הי

shminia com

New member
הי

זו אותה אחת ["הדיג'יגורלית" ,פשוט נמאס לי מהכינוי הזה] . אז ככה: המצב בפורום דיי מבאס. אני הגעתי לפורום דיג'ימון בהנחה שזה אכן פורום דיג'ימון. אני לא כותבת כאן הרבה , ואני דיי "קוראת סמוייה" . בזמן האחרון , לא נכנסתי בכלל ואין לי מושג באיזה ריב מדובר. [עליו פתחה המנהלת שירשור , שאני חושבת שמה שתוב שם מתאים לכל פורום באשר הוא ולא בהכרח לדיג'ימון] . אבל המצב נורא עצוב כאן. כי אנשים נכנסים לכאן כי זה פורום דיג'ימון אבל מה שקורה שהיום נכנסתי ורק 3-4 שירשורים קשורים לדיג'ימון והרוב אוף. נכון, אי אפשר לכתוב כל הזמן רק על זה אבל בכל זאת. ודעו לכם שלאנשים שבאים מבחוץ , ולא יודעים על הריב [כמוני] זה מאוד לא נעים לראות כמה וכמה שירשורים על נושא כזה. אחרי הכל באנו לחפש דיג'ימון , ולא משהו אחר. אני מאוד מחבבת את הפורום הזה כי רוב [אם לא כולם] פה נורא נחמדים ומשקיעים בפורום המון וחבל לי לראות אותו כך. אני מתכוונת לבוא לפה יותר ולנסות לעודד כאן את כולם ,גם בגלל המלחמה וגם בגלל הריב שתפס כאן את רוב הפורום. ואני יודעת שהמנהלת [איך קוראים לך?] אמרה "אנשים שואלים שאלות מתוך פחד" או משהו בסגנון, ואני יודעת שאמרתם לי שמומלץ לפתוח "כתומים" כפי שאתם מכנים אותם ,אבל אני באמת מקווה שזה בסדר שפתחתי אחד ולא שירשרתי אותו לשירשור של המנהלת. ואם כבר מדברים כמה שאלות: 1. האם אתם יודעים- הסרט של דיג'ימון הגיע ל-HOT VOD , האם גם העונות של דיג'ימון [כולל 1-2] יגיעו גם? 2. היכן ניתן לרכוש את הקלטות שפעם מכרו [ועכשיו אני כבר לא רואה] , בובות , וחפצים דומים? [פעם מכרו מדבקות ומחברות של דיג'ימון והיום כבר לא וזה חבל]. 3. איך אני יכולה לדעת ,בחלק של המאמרים בפורום, מהו פיק ומהו מידע אמיתי לפני שאני נכנסת למאמר ? בתודה, עדי :)

Serf SaN

New member
אני יכול לענות לך בערך על 2 שאלות..

1. לא נראה לי שיגיעו להוט VOD פרקים מהסדרה של דיג'ימון.. משום מה, נראה לי שכשג'טיקס הביאו סדרות בפעם הראשונה לVOD, בזה תם ונשלם.. גם ככה כל הסדרות שם מקבלות רק איזה 12 פרקים מהעונה הראשונה.. ונראה לי גם שהם מכניסים לשם את הסדרות היותר אהובות שלהם, אבל בנוסף גם היות זולות. דיג'ימון נחשבת לסדרה דיי יקרה נראה לי..[לעומת הסדרות הישנות והעלובות שיש בערוץ..] 2. לא נראה לי שכבר אפשר לרכוש את הדברים האלה.. להזכיר לך, דיג'ימון נגמר ממזמן, וביחד איתו גם כל ההייפ שהיה מסביבו בארץ. אולי במקומות מסוימים עוד תצליחי למצוא דברים של דיג'ימון..אבל הם יהיו באיכות זוועתית. בכלל כל מה שיצא בארץ היה באיכות זוועתית.. רוב המוצרים גם היו אך ורק של העונה הראשונה.

strawberrys

New member
אוקיי, אני יכולה להציע לך דבר אחד.

אם הפורום לא מספק את הרצון שלך לקרוא על דיג'ימון (וזה לא שאני לא בספק שאת לא מישהו מהפורום שסתם מתחזה למישהו חדש, לא לקחת אישית בבקשה. זו סתם תהיה) כי יש בו יותר מדי אוף, את יכולה להיכנס למאמרים ולטאג ליינס, או לעשות חיפוש בפורום בנושאים שמעניינים אותך, ותוכלי למצוא המון מידע והודעות ודברים מעניינים.

shminia com

New member
לא אמרתי שאני לא מרוצה

הפורום מאוד עזר לי בהרבה דברים שקשורים לדיג'ימון!ויש כאן אנשים שפותחים דיונים ממש מעניינים. ולא מדובר על האוף -תפתחו אוף כמה שבא לכם -אני לא אחראית על זה. אני רק אומרת שהריבים פה ממש מציקים בעין.

