הי

Vegetable Salad

New member
הי

עד לא מזמן השיער שלי היה כמו בתמונה. יום אחד פשוט נמאס לי מהאורך, והלכתי לספר שהיה בשוונג ולצערי קיצר יותר מדיי, (בערך 12 ס"מ אולי קצת יותר). אבל זה הספיק לגדול ולהגיע לגודל הרצוי בינתיים. באותו יום גם עשיתי פוני, אבל השיער עדיין דומה לתמונה כי כיום הפוני בערך באורך הפנים. חוץ מהתספורת שלא אכפת לי להשאיר (שיער ארוך, מדורג, פוני ארוך) בזמן האחרון חשבתי לצבוע, לפחות חלק. חשבתי על פסים בגוונים של חום או בלונד ואפילו חשבתי על צביעה כזו, (רק שהכהה יהיה למעלה והבלונד למטה) שלדעתי אם אני אצבע זו גם הצביעה שאעשה. בשום אופן אין לי כוונה לצבוע את כל השיער. מה דעתכם, מה כדאי לי? ואם אני אלך על הצביעה שאני רוצה, עם איזה גוון בלונד לשלב שיתאים לחום? קחו בחשבון שהמצב היחיד של העור שלי הוא לבן סיד כשאתם ממליצים על צבעים. הבעיה האמיתית היא שאני ממש אוהבת את השיער שלי. (למרות שהוא מ-ש-ע-מם בעיניי) השיער שלי גלי בדיוק במידה הנכונה, ואני מפחדת שהצבע יהרוס אותו. בהנחה שאני אצבע חצי שיער, מה בעצם הסיכון? שאלה אחרונה היא, במידה ואני אלך למספרה של למשל מיקי בוגנים או שוקי זיקרי, כמה יעלה הנזק? אני ממש רוצה, אבל הכסף... תודה רבה רבה למי שיענה.

באמת נזק..עונה לך

כמו שאמרתי באמת נזק לצבוע את השיער....שיער כזה יפה לא חבל?אם כבר צבע היתי ממליצה לך לחום בהיר...לא לבלונדיני וכאלו..שיערך חום כזה ככה שבלונד לא ממש יראה טוב על צבע כזה...... בעקרון אני לא ממליצה לך לצבוע את השיער..זה דבר שצריך לעמוד בו כל פעם שיש שורשים,זאת הוצאה כספית גם ככה שאם תפסיקי עם זה זמן מה יהיו לך שורשים וזה דבר שבעיניי לא ממש יפה. מיקי בוגנים זה מותג כזה..איך אסביר לך...הוא לא זול...הוא בן אדם שיש לו שם...תלכי אליו וכמובן שהתוצאה תהיה מדהימה אבל כנראה זה לא יעלה זול...דודה שלי הלכה אליו והוא עשה לה איפור ותסרוקת וזה יצא יקר יותר מהאחרים...לא בכל כך הרבה אבל יצא יקר לאומת אחת אחרת שהיא תתאפר אצלה... תשאירי את שיערך ככה,יש לך שיער בריא ויפה...חבל להרוס אותו עם כל מיני מוצרי שיער...את פשוט משלמת בשביל הרס.!אני לא מחבבת את צביעת השיער והכל... תזכרי וחשוב לדעת.... שיער יפה לאו דווקא עם צבע....שיער יכול לצאת יפה גם עם סתם מטפחים אותו...את רוצה לצבוע כדי לגוון וזה לגיטימי..אבל שיערך כל כך יפה אני ממש לא ממליצה לך לגעת בו. אם כבר גוונים אז אל תעשי גוונים בהירים מדיי....יש לך שיער חום אז קחי גוון חום בהיר יותר... אבל אני לא ממליצה...

למעלה