הכאב כל כך גדול

הכאב כל כך גדול

אמא את כבר לא איתי 3 שנים אני מתגעגע נורא רק תדעי שלא עוברת שניה שאני לא חושב עלייך אמא הרגע הייתה לי מריבה גדולה עם אבא ואני עכשיו נורא עצבני וכל כך עצוב אני רוצה שתחבקי אותי ותגידי לי שהכל יהיה בסדר כמו שהייתי קטן ועצוב כתבתי לך שיר מכל הלב מכל הנשמה מכל כולי אמא אני אוהב אותך יהי זכרך ברוך אמא --- איזה יום עצוב כואב הביתה לשוב מביט בתמונה שלך ורוצה להיות איתך איזה עולם אכזר אותך ממני לקח אמא... שובי אלי אמא... אל תוך חיי לא מאמין שזה קרה חושב שזה רק חלום רע המציאות הורסת אותי לדעת שאת כבר לא איתי אמא... שמרי עלי אמא... עד בלי די רוצה אותך בחיי לחבק אותך בשתי ידיי כואב לי להיות לבד אני כה מפוחד לא יודע מה לעשות אין לי כוח עוד לחיות כותב שיר זה בדמעות עיניי כבר לא רואות הבכי הרס אותי אוי אמא כואב לי

!PuMiCkY

New member
אלי, נשמה../images/Emo20.gif

למרות שלא "חוויתי" את הכאב שאתה "חווית", השיר שלך הכניס אותי לאווירה ונתן לי להבין מה אתה מרגיש. אתה מוכשר, ילד, והשיר שכתבת מקסים. תמשיך להיות כזה חזק, גם ברגעים קשים, ותמיד תדע שיש מי שיתמוך בך! אתה יודע את האייסיקיו שלי. דיברנו כבר. עדי.

רק ../images/Emo24.gif

כי נגמרו לי המילים מול כאב ואובדן גדול כל כך, מקוה בשבילך שתרגום הכאב למילים ינחם אותך - ולו במעט.

ה מוזה

New member
כמה כואב כמה כואב לאבד ....../images/Emo7.gif

את היד שליטפה , את היד שחיבקה וניגבה דמעה .. אם היתה פה היתה מחבקת אותך חזק , שומרת עליך מכל משמר . היא בוודאי היתה אומרת לך , תהייה חזק כי אני איתך תמיד ,אהבת אם לא חולפת לה מהעולם היא רק משנה צורה .. והחיבוק והליטוף והנגיעה הרכה הם עכשיו בלב שלך , שמורים שם כמו אוצר . תהיה חזק ילד . הכאב הזה נורא , חותך וקורע את הנשמה והלב . צירפתי תמונה .לפעמים תמונה אחת שווה אלף מילים. יש אי שם פייה ששומרת עליך מכל משמר.

תודה על החיזוק והתמיכה../images/Emo23.gif

אני לא רק יודע אני בטוח שאמא שלי שומרת עלי מלמעלה היא מלאך ששומר עלי כל הזמן

השיר כלכך יפה שאני לא מפסיקה ../images/Emo24.gif

אלירן השיר כלכך יפה שאני לא מפסיקה לקרוא ולבכות. כך בדיוק הרגשתי בגיל שלך וגם היום. ההבדל היחיד שהיום יש לי בן בגיל שלך. ואני מכאן מחבקת אותך חזק כמו אמא כמו הבן שלי. תהיה חזק ותנצור את הזכרון של אמא עמוק בלב. זה שומר אותנו וברגע שצריך תמיכה ועידוד תלחץ קליק כמו במחשב והיא תהיה איתך. כך בדיוק אני עושה היום ואעשה עד יומי האחרון. מכל

למעלה