הי

aviev1

New member
הי

הי אפשר להצטרף גם למי שעוד לא גימלאי? יש כאלה כאן?

aviev1

New member
קפה עלי

אם את חונה לרגע קרוב לודאי שתמצאי את הקפה קר או שכבר שתו לך אותו. בכל מקרה תאותתי לפני שאת חונה.

maxima

New member
הי בטח שאפשר לצטרף...../images/Emo140.gif

קחי כסא והצטרפי לחבורה...

נֵנָה

New member
ערב טוב לך אבי וברוך בואך ../images/Emo140.gif

כפי שתראה, יש לנו בפורום חברים אפילו צעירים ממך, חלקם גימלאים וחלקם יהיו פעם גימלאים, יש לנו מקום בשביל כולם
ובהזדמנות זאת מברכת את החברים החדשים שהצטרפו אלינו בימים האחרונים
שיהיה לכם ולנו
ובהנאה

אפי 7

New member
אביב - אמנם בלוגו של הפורום ../images/Emo140.gif

מתנוססת המילה גמלאים - אולם אם תשוטט בו, תמצא שלהודעות אין בכלל גיל. כל הנושאים מכוונים לכל גיל - הכל לקוח מחיי יום-יום ובכל נושא אם מכניסים בו גיל - אין לו גיל. ברוך בואך לבית כל הגילאים. לילה נעים אפי

אנימו

New member
אבייב-ברוך הבא.אין צורך להציג תעודת

לידה או כרטיס עבודה....צורפת

aviev1

New member
תודה

תודה מקרב לב לכל המברכות והמברכים כעת ישנה סיבה טובה להצטרף אם כאלה הם האנשים כאן. חוץ מהעניין שיש לי באנשים שפרשו ודרך ההתמודדות שלהם עם החיים החדשים

אפי 7

New member
שרבוט לפני השינה ../images/Emo29.gif

כששמורות עיני נעצמות ידעתי כי הגיעה עת לסגור את היום. הכנתי לי חלום בחרתי מאירועי היום לא מהחדשות הרעות לא מהתחושות כבדות לא משלילי רק מחיובי. ומצאתי עם מה לשקוע בחלומי מכל הטוב שהבאתם לי מכל החום שנסכתם בקרבי. אצא לדרך לשינת לילה טבולה בדבש מילותיכם ובזאת זמן לסכם. לילה טוב לתוך חלומותיכם אפי

aviev1

New member
תודה למנורה

תודה למנורה עד היום ידעתי שאפשר לדבר ללמפה כעת אפשר כנראה גם למנורה לפרגן תמיד טוב אלא שהרוב לא יודעים זאת מה עוד שהם חוששים שפירגון זה לא בחינם. בקשר לחיוך מסכים לחלוטין שהוא בחינם ושווה לקחת ויותר מזה. חיוך זה בריאות זה חיים זה אושר גם למחייך וגם לזה שמביט בו

aviev1

New member
למקום הנכון

תודה למנהלת האתר אם היגעתי למקום הנכון זה נראה במשך הזמן אך ללא ספק קבלת הפנים מעודדת ואפשר לקרוא לי אבי

shkedud

New member
הי אבי, ברוך הבא../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

יש כאן הרבה פרגונים, חיוכים ודברים מעניינים. תרגיש ב

למעלה