הי

llaYaLall

New member
הי

אני מנסה לשלוח את ההודעה פעם שניה- בפעם הקודמת היא לא נקלטה. רציתי לבקש ממכן (/ם?) קצת הדרכה בגלל שאין לי נסיון באיפור. יש לי עור בהיר, שיער בלונדי-שטני, עייים כחולות (-באמת!) וגם- ריסים וגבות בהירות.. מה עושים עם זה? ועוד משהו- נמשים זה אחלה (כמובן כשהם באים במידה...) בתור אחת שיש לה כמה כאלה

MaYo0sH

New member
היי ../images/Emo54.gif

קודם כל כדי להתחיל עם הגבות- אם הן בהירות כדי לך לצבוע אותן עם עיפרון גבות בצבע חום (לי יש בבית של NIVEA אבל יש לעוד חברות) בקשר למסקרה- אני לא בטוחה אם יתאים לך מסקרה שחורה כי את בהירה ובלונדינית ולכן עדיף מסקרה חומה. לעור בהיר מתאים סמקים בגווני חום-אדמה-כתמתם ולכהות עור יותר גוונים ורדרדים. לעינים כחולות כמובן שהצללית הקלאסית המתאימה ביותר היא סגול (בפעם ה-1000) כדי להדגיש את הצבע של העין מומלץ להשתמש בעיפרון שחור מעל הריסים התחתונים. אם את עוד לא צריכה מייק-אפ תתרחקי מזה, גם אם את רוצה להסתיר נמשים (נמשים זה יפה) כל עוד את לא צריכה מייק-אפ אל תשתמשי! בקשר לשפתיים קשה לתת לך עצות כי לא פירטת פה צבעים שאת אוהבת וכדומה וגם בגלל שאני לא כל כך אוהבת איפור עינים כי אני מאמינה שהעינים יכולות לעשות את העבודה. בכל אופן בהצלחה!!

MaYo0sH

New member
אופס טעות

לא אוהבת איפור שפתיים ,לא איפור עינים

shelycat

New member
.............

הנתונים שלי די דומים לשלך, לגבי איפור עיניים אני משתמשת באיי-ליינר אפור בצורה עדינה מאוד (פס דקיק), מסקרה בסגול כהה (לעיתים רחוקות אני משתמשת בשחור-הוא דרמטי מידי לטעמי) וכן עיפרון עיניים סגול ולבן(הסגול בצד החיצוני של העין והלבן בחצי הפנימי מגדיל את העין). לגבי צלליות אני משתמשת כשבא לי בוורודים וסגולים למינהם שנראים הכי טוב עלי. לגבי השפתיים כיוון שהן די בהירות לפעמים חייבים למרות שאני מעדיפה שלא להשתמש בכלום-אז יש לים גלוס שקוף, וליפג גלוס בגוון אחד כהה יותר מהצבע הטיבעי שלי+עיפרון שפתייים תואם. בכלל כיוון שאני מאוד בהירה, אני מעדיפה לשמור על מראה "טיבעי" וורדרד בלי יותר מידי צבעים, רק הדגשה של הנתונים הטיבעיים או לכל היותר מעלה את הגוונים הטיבעיים של בגוון אחד.

למעלה