הי..=]=]=] חדשה פה.. מקווה שמעניין פה... וכיף פה...
מ מיכמיך3 New member 15/8/07 #2 ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif אני מיכל, בת 16, מפ"ת. בטח שמעניין פה, שלא יהיה מעניין?
A animal bar New member 15/8/07 #3 ברוכה! D:../images/Emo65.gif../images/Emo211.gif את מפורום ביט69. קרן מרקוביץ'. 14. שוהם. ברוכה.
N n e t a 6 9 New member 15/8/07 #5 ב25.7 היה לי יומולדת 13.... :| שמתי לב שכולם פה בצבא..... יש פה מישהו בגיל שלי?? אהה אני נטע מהצפון-אני גרה קרוב לקרית שמונה... וכמו שהבנתם בת 13...
ב25.7 היה לי יומולדת 13.... :| שמתי לב שכולם פה בצבא..... יש פה מישהו בגיל שלי?? אהה אני נטע מהצפון-אני גרה קרוב לקרית שמונה... וכמו שהבנתם בת 13...
מ מכשפהקטנהזונה New member 20/8/07 #11 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif בפעם האחרונה שאני בדקתי, אני הייתי הכי קטנה... אבל זה היה כשהייתי בת 12 ועכשיו אני בת 15... ואני כבר לא שמה לב יותר, אז... תקווי שמישו אחר יענה לך .
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif בפעם האחרונה שאני בדקתי, אני הייתי הכי קטנה... אבל זה היה כשהייתי בת 12 ועכשיו אני בת 15... ואני כבר לא שמה לב יותר, אז... תקווי שמישו אחר יענה לך .
N n e t a 6 9 New member 16/8/07 #7 יאווו באר שבע???? אני מכירה אחד שקוראים לו זיו.. מכירה מישהו כזה בן-17 משו כזה והוא הפליג אם ההורים שלו לפני כמה ימיםם...??
יאווו באר שבע???? אני מכירה אחד שקוראים לו זיו.. מכירה מישהו כזה בן-17 משו כזה והוא הפליג אם ההורים שלו לפני כמה ימיםם...??
ל לאונרדו החייל New member 16/8/07 #9 חחחחחחחח הורג אותי האנשים האלה את יודעת אנחנו מדברים פה על באר שבע לא נהלל. העיר החמישית בגודלה בישראל. זה כמעט כמו לשאול מישהו תל אביבי "תגיד אתה מכיר אחד חיים מתל אביב שהיה לפני כמה ימים בסופרלנד?" נ.ב: אל תעלבי זה ברוח טובה
חחחחחחחח הורג אותי האנשים האלה את יודעת אנחנו מדברים פה על באר שבע לא נהלל. העיר החמישית בגודלה בישראל. זה כמעט כמו לשאול מישהו תל אביבי "תגיד אתה מכיר אחד חיים מתל אביב שהיה לפני כמה ימים בסופרלנד?" נ.ב: אל תעלבי זה ברוח טובה
N n e t a 6 9 New member 16/8/07 #10 להפךך לא נהלבתיי צחקתי.... מאיפה אני יודעת אפ'עם לא הייתי בבאר שבע.... אהה ואהבתי את הדוגמא עם חיים וסופרלנד חחחח=]
להפךך לא נהלבתיי צחקתי.... מאיפה אני יודעת אפ'עם לא הייתי בבאר שבע.... אהה ואהבתי את הדוגמא עם חיים וסופרלנד חחחח=]