הי!

מימי

New member
הי!

אני חדשה פה, פעם ראשונה שלי. אני בת 14, ואני אוהבת ספרים קסומים. אני לא בטוחה בדיוק שאלו ספרי פנטסייה, אבל יש בתוכם כמויות של קסם שפשוט נשפך מהדפים. ספרים כמו סדרת נרניה, הספרים של מיכאל אנדה (הסיפור שלא נגמר וכו`)- כולם ספוגים טוב טוב בקסם הזה. דווקא בספרים של טולקין לא הרגשתי את הקסם הזה, וגם בהארי פוטר, שלדעתי מזלזל בקסם בכך שהוא משאיר אותו בתור סיפור רקע ולא משלב את הקסם בין הדפים. שאלתי היא: על אילו עוד ספרים קסומים אתם ממליצים לי? אין לי מושג לאן להמשיך מפה. בתודה מראש!

epitaph

New member
המלצה

אם את רוצה להמשיך עם ספרים קסומים תנסי את טרילוגית האלף האפל וסדרת הספרים של רומח הדרקון.

gorion dm

New member
רומח הדרקון - זה זה

זה יעשה לך יותר קסמים מכל סידרה אחרת. תיסתכלי בהודאה אחרת של מישהו ששאל על זה והיגבתי לו. בכל אופן המלצות באתר www.adnd.co.il

flameable

New member
יש גם את...

מחזור שער המוות, גם כן של טרייסי היקמן ומרגמט וייס (בטוח וייס, היקמן בסימן שאלה) נראה לי שפחות אנשים שמעו על הסדרה הזאת. היא יחסית קצרה (7 ספרים) אב להכ לשווה בשביל הספר הרביעי =) אותם סופרים, סדרה יותר בוגרת, עם יותר קסם - בעיקר קסמי רונות. ההתחלה אולי לא הכי מעניינת אבל לא להתייאש - הסדרה מומלצת בחום!

EverMan

New member
נכון ? :)

יש בספר הרביעי (חמישי ?) הסבר על איך פועלים קסמי הרונות. שכמה שהשינוי שונה מהמציאות ככה הקסם יותר קשה ... זה נחמד :) דווקא ההתחלה נחמדה מאוד. אני בכלל ממליץ על מרגרט וייס וטרייסי היקמן יש להם גם סידרה בשם ורד הנביא שהיא סדרה מאוד מעניינת גם ממולץ

epitaph

New member
שער המוות היא סדרה מופלאה

וורד הנביא זה עם האל הנודד והג`ינים כי אם כן אז קראתי

t@li

New member
המלצה

היי, גם אני בת 14 וחדשה פה... צירוף מקרים מעניין... קראתי לפני שנה טרילוגית ספרים מ-ד-ה-י-מ-י-ם שאני ממש ממליצה לך לקרוא. האמת שברגע זה ברח לי השם אבל אני אברר את זה בשבילך ואגיד לך אותם. זה ספרים לא כל כך מוכרים בארץ (אני לא הכרתי אותם קודם) אבל הם ממש אחלה. עד יום שלישי אני מבטיחה להגיד לך אותם.

פטרה

New member
הקוסם מארץ ים

גם אני התחלתי עם נרניה והסדרה גדולה כדאי לך להמשיך עם סדרת הקוסם מארץ ים שהיא ממש יפה

למעלה