הי

הי ../images/Emo80.gif

שלום לכולם, אני לא עומדת בקצב של הארועים. מצטערת. יעל- טוב שעמדת על שלך, בכזה פרוייקט חשוב אין להתפשר כל כך מהר. תנסי להגיע להכי טוב שאת יכולה. וכל הכבוד על המינוי החדש... מאז שחזרתי יש לי ים של עבודה. הדברים לא נעשו כשלא הייתי... אני עובדת על טורבו כל היום גם בבית עד לשינה. רציתי לעדכן שהחלטנו שוב לחזור ולחפס דירה. אז אנחנו הולכים היום ומחר לראות פרוייקטים במודיעין. אנא אחלו בהצלחה. איזה פחד... לגבי הכאבים בזמן הגיבוס, אני לא יודעת אם יש הבדל בין השיטות מבחינת מיקום עצמות הרגל בזמן הגיבוס, אבל ליותם זה לא כאב, הוא פשוט התעצבן שנגעו לו ברגל והשתתק כשסיימו. יום טוב לכולם ובשורות טובות.. מחכים לפסח, שוורץ

היי חופיתוש

איזה חמודה שאת נכנסת מעדכנת ומתעדכנת בכל המתרחש, באמת כבר קשה לעבור אחרי האירועים, הלוואי שיהיו רק דברים טובים.... ו...העבודה היא חיינו.... תהני אורית

הי, תודות על כל העדכונים.

אני ועודד כבר עברנו 4 דירות ב5 שנות הכרותינו. 2 כאן ו2 בטורונטו. מאחלת לכם למצא את דירת חלומותיכם במהרה ושתמיד יהיה לכם שכנים נחמדים.

היי חופית

בזמנו משה דיבר על מעבר לפתח תקווה. אני מבינה ששיניתם את דעתכם, נכון? שמחה שאת מעדכנת ושאת מציצה עלינו מדי פעם. תודה על העידוד לטל. אנחנו כבר מריחים את הסוף.

תודה רבה

תודה רבה לכולם... יותם לא הרגיש טוב בסוף השבוע, הקיא כמה פעמים. משה בדרכו לרופא עם יותם ולאחר מכן לקבלן לנסות לסגור על בית. אעדכן בהמשך.

בהצלחה בבחירה

ותרגישו טוב, תודה על העדכונים, מקווה שלפחות ביום שבת יותם היה פחות או יותר בסדר. יום נעים אורית אש"ת, אגב, איפה האייקון של הבית?

למעלה