הי!

ChrisCole

New member
הי!

אני חדש שלום =) אני אוהב את השירים של גרין די... אני יכול להיצטרף? אגב שאלות: 1.על איזה דיסקים טובים אתם ממליצים של גרין די? 2.מאיפה אפשר להשיג חולצות או פאצ'ים בחיפה? 3.ראיתי שכתבו שנראה לי שמייק חלב כלב בשביל קפה??WTF??? 4.מה הקטע של אבריל לווין? תודה רבה =)

sk8er girl 26

New member
נמנמ..העי

אני יוליה, השתלבות נעימה. אז ככה: 1. אני ממליצה על א"א ודוקי... 2.אין יל משוג. 3. לא זה טרה חלב כלב בשביל חלב לקפה...כי נגמר לו החלב... 4.מממ בוא לא נכנס לזה.

ברוך הבא../images/Emo125.gif

:) 1. אני באמת אוהבת את כל הדיסקים, בכל אחד יש משהו מיוחד אחר, אם עוד אין לך אף דיסק אני ממליצה על דוקי או על נימרוד... 2. אין לי מושג 3. כן היה משהו כזה... לא יודעת בדיוק... 4. אין קטע, סתם מדברים עליה כאן הרבה יותר מידי ממה שצריך.

sk8er girl 26

New member
בדיוק כמו ש •°• Gil The King •°•

אמרה לכל דיסק יש משו מיוחד כולם שווים!

O L g i T

New member
שלומות ../images/Emo24.gif

ברוך הבא, אני אולגה... אני ממליצה על אמריקן אידיוט והאוסף, אבל לדעתי אתה צריך להתחיל מהראשונים (דוקי) ולהתקדם, כדי לראות איך הלהקה השתנתה והתפתחה...

O L g i T

New member
לא אמרתי שדוקי הוא הראשון

אמרתי שהוא אחד הראשונים, וגם הרבה יותר קל להשיג אותו אז שיתחיל ממנו

whatascene

New member
welcome

1. סלאפי וקרפלאנק מצויינים, הראשונים ראשונים 3. לטרה נגמר החלב לקפה

Satla ruleS

New member
ברווך הבא אני עדי =]

אני ממליצה לך הכי הכי על דוקי.. ת ה נ ה

WiseL

New member
ברוך הבא../images/Emo103.gif

אני ממליצה על דוקי וסלאפי.

BlueBeIl

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

אני ממליצה להתחיל מהinternationel superhits שזה הדיסק אוסף שלהם, והם דחפו בו את כל הסינגלים מכל הדיסקים. וככה אתה יכול לראות מה מוצא חן בעיניך ולהתקדם משם (לדוגמא אם אתה ממש אוהב את השירים האחרונים תקנה את וורנינג וככה..) חוץ מזה כמו שדוקי הוא הכי מוצלח
דיסק מצויין.... כשהבאתי אותו פעם לשיעור גיטרה למורה שלי, שאף פעם אין לו מושג בדברים שאני מביאה וזה בדרך כלל נגמר בזה שהוא יורד עליהם, נדלקו העיניים והוא התחיל לשבח אותו... ובנימרוד יש שירים מעולים. גם סלאפי נורא חמוד, זה הדיסק הראשון, אבל צריך קודם להתרגל ללהקה כי זה סאונד טיפה אחר.

HANSAMA

New member
ואוווו כמה חדשים יש כאן!!!!

כול הפורום מלא בברוכים הבאים...

®NuLy®

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני גל בת 15 מאזו ירושלים 1. אמריקן אידיוט 2. אין לי מושגאני לא גרה בחיפה 3. זה היה טרה וזה עדיין מצחיק
4. בוא נגיד שאסור להזכיר את שמה בפורום מקווה שעזרתי והשתלבות נעימה

למעלה