הי

DrSnoop

New member
תרגישי טוב../images/Emo185.gif

לשאלה הראשונה- ברווווור! מי עוד אומר דברים כאלו רומנטיים ופיוטיים, אם לא WILLIAM THE BLOODY?!! זה היה בפרק 7/20,TOUCHED,ישר אחרי הפרק היחיד בסדרה שאליו אני מתכחשת לחלוטין, EMPTY PLACES. צפיתי בקטע הזה הרגע, ומה אני אגיד- אני מבינה את עצמי אפילו יותר טוב עכשיו ): וגם אותך, כמובן, גם אם זה בא ממקום שונה. כי בסופו של דבר, אני חושבת שמוריסי אמר את זה בפשטות ובצורה הכי מדוייקת, וזה מכסה את מה ששתיינו דיברנו עליו: "I am human and I need to be loved, just like everybody else does..."

ליטל ו

New member
היי, לא ידעתי שזה שלו :) אני אוהב:)

וגם *חיבוקים* לשתיכן. מכירה את ההרגשות...

*

אין לי בנמצא תובנות חיים מחכימות לתרום לך, :) אבל....יודעת רק לאחל לך מכל הלב שתזמזמי "I've seen this happen in other people's lives and now it's happening in mine " בקרוב. ולא נגישים לי אמוטיקונים בדפדפן הנוכחי שלי, אז דמייני *לב* ו*חיבוק מלא הבנה* וכל מה שעושה לך נחמד לדמיין...טוב? :) ומוריסי, הוא *כל כך* לא האדם לשאוב ממנו עידוד וכוח השראה לחיים (למרות שאותי הוא ממש מעודד בדרכים משונות.וגורם לי לצחוק לעצמי,על כמה שאני נשמעת טריוויאלית לפעמים:) אבל זאת אני.) P: אבל אני מקדישה לך גם את I Know It's Gonna Happen Someday (אני לא רושמת אותו כאן כי הוא נראה כ- זה גשי ומשתפך ו obvious להחריד :) אבל כששומעים אותו, ובמצברוח המתאים, אז אולי... :)

DrSnoop

New member
הי

רציתי לספר לכם שאני עוברת ימים די מגעילים, גם פיזית וגם לא. כואבות לי העיינים כל הזמן, ואני לא ממש יודעת מה לעשות (כנראה שאני צריכה ללכת לרופא, דבר שמאוד אהוב עלי כמובן). וחוץ מזה- אני ממש עצובה, מכל מיני סיבות, בין השאר ההצלחה המסחררת שלי במה שנקרא "מערכות יחסים". אני מרגישה די לוזרית בכל מה שקשור לקשרים עם גברים, ובכלל מרגישה שאיבדתי את היכולת לתקשר עם גברים (לפחות אלו שאני מעוניינת במערכת יחסים איתם, כי למשל עם הומואים ממש אין לי בעיה). ואני רוצה מישהו שיגיד לי משהו כזה (וסליחה מראש לכל מי שצורח ביאוש "לא עוד ציטוט מבאפי!!!!!) "I love what you are,what you do,how you try.I've seen your kindness and your strength.I've seen the best and the worst of you and I understand with perfect clarity what you are.You're a hell of a women. You're the one Buffy." רק רצוי שהוא ישתמש בשם שלי ולא של באפי. אבל התחושה היא שזה לא ממש יקרה לי בגלגול הזה, ומאחר ואני לא ממש מוכנה להתפשר על פחות (ובקטע ההדדי גם אני רוצה להרגיש ככה ולהגיד דברים כאלו למישהו), כנראה שאני אאלץ להתפשר על הגלגול הבא
וחץ מזה, באופן כללי, אני די מרגישה כמו חיזר
זהו גמרתי לקטר. חיבוק ולילה טוב לכולם

ליטל ו

New member
זה לא מעודד, כנראה, אף אחד מלבדי,

אבל ממש אהבתי את חוסר המתקתקות בסצנת ה- Buffy: Hey, did you forget? The one boy I've had the hots for since I've moved here turned out to be a vampire. Xander: Right, and the teacher I had a crush on? Giant praying mantis. Willow: That's true. (smiles) Xander: Yeah, that's life on the Hellmouth. Buffy: Let's face it: none of us are ever gonna have a happy, normal relationship. Xander: We're doomed

DrSnoop

New member
מתה, מתה, מתה

על הסצינה הזו, ובעיקר על החיוך האהבלי וההבעה האומללה שבאה בעקבותיו, בעקבות ההבנה...

אורי 0

New member
בדיוק הייתי ב"מסיבת השחרור"

של הסרבנים (במוזאון ישראל). פגשתי שם את כל העולם, כרגיל, וכרגיל נשארתי לבד בין כל האנשים האלה... וחטפתי דיכאון מסיבות, כהרגלי. (אוקי, אני ממש לא זוכר מסיבה שבה לא חטפתי דיכאון-מסיבות, לפחות לחלק מהזמן, אולי חוץ ממופע ההתרמה לזורקי-העוגה).

אורי 0

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בקשר לעינים, אני לא יודע (אולי משהו שעשית די הרבה בזמן האחרון, נניח הסתכלות במסכים מוארים, אולי אלרגיה? נראה שבכ"ז רופא...) בקשר לתחושת הלוזריות, גם אצלי, ובמקרה שלי בלי שהיו "מערכות יחסים" (פרט לאחת...). כל כך הייתי רוצה איזו "מערכת יחסים" של כמה חדשים, שתיגמר בפרדה ובלב שבור... כלומר הייתי רוצה את ה-אהבה, אבל אם לא, אני מוכן להתחיל עם משהו פחות, שיהיה משהו לעזאזל... טוב זה בטח לא מנחם אותך, אדיוט שכמוני. אני בטוח שעוד תמצאי אותו, ובחצי הזה של החיים האלה. הגברים האלה קיימים. הם אולי לא הרוב, הם אולי לא נורא גבריים, והם אולי לא מסתובבים עם שלט על המצח, אבל הם קיימים. ואני פגשתי אותך רק פעם אחת, לא ראיתי לא את "הטוב ביותר שבך" ולא את "הרע ביותר" אבל ממה שראיתי...

DarlingAdam

New member
*חיבוקין מרובין*

החיים הם ג'יפה. אבל לא תמיד. יווו, כמה שאני מעודד בשש בבוקר עם בחילה.

אורי 0

New member
../images/Emo24.gif גם לך

אבל מי זה רובין? אה הבנתי, הזה מבאטמן, מאותגר-סמולוויל שכמותי!

matanbu

New member
בסוף זה מגיע

חבל להתפשר ולגלות שפספסת את זה בדרך... :) ומצד שני... חבל לא להתפשר ולהיות עיוור לדברים שיכולת כל כך לאהוב אם היית נותנת צ'אנס.. ובקיצור
ותרגישי טוב

למעלה