הי

• פותח הנושא nav27
  • פורסם בתאריך

nav27

New member
הי

לאחרונה יש בעיה קטנה שמציקה לי (מאז תחילת הלימודים),אני יושבת ליד בת שאני ממש חברה טובה שלה בילינו בחופש מלא בייחד אנחנו בקשר מעולה,אבל מאז שאני יושבת לידה יש משהו שאני שונאת בה,משהו בצורה שהיא מתנהגת אלי ואל אחרים וזה ממש מפריע לי כי אני לא יכולה להתעלם ממנה, היא בכל אופן חברה טובה שלי...(והיא גם שאלה אותי אם משהו לא בסדר איתי בנוגע "אלינו")... אבל היא לא היחידה ,אני מוקפת בני אדם שמשום מה התחלתי לשנוא את ההתנהגות שלהם ,אנשים ממש קשורים אלי שהאופי שלהם מפריע לי להתנהג בצורה שאני רוצה להתנהג אל בני אדם(כי אני לא סובלת את מה שהם עושים:פוגעים לפעמים קנאים וכל מיני...)ואני לא מצליחה להתנהג אלים נורמלי למרות שאני רוצה להתנהג אל כולם יפה ולהבין אותם ..... זה ממש מעצבן אותי שאני לא מצליחה להיות האדם שאני רוצה להיות....
אני ממש מרגישה לגבי זה ,זה אף עם לא קרה לי.... מקוה שהבנתם... תודה(על כל העזרה)
ואני מקוה שזה לא נראה שהחיים שלי איזה מסך שחור לפי מה שאני כותבת...כי זה לא...

אנשים........

בואי נעשה דבר כזה - אם הם לא פוגעים בך באופן אישי, אז תשתדלי לקחת את החיים בסבבה, את נמצאת המון שעות עם אותם בני אדם, לכולכם לפעמים נמאס מהביחד הזה, וכל אחד עושה משהו שמעצבן את השני. כולנו צריכים לזכור שגם אנחנו לא מושלמים, ואם את מרגישה צורך לבלות קצת לבד - גם זה בסדר, ללכת לאכול גלידה, להסתובב בחנויות, או ללכת לסרט. אם ממש פוגעים בך באופן אישי, תשדלי להתרחק, אבל נראה לי שזה קורה מעט מאד. בכל מקרה, לכל אחד מאיתנו יש גאות ויש שפל, יש ימים טובים ויש גרועים, לכל אחד יש מטען שהוא מביא מהבית ואנחנו לא יודעים מה כואב לכל אחד בנשמה, כולנו מתעצבנים, כולנו מתאכזבים, וכולנו מופתעים ברגע האמת מי לצדנו ומי לא. תעשי חיים, תהני מכל רגע עד כמה שאפשר, ותצליחי בלימודים. מכל ה-

nav27

New member
תודה!!!!!!

את ממש צודקת!!!!!!!!היה לי ממש טוב לשמוע את זה!!!!!!
זה נכון ומעודד!!!!!!!
תודה על הכל!!!!!!!
גמלך רק טוב!!!!

ny22

New member
מנהל
הנה עצה קטנה ממני ../images/Emo26.gif

המון דברים בחיים הם עניין של בחירה. למה זה לא נראה כך? כי לא תמיד אנחנו מודעים לכך. יש דברים שאנחנו בוחרים בהם מבלי לדעת שאנחנו בחרנו. אם כתבת שהתחלת לשנוא את ההתנהגות שלהם, אני טוען שעשית את זה באופן לא מודע מתוך בחירה. משום מה, מסיבה כזאת או אחרת "החלטת" לשנוא אותם או את ההתנהגות שלהם. אם את רוצה כמה טיפים אני יכול להפנות אותך למשהו שכתבתי למישהי כאן בפורום (מתוך הבלוג שלי), אני באמת מאמין שזה יכול לעזור לך ולתת לך השקפה שונה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1342232 אשמח כמובן לשמוע את דעתך... הסיבה שלא עניתי לך במפורט היא שאץ רוב מה שיש לי לומר לך בנושא יש ברשומה שכתבתי...
נתאי. אם עשיין יהיו לך שאלות או תהיות, את כמובן מוזמנת לעלות אותן לכאן

ny22

New member
מנהל
והנה עוש משהו:

(קצת אחרי שקראתי את מה שענת כתבה) החיים הם דבר מאוד דימני. וכמו שענת אמרה לך - המון דברים בחיים באים בגלים, כמו בים. וכמו הים גם בחיים יש גאות ושפל. בהמשך למה שהיא אמרה אני ארצה להוסיף (ברשותה) עוד פן לדברים: היחסים שלנו עם העולם הם כמו גאות ושפל - באים בגלים - לפעמים היחס שלנו לעולם הוא טוב, משמע חיובי ואנחנו מתחילים להתקרב לסובבים אותנו. ולפעמים (וזה בסדר גמור) היחס שלנו לעולם הוא קצת רע, אנחנו מתבודדים יותר ופחות מתחברים לסובבים אותנו. והנה הטיפ שלי: הגאות והשפל של הים מונעים ע"י הירח (ע"פ כוח המשיכה, הוא מושך את המים). מה שאומר שזה לא סתם דבר מקרי, אלא יש משהו שגורם לזה. אולי אותו דבר נכון גם לגבינו, גם לגאות ושפל שלנו יש גורם שאם מאתרים אותו יהיה ניתן יותר בקלות לפתור את הבעיות שלנו. נראה שזה ממש מציק לך, לכן חשוב מאוד שתמצאי את ה"ירח" שלך ותראי מה מניע אותך לראות ככה את האנשים ואולי ככה תוכלי גם למנוע את זה. אם יש לך עוד שאלות או תהיות, אנחנו כאן! שיהיה לך בהצלחה!

nav27

New member
תודה רבה!!!!

כתבתי את מה שכתבת פה ושם וממש תודה !!!!!!!!!!! הגבתי גם שמה.... תודה על הכל!!!!!!!!!!!!! ואני חייבתלזוז אז סליחה שאני לא "מאריכה"......

למעלה