הי ...

הי ...

שלום לכולם!
אני אמא לבן ובת בני ארבעה חודש שנולדו בשבוע 36 משקלים 2 קילו ו2.4
ההנקה בהתחלה היתה קשה וכואבת
כיום רק הבן יונק והבת מסרבת לינוק כבר חודש היא מקבלת שתי מנות חלב שאוב ביום וסימילק
הבעיה היא שתקופה הזאת אני בקושי אוכלת יש לי חוסר בתאבון והבן לא רגוע אחרי ההנקה ויוצא שהוא משלים את הארוחה בסימילאק וכשאני שואבת יוצא לי גג 100 c משני הצדדים ביחד
אני מרגישה שמיום ליום החלב מתמעט אני מרגישה שאני מאבדת את ההנקה ואני מתוסכלת מעצמי
איך אני חוזרת אחורה ומניקה בלי לתת תוספת אחכ לפחות לבן שכן יונק... ??

חזרה להנקה

הי דינושדוש

ברוכה הבאה ומזל טוב.
איזה פיצפונים הם נולדו.. לא היתה להם סבלנות .. :)

כמה הם שוקלים כיום ?
כתבת שהבת מסרבת לינוק וכבר חודש מקבלת שתי מנות של חלב שאוב ביממה - עד לפני חודש היא ינקה ?

זה שאת לא אוכלת - לא טוב.. יקירה - את חייבת לשמור על הגוף שלך. את חייבת אנרגיה לטפל בהם וגם לייצר חלב.
את חייבת לחזק את הגוף שלך, לשמור על מאגרי ברזל ושאר ויטמינים.
מה תשיגי אם לא תאכלי ??

את כותבת שהבן לא רגוע אחרי הנקה - האם את מנסה לתת לו לינוק מהצד השני כשהוא לא רגוע ?
כמה סימילאק הוא מקבל אחרי הארוחה ? האם זה בכל ארוחה ?
כשאת מתחילה עם תוספות תמ"ל - זה מסלול שעוזר מאוד להקטין כמויות חלב וזה מקשה מאוד להגביר כמויות חלב כך.

ראשית - אל תחמירי עם עצמך. זה לא יוביל לכלום. את צריכה לזכור - את אמא שלהם, את יודעת מה הכי טוב בשבילם ואת עושה את הכי טוב בשבילם בכל יום מחדש!!

לא כתבת הרבה מידע, אז אני מנסה לענות בצורה כללית -
כמה פעמים ביום את שואבת ? עם איזה משאבה ?

נסי לפרט מעט יותר ואז אולי אוכל לתת לך עוד טיפים.

בכל מקרה - אם את רוצה לחזור להנקה מלאה - את צריכה לקחת אויר, לאגור סבלנות ולנסות להוריד את הסימילאק.
כשהוא רוצה לאכול - תניקי, וכשהוא לא רגוע - תעבירי אותו לשד השני.

ייצור החלב עובד על ביקוש והיצע - וככל שתניקי יותר - הגוף יזהה את העלייה בביקוש ויגביר את ההיצע.

מחכה לעוד פירוט שלך ואז אמשיך.

למעלה