הי!!!!!!!!!

firte

New member
הי!!!!!!!!!

רק רציתי להגיד לכם שאני בסדר גמור פשוט זאת תקופת מבחני הבגרות,אז עד מחר לא אוכל להיות בפורום. בגלל המבחנים לא עשיתי ספורט מיום רביעי שעבר.וזה מסאס אותי כי לפני זה הייתי חודש בשוונג והייתי חמש פעמים בשבוע בחדר כושר. אני מתגעגעת. אתם יודעים שאתמול מישהי אמרה לי שרזיתי מאוד!!!!!!!!!!!! היא אמרה שבכל הגוף!!!!!!!!!!! היא שואלת אותי איך עשיתי את זה ואני אומרת לה שפשוט לא אכלתי שטויות,אלא אכלתי טוב ,בריא ומאוזן ועשיתי המון ספורט. היא הסתכלה עליי במעין מבט שלא מבינה. יש לציין, שהיא אדם שכל הזמן מנסה דיאטות חדשות,כן גם כאסח,שאיבות שומן למינהן והכול חוזר אליה. אמרתי לה ..... בלי פעילות גופנית זה כמעט לא עובד. היה לה מבט אכול קנאה ולי היה ככ טוב!!!!!!!!!!!! אז זהו, יום נפלא לכולכם אפי

Happy1

New member
הי אפי !

אין כמו ספורט ! גם אני מתגעגעת לזה כאשר יש לי הפסקה... העובדה שרואים שרזית היא הכי חשובה !!! תמשיכי כך ! ושיהיה
בבגרויות !!!

tuti f

New member
אפי|../images/Emo171.gif

את יודעת שאני פשוט
אותך
כל הכבוד לך
את מדהימה
נדבר יותר מאוחר המון

אפיייייי נשמה ../images/Emo23.gif

כתבתי לך במייל אבל אני רוצה פשוט גם כאן לקרוא בקול גדול כמה אני גאה בך!!! את גם לא אותה אפי שהיית. הנשמה אותה נשמה נפלאה וטובה וכזאת זכה (את אפילו בטח לא מודעת לכמה. אבל אני יודעת. כי אני מתכתבת איתך גם במיילים, ומרגישה את הנשמה המופלאה שאת!!!). אבל התבגרת מאז הכרנו אותך וזה בא לידי ביטוי גם באופן שבו את תופסת את הירידה במשקל, שקול ומאוזן. (את יכולה להיהפך למאסטרו להרזיה לחברות שלך
) גם בכתיבה שלך זה מורגש. את גודלת לצידנו, אפייייי. ויאללה, אפסיק אחרת המחמאות לא ייעצרו.
תצליחייייי במבחנים ותספרי לנו אח"כ איך היה.
מדליה שלך.

למעלה