הי'

הי'

בוקר טוב, ערב טוב ושבוע טוב לכולן... אני חייבת
שלכן/ם.... הגדול שלי בן 9.5, בכיתה ד' וטרם מצאנו למה להתחפש...? תנו לי רעיונות למשהו לא יקר, תואם לגיל, מקורי, ו/או שאפשר להכין לבד.....
כל המרבה ברעיונות ומהר הרי זה משובח.....

Jen74

New member
הנה כמה רעיונות../images/Emo26.gif

דרקולה גלימה שחורה שאפשר לקנות בחנות או להכין לבד. איפור לפנים זה בעיקר לבן על הפנים, שחור מסביב לעיניים ופסים אדומים מקצות הפה כאילו דם נשפך ושיניים מפלסטיק עם ניבים בולטים.
פיראט ג'ינס. אם יש ג'ינד ישן דהוי אפשר גם לקרוע מעט. חולצה לבנה מכופתרת עם צווארון, רטייה לעין וכובע של פיראט.
סקורפיו - דמות מסדרת הילדים "השמינייה" - גלימה אדומה כמו שכמיה עם כובע כמו בקפוצ'ון.
ליצן/מוקיון - איפור פנים שכולל בעיקר לבן, אדום לאף, לצבוע את הגבות בצבעים מוזרים כמו למשל אחת ירוקה ואחת כחולה, אפשר עם צבע איפור לעשות את הגבות בצורת משולשים. לצייר עם צבע איפור אדום או אודם אדום את הפה בצורה של חצי עיגול. לבוש, אפשר פיג'מה גדולה, לשים כרית בבטן, גרביים לא תואמות ונעלי בית או אפילו עם נעלי ספורט, גם טוב. זה בינתיים בשליפה מהשרוול.

vהוא משגע אותי...

כל מה שאני אציע זה לא טוב, אמרתי לו- אסיר, אני אקנה בד מפוספס וכו'...= לא רוצה! בת...=לא רוצה וכן הלאה.... הוא רוצה את הדברים שהכי מסובכים או שלא שמעתי על תחפושת כזו: שרק, ינשוף....... מה יהיה...?...?...?

Jen74

New member
שרק - אמור להיות פשוט...

חולצה לבנה, אפשר להכניס כרית בשביל הכרס, אפודה חומה מעל, מכנס חום צמוד ונעליים חומות. לאפר את הפנים בירוק ולהכין קרניים ירוקות. והנה תמונה להמחשה (למרות שאני בטוחה שהילד כבר הראה לך תמונה של מה שהוא רוצה)

כשאת מתארת את זה...

זה נראה פשוט לאללה, אבל מאיפה לעזאזל אני אמצא מכנס חום צמוד+אפודה, הכל נראה לי מסובך.... אני עייפה!

סימה 4

New member
כמה רעיונות...

שוטר , חייל , קבצן , צלם , "שום דבר" , פרופסור ....

למעלה