הי

חני 61

New member
הי

האם את יכולה להעביר לי מסר מאבי זל יצחק הרצמן תאריך לידה שלי 1961 1 19 אשמח מאוד האם אבי שנפטר לפני כ4 שנים הוא מדריך רוחני שלי תודה רבה יום טוב חני מימון

שלום חני בת בלה...

ת.ל. 1961 1 19 (מזל גדי..סמוך ליום ההתחלפות לדלי) ביתי האהובה אני מאוד שמח בהביטי בך ממעל..אני לא ההדרכה שלך אך אני כן חולק בשמירה עלייך ועל המשפחה ההדרכה שלך היא נשמה גדולה, שבחייה האחרונים היתה אישה... שישהי שהכרת בחייך הקודמים, בעיקר (היתה אימך ושתיכן נספתן במלה"ע השניה, כצועניות..דווקא) אני מעדיף שלא לענות לך דברים עמוקים ומשמעותעיים ברשת אינטרנט..ורוצה שתחווי את חווית התקשור במלואה - אל פחד ביתי..אני יודע שאת עוברת שינויים קשים ואת נזקקת לתעצומות נפש... היי ברוכה הי חני יקרה..אביך מתככן שאת תהיי נוכחת בגופך בעתץת התקשור משום שלהערכתי הוא מודע לזמנים ..שאנו מתקרביל מעבר העידנים..וברצונו לחברך לתדר... אה ואגב....אני מבינה למה חשת שהוא הדרכתך..יש לו נוכחות פיסית חזקה...אני משערת שאת חשה בקרבתו...
ליל מנוחה

שישהי שהכרת ..הכוונה למישהי שהכרת,

אביך מתככן = מתכוון בעתץת התקשור = בעת התקשור מתקרביל מעבר = מתקרבים למעבר

חני 61

New member
שלום לאונרדו האחת

אני חושבת כך היות ואני חולמת חלומות שתמיד מתגשמים לפני שלמדתי היילינג חלמתי ש3 אנשים שאני לא מכירה באו אלי ואמרו לי את רוצה ללמוד הילינג ניקח אותך למורה הכי הטוב שלנו הם לקחו אותי ראתי גבר עים הגב אלי הוא הסתובב וראיתי שזה אבי זל הוא שאל אותי מה אני רוצה נבהלתי יפקחתי את העניים במקרה אחר כחצי שנה לפני שנפטר לפני שהלכתי לישון דמינתי דמותו ושאלתי שאלה היא בא בחלום באותו הערב ונתן לי תשובה על שאלתי אני מודעת לזמנים עושה הרבה מדטציה מעלה את התדרים קשורה מאוד לנושא של למוריה ואטלנטיס אגב בביתי בזמן האחרון המזגן נדלק לבד הטלוזיה גם נסגרת לבד ולפעמים לא נדלקת איזה יום אמרתילעצמי שחם לי והמזגן עבד הינו בשוק אני וילדי אני חושבת שאולי זה אבי זל תודה רבה יום טוב יום מקסים

הי שלום...

זה שאביך שומר..זה העיקר..הדרכה.. זה תפקיד שכאשר תעסקי בתקשור (אם..) תזהי אותו.. אך למעשה זה יותר שייך להגדרות של עולם עליון..ואין לכך מהות בעצם פעולת התקשור.. ההדרכה שלי היא סבתי.ז"ל מצד אבי אבל אני מתקשרת עם מי שבא לי..

חני 61

New member
הי לאונרדו האחת

אכן אני מקבלת מסרים לפנות בוקר לא יודעת ממי שאני על גלאי אלפא אחרי חלום באים עלי מסרים בצורת אותיות שרצות ומתחברות זו לזו כלומר מעבירים לי הודעות אני גם רואה גלגולים שונים שלי אנשים מקומות שלא מכירה אגב טכניקה ללמוד תקשור לא למדתי האם צריך ללמוד תקשור את הטכניקה תודה רבה יום טוב

גם אני לא למדתי

יש לי הדרכה צמודה.. מכוונים אותי אני לא חושבת שיש דרך אחת.. אני לא חושבת שיש "צריך" פה... יש צורך במספר כללי זהירות.. באתיקה בסיסית..בהגנות..באישיות יציבה... שמירה על אגו באיזון...לא אגו רעב.. נשימה קשב ללב... זה + ניקוי הצ'קרות אם יש חסימות..ואז החיבור לתדר שונה מאדם לאדם.. יש אנשים שהלכו לשמונה עשרה סדנאוות ולא מצליחים לתקשר.. ויש מי שהיה בקשור אחד או שניים..והוא כבר על הסוס... בכל אופן התהליכים שתארת מעידים על צורך בהכוונה להערכתי....

חני 61

New member
שלום לאונרדו האחת

אן לי חסימות ככה אני חושבת אני אני עושה כול יום את התנוחות ברייקי אני מאסטר בריקי ובריקי קונדאליני רוצה להתחבר למדריך הרוחני שלי לקבלת תשובות לשאלות שלי וגם כדאי לעזור לאחרים שמעתי שיש כוונון למדריך הרוחני האם נראה לך שזה יעזור לי מה את מקבלת תודה רבה על ההתיחסות שלך יום נפלא

מקבלת "סבבה שתלך על זה"

וגם חושבת... יש רצף קסום ומפעים במה שכבר קיבלת עד כה..אל תראי בכך פירוטניקה של פעלולי תיאטרון...או משהו כזה (ריק יענו..) מצאי את הרצף את הסדר.. הביני שבעולם עליון מתועדים כל המסרים כל החלומות כל המחשבות..של ברואי העולם..והאותיות והמסרים הם נסיון לצור איתך קשר...תתחילי לרשום זאת ..להבין...להתחבר משם...זוהי דרכך אל האור.....

למעלה