הי

vered 1

New member
הי../images/Emo66.gif

מה שלומכן? רציתי לשמוע את דעתכןעל הגן /אולם ליד הנחל. וכמובן תודה מראש!
 

לי27

New member
מקסים מקסים

גם בקיץ וגם בחורף. היינו בכמה חתונות שם והיה יפה מאוד. האוכל גם היה טוב (טעם וצבע) למרות שלא ממש אכלתי הכל, כיוון שמדובר בשני זוגות חברים טובים, כך שהשתוללנו כל הערב ורק מדי פעם חזרנו למקום לקחת איזה ביס.
היי, הינו הוסיפו אייקונים של חנוכה!!
 

vered 1

New member
תודה../images/Emo51.gif

אנחנו מתכננים ארוע יחסית קטן (עד 250 איש) האם זה מתאים לארוע בסדר גודל הזה?
 

maz

New member
אנחנו מתחתנים שם ../images/Emo70.gif

אני אוכל להגיד לך איך היה רק עוד 6 שבועות, אבל בינתיים היחס מקסים. הם מתעניינים ומציעים עזרה והולכים לקראתנו בכל מיני דברים. ביום חמישי היינו בטעימות והיה אחלה - נורא טעים וגם מוגש יפה (זה קייטרינג הבית שלהם - טעם וצבע). מה שאהבתי אצלם במיוחד זה העיצוב המיוחד וזה במחיר הבסיסי כלולים המון דברים שלרוב עולים עוד (נרות במזנונים למשל, סוגי מפות ומפיות רבים, עיצוב בסיסי ויפה לחופה ועוד).
 

vered 1

New member
הי מז../images/Emo6.gif

תוכלי לומר לי את המחיר למנה? כמובן רק אם את יכולה. עם מי הכי טוב לדבר שם? זה גן או אולם? (כמה שאלות....)
 

maz

New member
קצת פרטים על ליד הנחל

החתונה שלנו בינואר, וסגרנו איתם חודשיים וחצי לפני, כך שקיבלנו מחיר מעולה: 38$ למנה ביום חמישי, ללא תוספת על כך שיש לנו מעט מוזמנים (פחות מ- 300). המחיר הזה אצלנו כולל גשר תאורה (400$), בר אקטיבי מלא (500$ + 1$ לאדם), פינת בית קפה (1$ לאדם) וחבית בירה (130$). בקיץ מן הסתם יקר יותר, אני לא זוכרת בדיוק מחירים. זהו גן מקורה בחורף, פתוח חלקית בקיץ. בקיץ אפשר לעשות קבלת פנים בחוץ, עם פינות ישיבה על הדשא. החופה נערכת על גשר עץ מעל הנחל (נחל אלכסנדר) (כמובן בחורף היא יכולה להיערך בפנים). אנחנו דיברנו שם עם איה והיא חמודה מאד, אבל האמת היא שכל מי שהיינו איתו בקשר היה נורא נחמד. תתקשרו אליהם לתאם פגישה ותוכלו להתרשם בעצמכם. צירפתי את הכתובת של האתר שלהם.
 
באולם קצת, תלוי איפה עומדת

החופה. בחוץ שומעים טוב מאוד. אבל גם אצלינו תהיה הבעיה הזאת (גם אצלנו תהיה רכבת והחופה היא בחוץ), לא צריך להיבהל, רק לחשב את הזמנים, ככה שהיא לא תעבור בדיוק בחופה.
 
למעלה