הי

הי

אמ היי בכלליות אני בסדר אפילו יש ימים טיפה נחמדים.. אמ אני מרגישה משיכה לבנות וכשאני מנסה לבדוק את עצמי כל הזמן אם זה באמת, אני מרגישה את זה. אני תמיד שוכבת עם אמא שלי במיטה ולפעמים עם אחותי היו מצבים גם רגל ורגל וכפיות אבל זה כאילו נורמאלי זה לא אמור להיתפס כאהבה כזאת.. אבל עכשיו זה נלקח למקום אחר.בגלל כל המשיכה הזו שאני עוברת ברחוב מביטה על בנות חושבת תמיד על זה וזה די מרגיז אני לא מרגישה שזה נכון . אמא שלי ואחותי נגד לסביות והומוסקסואלים ואני יודעת שאני אפגע אם אספר. אבל כבר נמאס עם הסוד הזה. אני רוצה כבר להיפגש עם בנות. וגם יש לי שאלה. אם במגע מיני עם בנות אני אמורה להישמר איכשהו כדי לא להידבק במחלות? ואני גם רוצה לגלח חצי ראש ולעשות שינוי בהופעה שלי אבל אני מפחדת שפתאום זה יעלה חשדות וזה יוסיף לדחייה שלי. כל מיני דברים בזהות שלי. אני רוצה להיות אני. הדבר היחיד שמפריע זה החברה.

יונתנטן

New member
היי.

קודם כול, להרבה אנשים בגילך לפעמים קורה שהם חושבים שהם הומוהים או לסביות. זה קורה ורוב הפעמים זו תקופה זמנית שעוברת.. חוץ מלהסתכל על בנות, את גם נמשכת לבנים במידה כלשהי או כלום? ומצאתי אצלך סתירה קטנה, בהתחלה כתבת :אני לא מרגישה שזה נכון" אחרי זה כתבת "ואני כבר רוצה להיפגש עם בנות" - אממ??? בקשר להופעתך החיצונית, אני לא יגיד שלגלח חצי ראש זה יפה, אבל אם את חושבת שזה מה שאת רוצה, לכי על זה אבל לפי דעתי בשלב מאוחר יותר ולא בגיל הזה כי זה יכול לגרום להרבה מריבות בבית.. וגם לא לגלות את ה'סוד' הקטן הזה שבכלל לא בטוח שהוא נכון. ערב טוב :)

הדבר היחידי שיגרום לך להרגיש טוב זה לעשות

מה שאת חושבת ומרגישה שנכון לעשות. לא תמיד צריך לחשוב מה אחרים יחשבו או יגידו, אני בטוחה שגם אם תעשי את השינוי שאת רוצה לעשות תמיד יהיו אנשים שיאהבו אותך ואין לך מה לחשוש :) לגבי מה שאחותך ואמא שלך חושבות זה טבעי, לכל אחד יש דעות משלו וכמו שהן לא אוהבות לסביות והומוסקסואלים את לא אוהבת בנים(במובן המיני לפחות... ). הכי חשוב זה שתעשי עם עצמך חושבים אם זה מה שאת באמת מרגישה וזו לא סתם הרגשה כזאת של תקופה שעוד מעט תעובר, שתרגישי שלמה עם עצמך תפתחי את זה,את לא יכולה לשמור את זה כסוד לעד. בהצלחה !

למעלה