הי :)

veredgf

New member
הי :)

שלום לכולם, אני לא יודעת אם אני בדיוק שייכת לכאן, אבל קבלתי הזמנה אז באתי ונראה לי די נחמד... וחוץ מזה, התחלתי בעבר שני בלוגים ולא התמדתי עם אף אחד מהם... בדרך כלל התחלתי אותם כי היה לי מצב רוח רע ורציתי לשפוך את הלב, אבל כשהמצב רוח הרע עבר אז לא הייתה לי יותר מוטיבציה לכתוב... וגם מפני שאני כותבת המון וזה לוקח זמן ומייגע... הסיבה לכך שאני כאן היא יותר מסיבות עיצוביות. איה כתבה לי ושלחה לי לינק של הבלוג שלה אותו היא עיצבה באמצעות מה שנקרא "מברשות פוטושופ". אני מחזיקה אתר שמכיל מברשות "פרי מכחולי" (אם ניתן לקרוא לזה כך), וכן קישורים לאתרי מברשות מכל קצווי הרשת. מישהו הגדיר את זה כמעין פורטל לענייני מברשות... :) האתר נקרא vbrush ואתם מוזמנים לנסות ולהנות... הדבר הכי קרוב לבלוג שאני עכשיו מעדכנת זה ה- bkaro שלי... מעין בלוג אומנותי כזה שבו אני יותר מכל דבר אחר מעדכנת את האתר (עמוד) עם יצירות פוטושופיות פרי מוחי הקודח... אם רצונכם להציץ, אשמח! ורד (אה כן, אני חדשה כאן... :) )

ורדדד ../images/Emo6.gif

יש לך אתר ענק ! מברשות מקסימות. אמנם, אין קשר לבלוג, אבל ממש ממש אהבתי אותו
ברוכה הבאה לך. אם תוכלי בבקשה ליצור איתי קשר באייסיקיו: 94836666, אני אודה לך מאוד... יש לי כמה שאלות לשאול אותך בנוגע למברשות
שוב - ברוכה הבאה ותהני

shayl86

New member
ורד - אני פשוט חולה עלייך ! ../images/Emo67.gif

אתר פיצוץ. חיפשתי כבר הרבה זמן אתר כזה... אך לא מצאתי.. מי ידע שזה יבוא מישראלית שכמותך? הפתעת אותי לגמרי ! באמת, מברשות יפות... תוכלי ליצור גם עימי קשר באיסיקיו : 39916794 תודה ! שי !

איה@

New member
רגע רגע - אתם צריכים להודות לי ../images/Emo6.gif

אני לא מוותרת על זכות הראשונים
כמה אני שמחה שורד קיבלה את הזמנתי. כתבתי לה ואני כותבת לכם גם - בזכותה קיבלתי השראה לעיצוב האתר שלי ועל כך תודתי נתונה לה לעולמי עד
חבר´ה תעמדו בתור - אל תתקיפו את ורד
יש שאלות שבצניעות, גם אני אוכל לענות לכם. שבת שלום
איה.

איה@

New member
ורד - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני יותר משמחה שקיבלת את הזמנתי, ובאת לספר לנו על שני האתרים הנהדרים שלך. את bkaro - אני מוסיפה ברשותך לרשימת הקישורים שלנו, ואשמח אם תעדכני אותנו על כל חידוש בו, כי היצירות שלך הן תאווה לעיניים. וכמו שאמרו פה - זה שאת ישראלית
מוסיף לכל הקהילה כבוד גדול! אני מקווה לראות אותך כאן הרבה, ואולי יתחשק לך לבנות לעצמך בלוג במצב רוח טוב דווקא
איה. נ.ב. - תודה על החתימה שלך בספר האורחים שלי.

veredgf

New member
תודה על קבלת הפנים

הקרדיט אכן לאיה !
ותודה על הוספת הבקרו לרשימת הקישורים... עכשיו תהיה לי עוד מוטיבציה לעדכן אותו... פשוט כלי נהדר... וחוץ מזה אם צריכים טיפים ועזרה בתחום המברשות, נא לשאול! ורד

xero1

New member
גדול! ../images/Emo6.gif

זה האתר שלך? הוא כזה שימושי! זה ענק! תודה רבה לך
אה כן, ברוכה הבאה
רן

למעלה