הי

Alin ;-)

New member
הי

הי שמי אלינה דוידוב ונולדתי ב9/2/1986 ויש לי חבר שקוראים לו יאן משי והוא נולד ב 8/6/1982 יש לי שאלה האם את רואה אותנו ביחד בעתיד הקרוב/הרחוק?

ארינה

New member
אלינה היקרה

שאלת אותי כל כך הרבה פעמים את השאלה הזו....... כל פעם עניתי לך את אותה תשובה, אך כדי להשקיט אותך אני אשאל שוב. יש אופציה לזוגיות אך יש להתגבר על המון מכשולים. גם אם תהיה זוגיות זה לא יקרה עכשיו זה יקרה עוד הרבה זמן. ארינה

Alin ;-)

New member
לארינה שלום

יש לי התחושה שאת התעצבנת עלי בגלל ששאתי אותך שאלה אחת הרבה פעמים! אז עם כל הכבוד אני רק רוצה להבהיר כמה דבירים שאלתי אותך שאלה: האם אני ויאן נהיה בקשר? כי בגלל מכשולים רבים ביותר לא הצלחנו להיות ביחד. כאשר פרסת לי כלפים אמרת שיהיה הכל טוב ותהיה בנינו אהבה עמוקה. וכך קרה. אך מדי יום אני מבחינה בכך שהמכשולים חוזרים ונעמדים בנינו. בשאלתי השניה התכוונתי לכך האם יצא בכלל משהו מהקשר הזה או שאני סתם מבזבזת את זמני- האם יש לי עתיד עם הבן אדם הזה. כמו שאת רואה אלו שתי שאלות ולא "הרבה מאד" כמו שכתבת! אלו שתי שאלות שונות. שנכתבו בהפרש של שלוש חודשים. למרות גילי הצעיר. הספקתי ללמוד הרבה מאד בחיים. והרגשתי את נימת הזלזול בתשובתך. אלין

ארינה

New member
אלין היקרה

אני ממש לא מזלזלת בך, אני פשוט לא מבינה מדוע את שואלת את אותה שאלה פעמים רבות, או בסגנון אחר. אם אמרתי שתהיה בינכם אהבה גדולה, אז זה נכון, אני לא זוכרת מה היו התשובות. ישנם מכשולים, אך זה לא אומר שלא תהיו יחד. נכון שזה קשה וזה מכביד אך אין מה לעשות. מעבר לכך יכולה גם להיות אהבה גדולה בין שני אנשים ושהם לא יהיו יחד. אני בטוחה שהספקת ללמוד הרבה בחייך למרות גילך הצעיר, ואני לא יכולה לזלזל בך ואין לי גם זכות לזלזל בך. אני לא מתעצבנת ולא כועסת אני פשוט לא מבינה מדוע קיים הצורך לשאול שאלה אחת בכל מיני וריאציות. שבוע טוב ארינה

למעלה