הי

גריגית

New member
הי

בעלי גרר אותי לפה... אז שלום לכם : ) בקשר למחירים של הקרוואן נע בין 450 ש"ח ל1000 ש"ח אין כמעט לא תפוסים בגלל מדיניות של הממשלה.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בקשר ל"כמעט לא תפוסים" זה מאוד תלוי ביישוב. יש יישובים שאי אפשר להשיג בהם כעת קראוון פנוי ויש רשימת המתנה...

למעוניינים: בדולב בונים שכונת קרוואנים חדשה

ישוב לא רע, בבניימין. שכנים שלי

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאה!!!

נגררת למקום הנכון.... אין כמו הפורום הזה!
מצחיק אותי שחשבתי שאתם מחו"ל...חחח
והחצי שלך גם מצחיק אותי עם הנוסחת פלא לנישואים מאושרים....מה, יש חיה כזאת???
מה שמקפיץ ת'זוגיות זה היציאה מהשיגרה, רק יש בעיה אחת: כשחוזרים לשיגרה הנחיתה לא פחות חזקה מהנסיקה
קשה לצאת פתאום מה"בועה"- הא?

candy77091

New member
לא מסכימה עם הנחיתה לא פחות חזקה מהנסיקה

אם יוצאים נכון מהשיגרה אז זה לא קורה. מנסיון.

טוב...

זאת היתה סתם קלישאה, אבל בעקרון, כשיש בעיות בזוגיות, זה לא עוזר בכלל
אבל כשאין בעיות- זה סבבה לגמרי ואפילו מוסיף נופך!!!
- מנסיון!!

candy77091

New member
השאלה מהן בעיות ..

כשיש בעיות שאינן קשורות בזוגיות(הילדים חולים,בעיות פרנסה) הכל בדאון וכשיש זוגיות טובה במצ הזה, יותר קל להתגבר על הצרות כי הכל נעשה מתוך יחד ומתוך אנחנו נעבור את זה ביחד..אז יותר קל מאשר שכל אחד מרגיש את העול עליו ומרגיש שהוא בודד במערכה.אבל כשיש במצב הקשה הזה עוד בעיות בזוגיות ובשלום בבית ,אז זה פי כמה יותר קשה.ואני מבינה מה את אומרת-כשיש בעיות בבית ,קשה לצאת לנופש וקשה בכלל להתעודד ולנסות להרים את הראש מעל המיים בזוגיות. אך יש את האור שבקצה המנהרה,ברגע שהבעיות בבית(כלכליות וכו') יפתרו ,המצב יכול להשתפר וזה יותר קלך לעזור לו להשתפר.הכל תלויי באיזה מקרה.(אם מדובר בלהחיות את הזוגיות ,הריגושים והרומנטיקה יכולים לעזור) אבל יש מצבים שבהם פשוט צריך לפתור את הבעיה(חוסר תקשורת לדוגמא לא ייפתר ע"י צימר בגולן כי צריך ללכת לייעוץ זוגי).. מקווה שלא זריתי לך מלח על הפצעים,אבל תחשבי על זה,נראה לי שיש בדבריי הרבה מין ההגיון..

פרטת באריכות את מה שכתבתי במשפט אחד

אז איפה בדיוק נכנס פה המלח על הפצעים? מה לא היה ברור במה שכתבתי???

candy77091

New member
מי אמר לא ברור?

ברור אני רק פיתחתי ופרטטי את דברייך. קצת חפרתי ולכן אמרתי "מלח על הפצעים"

טוב...../images/Emo13.gif

זה היה נשמע שאת כאילו מביאה דעה נגדית שהיא בעצם תואמת לדעתי, אבל אם מלכתחילה התכוונת לפרט את הענין אז סורי! ותחפרי בכיף... למה לא? מה כבר יכול להיות... אם הייתי מפחדת ממלח על הפצעים לא הייתי פה, אז הסירי דאגה מליבך!

למעלה