הי

הי

הי אני חדש פה ואני מתעסק עם נחשים זוחלים ושאר יצורים מגיל 6 אבל בעיקר שאני תופס ולא קונה אני חובש בצבא וגר ליד אשדוד אז אם יש מישהו באזור עם אוסף נחמד שיודיע כי אין לי יותר מדי זמן להתעסק עם זה בצבא וזה די מבאס אה פעם אכלתי חצי נחשיל עשיתי התערבות והבז שלי אכל את החצי השני ועוד משהו: ממש לא אהבתי את הקשקושים של הצחקן מישהו עישן חומר לא כל כך טוב כנראה הייתי רוצה לראות אותו מלטף צפע טוב זהו

ברור

היה לי זעמן שחור שהתחיל לאכול את עצמו מהזנב והגיע בערך לאמצע של עצמו ואז הוא כנראה קלט שמשהו מוזר והוציא הכל החוצה הוא היה בערך מטר וחצי זה היה משהו שכדאי לראות

YoNaTaNy

New member
יש פורום בדיוק בשבילך....

כנס לפורום סיפורים.... מספר 848...

gaichuk

New member
ואולי זה הפורום הזה.

אנשים! קצת אדיבות לא תזיק... את אחד משני הדברים שעליהם דיבר ראיתי גם אני. תבינו. יגיעו לכאן עוד הרבה אנשים.יהיו חובבים,יהיו סקרנים, יהיו פחדנים ויהיו גם "טרולים"... תגלו קצת איפוק .

naja

New member
ראיתי פעם תמונה...

של בואה קונסטריקטור שהתחילה לבלוע את עצמה מלפנים!!!! לא נשמע הגיוני ולקח לי הרבה זמן להבין את התמונה אבל זה היה אמיתי. אם זכור לי נכון הלסת התחתונה פשוט עטפה את העליונה. בכל מיקרה אני מקווה שאת הנחשיל שאכלת מצאת מת ולא הרגת אותו במיוחד.

Liron Samuels

New member
נראה לי ש...

ראיתי את אותה התמונה. הייתי בטוח שזה מפוברק בהתחלה... ממש מדהים! הבנאדם אמר שהנחש אכל איזשהו מכרסם וכשהגיע לסוף ובלע הוא פשוט המשיך לבלוע את הלסת התחתונה או משהו כזה כי זה נתקע במכרסם... מצמרר... יש לך במקרה את התמונה? שמרתי אותה במחשב אבל מאז הכונן הקשיח שלי הספיק להתרסק...

barakroni

New member
../images/Emo24.gifהצעת יעול../images/Emo88.gif

לאחר שקראתי דברי "חוכמה"של מס" מועט של חכמולוגים בפורום יהיה שימושי לשים באתר קישור לפסיכולוג בו יוכל הנזקק לפנות למומחה לשפוך צרותיו בפניו לקבל עיצה מועילה ולחזור לפורום מתוקן ואפילו נהנה לקרוא הודעותיו בהצלחה לזקוקים.

למעלה