הי :)

Kitsune

New member
הי :)

נעים להכיר, עמרי בן 24 מראשל"צ :) יש פה במקרה טרקי\ת מהאזור שבא להם לראות סרטים\פרקים ביחד? עדיף משהו עם מערכת קולנוע ביתית (לי אין). שאלה נוספת: אז מתי בעצם אם בכלל יצא הסרט הבא של סטאר-טרק? טיפ-טיפה עלי בהקשר לעולם הסטאר-טרק: ראיתי את ST ו-ST:TNG וכן גם DS9 (אם כי פה כבר זייפתי עקב שהותי בצבא בזמנו), Voyager ו-Enterprise כמעט ולא ראיתי... :S סרטים מובן שראיתי.

סרטים מובן שראית? למה זה מובן?

אני חושב שיש יותר אנשים שראו וויאג'ר ואנטרפרייז מאשר אנשים שראו את *כל* הסרטים. אה, וברוך הבא

Bajoran Priest

New member
../images/Emo6.gif למה?

אני דווקא חושב שויכוחים בכל שרשור בנוגע לזה ש- TOS יותר טובה מכל דבר שבא אחריה, אם בכלל יש לאותו דבר זכות קיום, הוסיפו הרבה לפורום. <מהנהן> לכל הפחות, הם הוסיפו לו ויכוחים בכל שרשור בנוגע לזה ש- TOS יותר טובה מכל דבר שבא אחריה, אם בכלל יש לו זכות קיום. <מהנהן> וכו'..

פאגאן

New member
אחחח, איזה שני סתומים

בכלל לא דיברתי על TOS ספציפית, אלא יותר על תקופת TNG וקצת הלאה. אבל אני במקומכם הייתי של נעלי לפני שהייתי מדבר סרה או בזלזול, משה על TOS. וכלה במחמאות ועתה לעניין;אנשים שיודעים טרק מהו דרך וויאג'ר(סביר) ואנטרפרייז(נו עזוב) ולא דרך הסרטים(בין אם זה של TOS-קלאסיקה או של TNG-טוב למעט Insurrection ) הרי שאיננו יודע טרק אמיתי מהו !!!

Bajoran Priest

New member
thank you, kind sir

הערה: אורי, אם אתה קורא את זה, תראה איזה יופי איך הסדרות של רודנברי הצליחו להציב דוגמא להתבטאות נאותה
(סתם, סתם, נו)

Bajoran Priest

New member
במה הוא צודק?

בזה שאנחנו סתומים, או בזה שצריכים להוריד נעליים לפני שמדברים בזלזול על וויאג'ר? בכל אופן, בנוגע לסוגיית הסתימות שלנו אני לא יכול לשפוט, אבל בנוגע לסוגיה השניה: 1. לא דיברתי בזלזול, דיברתי בבדיחות הדעת 2. בכל מקרה הייתי יחף, אז אין מה לדאוג.

Kitsune

New member
למה לא?

מה יותר קל לראות ב-DVD? סרט מבלוקבאסטר או סידרה שלמה? (כנ"ל לגבי הורדות למינן שבאופן אישי אין לי ראש לשטויות כאלו). אין לי העדפה מסויימת לסידרה מסויימת, מה שנגיש לי אני רואה. אם התסריט טוב סבבה, אם לא - "השליכוהו אל הבור!".

פאגאן

New member
תודות

תודה על הברכה טאשה, אבל אני לא חדש רק נדיר ובלתי שכיח בביקוריי.

פאגאן

New member
תודות

תודה טאשה, אבל אינני חדש רק נדיר ובלתי שכיח בביקוריי בפורום.

למעלה