strawberrys

New member
האמת היא שמה שאת אומרת

נשמע לי ממש רע. מה זה "הריבים פה מציקים לי בעין"? זה נשמע לי כמו "לאנשים יש חיים והם לא מדברים רק על דברים שמעניינים אותי" . תארי לעצמך שאיזה מישהו היה צופה על המשפחה שלך, ואז היה אומר "הריבים שלכם ממש מציקים לי בעין, אולי תדברו על דברים אחרים? מה שלום הסבתא? ומה עם הבת של שולה, היא מתחתנת כבר?" תחשבי על זה.

shminia com

New member
קודם כל יש הבדל

בין דיבור על החיים סתם , או על ריב בתוך הפורום. וחבל שכולם הבינו למה התכוונתי, ורק את/ה לא. באמת חבל לי :(

strawberrys

New member
הבנתי יפה מאוד למה התכוונת

אבל אני חושבת שלגיטימי שבתוך כל מעגל חברתי כלשהו יהיו ריבים וויכוחים בין האנשים. אני לא חושבת שלא צריך לדבר על זה ולנסות למנוע את זה אם זה באמת דברים סתמיים, אבל להיכנס לתוך קבוצה שאת לא חלק ממנה ולהעביר ביקורת על היחסים בין האנשים זה חוצפה ולא לעניין בכלל, לדעתי.

shminia com

New member
ביקשתם לקבל ביקורת

וזה מה שנתתי. פעם הבאה אני פשוט לא אתן , אני למדתי את הלקח הזה. "קבוצה שאת לא חלק ממנה" - אוקי, מזה אני מבינה שאת גם לא רוצה שיצטרפו אליה. אז באמת אין לי מה לעשות פה יותר. להתראות.

Snake Bandage

New member
אבל היא לא התכוונה לזה!

כלומר-- כשהעברת עלינו ביקורת אז היית בנאדם מבחוץ. חוץ מזה אין לנו בעיות, אנחנו נורא נשמח אם תצטרפי אלינו. באמת, אל תקחי את זה קשה, לא התכוונו להעליב. )=

strawberrys

New member
../images/Emo45.gifלזה התכוונתי.

דווקא שמחתי לראות שפתחת שרשור ואפילו הגבתי שם. נורא קל להיעלב להגיד "לא רוצים אותי פה", ולעשות מעצמך קדוש מעונה. וחוץ מזה גם אם נעלבת ממני (ומסיבה מטופשת לחלוטין) יש פה כמה אנשים שהגיבו לך בדיוק בצורה הנעימה והנוחה לך, אז מאדם אחד הסקת שלא רוצים אותך פה?

Apikachu L

New member
יופי, תראי מה עשית!

strawberrys

New member
מה *אני* עשיתי?

נמאס לי שאנשים מוכנים לשמוע רק מה שנוח ונעים להם לשמוע.

Apikachu L

New member
אה...היה שם סמיילי.

זו הייתה אמורה להיות בדיחה. לא ממש ידוע לי מה עשית. מצטערת אם נפגעת.

strawberrys

New member
חח לא נפגעתי.

חשבתי שהתגובה שלך היא חצי בצחוק וחצי ברצינות(זה מה שהיא הייתה, לא?) אז כבר הגבתי ברצינות

Digi Lista

New member
....

