הי ori2, חדשות מאד מדאיגות שאין יותר אימוצים!

הי ori2, חדשות מאד מדאיגות שאין יותר אימוצים!

סליחה שאני מתחילה שרשור חדש פשוט החדשות שאין יותר אימוצים גם לזוגות מזעזעות ומפחידות אותי מאד.
הן נכתבו בסוף שירשור ישן שהוא כבר "מקופל" ואני מפחדת שאנשים שיודעים משהו בנושא אולי לא יפתחו אותו ולא יראו ויגיבו.
בשרשור הקודם נכתב על ידי שאין יותר אימוצים מרוסיה כרגע גם לזוגות. כך גם על סמך העמותה של ori2r וגם על סמך שיחה עם המפקחת.

אנחנו מתחילים לחשוב על אימוץ שני והחדשות שאין אימוצים גם לזוגות מאד מדאיגות אותי.
מישהו שמע? מישהו יודע אם בכל זאת אפשר איכשהו להתחיל אימוץ חדש?
בעיקר מדאיג שגם המפקחת טוענת כך.
מה בדיוק היא אמרה? שכרגע כל האימוצים מוקפאים? האם אמרה עד מתי ומה קורה?
מישהו יודע למה בעצם? הרי דובר קודם רק על כך שפוטין אינו מעוניין שזוגות חד מיניים יאמצו, אחר כך רק על יחידניות באופן זמני ועכשיו כולם??
פאני כתבה לפני כמה ימים שזה קשור לכך שזוגות חד מיניים רימו והציגו עצמם כיחידניות והרוסים כועסים על כך.
מישהו יודע?
אשמח לכל מידע, אני ממש מודאגת.

מצטרפת לשאלה של דניאלה, מאד מדאיג!

האינפורמציה החדשה מאד מדאיגה גם אותנו.
אנחנו סוגרים עוד מעט שנה עם הקסום שלנו.
בזמנו נאמר לנו בעמותה שבעיקרון צריכה לעבור שנה וחצי בין אימוץ לאימוץ אך שבסביבות שנה אחרי האימוץ אפשר כבר להרשם ולהתחיל להכנס לפז"ם, וגם שיש מחוזות ברוסיה ששם אפשר לעגל פינות ולאמץ כבר אחרי כשנה.
אנחנו מאד לחוצים כי הגיל פועל לרעתנו ויש עוד כמה גורמים קשורים שיהפכו את האימוץ למסובך עד בלתי אפשרי עבורנו אם לא נתחיל ממש עוד מעט.
החדשות שכרגע אי אפשר לאמץ גם לזוגות מאד מפחידות אותנו.
מישהו יודע עוד אינפורמציה על זה?
התקשרתי למפקחת אך אין תשובה שם.
גם מצב שבו בעמותה כן יסכימו אולי להתחיל איתנו חוזה אך יהיה סיכוי גבוה שיתקע באמצע והרוסים לא יאפשרו לסיימו, מאד מפחיד אותי.
אשמח לכל אינפורמציה שמישהו יודע או שמע.

ועוד שאלה: אם רוסיה באמת סגורה לזוגות כרגע, מישהו יודע משהו על אוקראינה? בזמנו נאמר שאפשר בכל זאת לאמץ משם ילד מעל גיל 5 או אחים. מישהו יודע אם זה אפשרי כרגע? ממש לא אכפת לי אחים למרות שזה כמובן אימוץ יותר מורכב.
תודה!

year of the cat

New member
בנוגע לאימוץ אחים באוקראינה

לפחות אחד מהאחים צריך להיות לפחות בן 5
אבל הטוב ביותר הוא לשאול את העמותה (היחידה?) שעדיין מאפשרת לאמץ משם

ori2r

New member
תשובה

היי דניאלה, כפי שכתבתי בשרשור בהודעה הקודמת אין כרגע אימוצים מרוסיה, לא לזוגות ולא לחד הוריות. המידע נמסר לנו ע״י העמותה והן ע״י המפקחת הארצית גלית מבורך. מדבריהן הבנו כי יצאה משלחת לרוסיה מטעם משרד המשפטים ומשרד הרווחה כדי לנסות לגשר על הפערים מול רוסיה ולהביא לסיום הסיוט הזה במהרה. כפי שכתבתי אנו מחכים לילד כבר כמעט שנתיים ממוסקבה וממש כשהיינו כבר על סף לקבל את ההזמנה המיוחלת באוקטובר התבשרנו על הפסקת האימוצים עד להודעה חדשה. אנחנו נמצאים באפלה מוחלטת, גם העמותה וגם המפקחת כרגע לא יודעים לומר מתי הסיוט יגמר ואם בכלל. לצערי זה כל מה שידוע לנו. במידה ולמישהו יש מידע חדש נשמח לשמוע ולהתעדכן במהרה!!!

fannyd

New member
אני חושבת שמדובר על הסכמים

שרוסיה מתכוונת לחתום עם שורה של מדינות כתנאי להסדרת האימוצים. הנה ידיעה של אינטרפקס שמצאתי ברשת מ-13.6.13:
רוסיה מתכוונת לחתום על הסכמי אימוץ עם ספרד, ישראל וקפריסין
מזכיר המדינה - סגן שר החוץ גריגורי קרסין הודיע שרוסיה מנהלת מו"מ בעניין חתימת הסכמי אימוץ עם ספרד, אירלנד, ישראל וניו זילנד.
"נמשך המו"מ בעניין אימוץ בינ"ל עם שורה של מדינות, כולל עם ספרד, ישראל, קפריסין וניו זילנד. תוכן ההסכמים יהיה מקביל עם הסכמים שנחתמו עם איטליה וצרפת" - אמר ג. קרסין בדיונים בפרלמנט הרוסי. הוא ציין שההסכמים יכילו דרישות למעקב קונסולרי של הילדים שאומצו, מתן מידע על הילדים לרשויות ברוסיה על בסיס קבוע, קבלת הסכמה של הרשויות ברוסיה לאימוץ מחדש, שמירת אזרחות רוסית עד גיל הבגרות וכו'.

למעלה