הי

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
הי

בבית העסק שאני לא יגיד את שמו מהוצאת לשון דיבה. במרכז הארץ המעביד X, התייחס אלי ביחס לא נאות .. בצעקות ובהעלבות. הןא מוריד ומתקין תוכנות לא חוקיות לעסק שלו . ומשתמש בעזרים לא חוקיים להשגת מטרותוי. בנוסף הוא לוקח זכויות יוצרים מאתרים אחרים ומפרסם אותם כמו שלו. כשפניתי אליו ואמרתי לו על כל העברות האילה ושבירצוני להתלונן למשטרה הוא התחיל לצרוח ולאיים ומיהר לקנות את התוכנות האילה. ול"הלבין" את כל הפעולות שלו ... כשנודע לי המבצעים הלא חוקיים שלו וכל ההורדות מהאטנרנט. .של הפונטים הלא חוקיים, והתוכנות הלא חוקיות התפטרתי יחד עם עובד אחר שלו ביחד. לעובד השלישי זה לא הפריע ולכן הוא נישאר . סה"ך העברות של העסק שלו עם התוכנות והכל מסתכמות בעשרות אלפי אם לא מאוד אלפי שקלים. בנוסף הוא לוקח ואמר לנו לקחת כסף מזומן .. ולא לתת עליו קבלה. רק למי שמבקש לתת ולמי שלא מבקש סתם לשים את הכסף בצד והוא כבר ייקח אותו. סה"כ העברות שאני רושמת פה הם: - לקחת עיצובים של אנשים אחרים בלי אישורם ולהעתיק אותם ולקרוא להם שלו. - להשתמש בפונטים לא חוקיים. - להשתמש בתוכנות לא חוקיות. - לא להוציא קבלות. - להתנהג בהתנהגות לא נאותה ללקוחות שלו. - להתנהג בהתנהגות לא נאותה לצוות העובדים שלו. פניתי אם המידע הזה כמובן למשטרה ... לפני שבועיים !!! הם לא עדכנו אותי .. לא כלום ... זה כל כך מרגיז ... אני לא יודעת מה לעשות .. כל העבודות שאני מגישה להם מועמדות ... מתקשרים אליו לשאול איך הייתי בתור עובדת שלו ... והוא מלכלך עלי ומה הוא לא אומר עלי לעבודות שאני מגישה להם מועמדות ... קיצר .. הוא שם לא מטרה להרוס לי את החיים כי אמרתי לו שהוא עובד בניגוד לחוק ... מה אתם ממליצים לי לעשות .. אני לבנתיים גרה עם אמא ושוברת את הראש ... אני משתגעת ... שלכם אלני ..

היי../images/Emo140.gif

אני לא מבינה, התלוננת עליו במישטרה. התפטרת בגלל כל הסיבות שציינת, ואת מצפה שהוא ימליץ עלייך? קצת נאיבי הייתי אומרת..... תורידי אותו מרשימת הממליצים כולל את המקום הזה שעבדת בו. תחפשי עבודה אחרת עם נצלצות ממקומות עבודה אחרים.

למעלה