אני אתחיל מהסכמה עם דברים שנאמרו-אם משהו כאן מפריע לך את יותר ממוזמנת לנסות לשנות,שלא תטעי גם אני לא מרוצה כשהאופים משתלטים על הפורום אבל אני מבינה שיש לזה גם סיבות אובייקטיביות למשל שהפורום קיים כבר מעל ארבע שנים וחלק מהחברים בו עבר בגלגוליו הקודמים של הפורום(לורי ואני למשל) ובכנות קשה מאוד למצוא כול הזמן מה לחדש בעיקר כשמקביל אנחנו לא נעצרים במקום אלא מתקדמים הלאה ודברים שהיו עיקר ההתעסקויות שלנו מפנים מקום לדברים אחרים(לפחות חלקית)-התבגרנו יחד במשך הזמן ועברנו הרבה כפורום ביחסים בינינו,בכלליות וכבני אדם בפרט,תוסיפי גם את העובדות שעד השנה במשך שנתיים לא היו בכלל פרקים חדשים ונאלצנו להתאמץ אפילו יותר כדי לפתח דיונים ולא לתת לאופים להשתלט(והיו גם דיבורים על סגירה כדי שלא יקרה מצב שבאמת הכול יהיה רק אוף) והאמת שגם העונה החמישית עוד לא מספיק נתפסת בארץ וקשה לכוון לנושאים שיכולים לסחוף חלק עצום מהפורום לדיונים מעמיקים,חוץ מיזה שרק לקרוא ובקושי(אם בכלל)להגיב לא פותר בעיות,גם להגיד שנורא עצוב בלי לדעת בדיוק מה היה(כתבת בעצמך...) ובלי להציע פתרונות מעשיים(דיונים...) לא עוזרים,האשמה היא כמובן לא בך במיוחד ולא במישהו אחד ספציפי(אם כי יש לי רגשות אשמה לא קטנים ומעולם לא הסתרתי אותם מהפורום) אלא במכלול של הכול. לבוא לעודד בגלל המלחמה זה נחמד ומבורך אבל זה עדיין לא משנה את העניין של השתלטות האופים שהציקו לך כול כך לפי מה שהבנתי מהדברים שכתבת... אם יש לך רעיונות לדיונים ולמשחקים שקשורים לדיג'ימון את מוזמנת לקחת את הבמה ולנסות,רצוי בפתיחת כתומים ולא בהתחברויות לשרשורים אחרים...את ההודעה הזאת שלך הייתי משרשרת לשרשור שפתחתי בגלל ההקשר אבל יש בו גם שאלות על הנושא של הפורום וזה מעמיד את השרשור בזווית נוספת,פעם הבאה את מוזמנת להפריד בין הדברים ככה יהיה גם עוד משהו שקשור לנושא הפורום ואולי ידחק את האופים הרבים לטענתך... מה שכן בזמן מלחמה כמו שאנחנו נמצאים אני אפילו מעודדת אנשים לכתוב מה שהם מרגישים לטוב ולרע ותהיה כמות האוף אשר תהיה,תמיד הדגשתי שמעבר לדיג'ימון יש חיים ואני מרגישה זכות גדולה לדעת שאנשים מרגישים פה נוח לשתף,ליזום ולשאול מה שעולה על רוחם בדיוק כמו שאני מרגישה כאן ולא כי אני זאת שבכחול,הכחול הוא לא חלק מהאישיות שלי,הוא רק עוד צבע ואני לא מרשה לעצמי משהו שהייתי אוסרת על אחרים,חברי הפורום הם קודם כול חברים שלי,אנשים שאני אוהבת ומאמינה בהם והכי חשוב שאני מרגישה זכות עצומה להיות בקרבתם ואין מישהו שיכול לגרום לי להגיד ההיפך,עד כדי כך שברגעי משבר אין לי בעיה לצאת להילחם למען חברי הפורום גם במחירים שאולי עלולים להיראות כבדים כמו לאבד את הניהול,החתימה שלי לא נוצרה סתם יש מאחוריה סיפור לדוגמא. אני מקווה שהצלחתי להסביר את הרעיון-משהו מציק לך בידיך הכוח לשנות ואני מבחינתי אשמח לעזור לך במה שתרגישי צורך לבקש במידה כמובן ויהיו לי האמצעים המתאימים
לגביי השאלות... 1.אני בספק שהעונות יגיעו לvod אני לא רוצה להתחייב אבל אני לא ממש בטוחה שזה התחום שמשקיעים בו בהוט(יש לי הוט<וגם יס>,זה לא קשור),למה שלא תנסי לפנות אליהם באימייל ולשאול?אם צריך אני מוכנה לעזור לך ולחזק את הבקשה שלך
2.אין לי מושג איפה אפשר לרכוש את המוצרים,אולי כבר לא מוכרים אותם בגלל שהפופולאריות של הסדרה ירדה(בינינו גם כשהיא הייתה בשיא הצלחתה באיזור שלי לא מצאתי כלום וכמעט שנה לקח עד שהצלחתי להשיג את הדיסק האמיריקאי...) אולי כשהעונה החמישית תגיע יחזירו מוצרים ישנים יחד עם החדשים ויקפצו על הגל,אבל דווקא כן ראיתי לאחרונה בחנות צעצועים מדבקות של הסדרה אם זה עוזר... 3.רוב המאמרים הם סיפורים,שירים,תיאוריות ויצירות אחרות של חברי הפורום,אבל יש גם כמה מאמרי מידע בין כול המעל 560 מאמרים,אני אעזור לך לחפש
מקווה שמעכשיו במקום להרגיש רע תרגישי טוב ותיזמי

shminia com

New member
תודה על התגובה המעמיקה.

קראתי ונראה לי שלא הסברתי את עצמי כראוי , לא דיברתי על אופים בכללי. כי בכל פורום יש אופים. אלא שהיה כאן איזה ריב וזה דיי עיצבן. ואני אכן אשלח מכתב להוט. ואני מקווה לבוא לפה בקרוב עם כמה רעיונות מקוריים :)

למעלה