונה של מייקל ווילן (יש לי דיסק עם איזה מאתיים ציורים שלו) רציתי גם להוסיף שהמפה של הארץ (יש לארץ שם בכלל?) בדבר הבא לא כ"כ מעניינת ולכן אני אנסה לשפר אותה ואתם תגידו לי מה דעתכם. דבר ראשון לפני שאני מתחיל, אני רוצה להציע שבסוף העולם המוכר לנו כרגע, יש שערים שמורים על סוף העולם המוכר ומעבר לו הלא ידוע (כך חושבים היום אבל אנשים לא יודעים שהשער, כשהייה שלם והופעל ע"י קסם הייה מין פורטל למקומות אחרים [למשל שער צפון יכול להקפיץ אותך למקומות בצפון וכו...] ולתרבויות חדשות.)מעט אנשים עברו את השערים, ועוד מעט חזרו כדי לספר. שער צפון, שער צפון מזרח, שער מזרח,דרום מזרח, דרום, דרום מערב, צפון מערב, שער הים, ושער השמים. 10 בסך הכל, והם נותרו כעדות אילמת אך מזעזעת וכוחותיהם ומפלתם של העמים הקדומים.

simons

New member
לדעתי

OC um.. well... i admire your spark but i say - NO. אתה מבין מה זה אומר על רמת הקסם בעולם.. אני חושב שהדברים האלו לא ממש מתאימים. ואגב - אתה לא יכול לשנות את המפה, כי הוחלט עליה במפגש הקפטנים, אבל אני בטוח שכולם יישמחו אם תשפר אותה מבחינה אסטתית (אני מקווה שאתה מסכים איתי אושר, ולא נעלב בשם ה"פיינט-בראש" שלך) סימון נ.ב רציתי לשאול - למה מצאת לנכון לפרסם את התמונה הזאת בפורום?

Yaronimus

New member
חס וחלילה

קודם כל מה רע (אני לא כועס, או מרוגז, רק רציתי לדעת למה) בשערים? אני חושב שזה רק מגרה את הדמיון, ונותן אפשרויות חדשות. אני לא כ"כ מבין מה זה אומר על רמת הקסם בעולם.... אולי תוכל לעזור לי בזה. אני חושב וחשוב לי לדעת שאני נמצא בארץ עם הסטוריה אתה מבין? להרגיש שהייה פה משהו מדהים, כולל השערים, שהיו בעצם סוג של תחבורה. היו ערים רבות ומפלצות שונות. אפילו אנשים גרו על ערים בעננים. ומסיבה מסויימת, רוע כלשהוא שרף והרס את האמפריה הזו שנבנתה בעמל רב כל כך. באשר למפה, לא אציתי לשנות אותה, אלא א. לשפר אותה חזותית ב.לנסות להוסיף דברים חדשים רציתי להוסיף את התמונה כי היא מתאימה לדמות שלי, פחות או יותר. הנער שלי הוא העוזר שלי וכשצריך, גם נושא כלים. (אגב אל תחשבו שאני לובש תלבושת מאג, פשוט הוציאו אותי באמצע ניסוי, לכן גם מסביר את הארשת הדי רצינית וגם טיפה מעוצבנת על הפנים שלי. התמונה שעכשיו אצרף היא תמונה של עיר (יכול להיות אפילו קדר, אבל יש בעייה - קדר לא נמצאת ליד הים..... אולי יש שם אגם...)

Lord Langrim

New member
התמונה הזו היא העטיפה לספר...

The Faded Sun Trilogy (by C.J. Cherryh הלוחמים הם ה-KEL שהם כסטה מתוך עם ה- MRI בנוסף ללוחמים יש גם SEN -הכהנים והמנהיגים וה- KATH - הנשים המיילדות וילדיהן לפני שהם מחולקים לכסטות האחרות. אחלה ספר - מד"ב. מומלץ. דרך אגב - כל זה OFF PLAY למקרה הקלוש שמשהו לא הבין....

Yaronimus

New member
דוקא כן

OC חוץ מזה שיש ירח מעליהם, זהו צבא שבא מ"עמק הירח" אשר במדבר הירח וזה גם הסמל שלהם

Lord Langrim

New member
אני חוזר...(OC)

אין להם שום קשר לירח... אז מה אם מופיע ירח בתמונה? אם אני אראה לך תמונה שלי על רקע הירח אתה תגיד שאני חייזר שזה עתה נחת? דבר בהיגיון ותקרא קודם את הספר שבשבילו צייר מייקל ווילאן את העטיפה הזו ורק אז תענה להודה הזו...

Yaronimus

New member
אתה לא מבין

נראה לך שאני אומר: ווילן צייר את זה בישבילי??? ראיתי את התמונה הזו, ואמרתי זה מתאים לרעיון שלי על צבא הירח, אז למה שאני לא אצרף את זה בשביל שאנשים יוכלו להנות מהתמונה, אולי גם להביא רעיונות חדשים. מה זה משנה תגיד לי???

Lord Langrim

New member
איך לעזאזל הסקת שחשבתי...

...שזה בשבילך אם אני אומר לך מראש שאני יודע מאיפה התמונה ומה המשמעות שלה?!?!? עזוב אל תענה אפילו...

אתם ממש נהנים מהפינג-פונג הזה?

אני אומר
וגם אני אומר
אני חוזר ואומר
לא, אני חוזר ואומר
אני חוזר ומסביר
אני חוזר, מסביר ואומר, ומבהיר
מה שאמרת, + מבאר. ...יופי. מאד בוגר.

Merry4ever

New member
התמונה הזו היא מהעטיפה לספר

באנגלית מהטרילוגייה הנהדרת - "שושלת הרואים למרחק - שוליית הרוצח" שכתבה הסופרת רובין הוב.. מרי.

למעלה