הכאב קורע ושורף תלב שאת לבד עם עצמך :(

ליטלי30

New member
הכאב קורע ושורף תלב שאת לבד עם עצמך :(

חדשה הייתי פה לא יודעת מזה טריגר וכל זה עד שתפתי אומץ וכתבתי את כאבי ואת אשר עברתי בחיי
בכדיי לקבל אולי תמיכה כוחות לדעת שאני לא עד כדיי כך לבד ואני יכולה פה בפורום לקבל אוזן קשבת
ולפרוק את כאביי , להיתחזק ולדעת שאני אייני לבד להיתרומם בקטנה לעזר מחקו לי את מה שכאבתי
כי לא ידעתי מזה טריגר ביגלל שאני חדשה כאן ובפורומים בכלל , בתוך הכאב העמוק שבתוך ליבי ונישמתי
עזרתי אומץ כזה אחרי שנים לכתוב את מר גורלי ואכאב נפשי מתוך כל הכאב הדיכאון והיאוש מתוך הסטלה של הוודקה והסם
בין האקאות של דם בדמעות בידיים רעדות הרגשתי טיפה חופשייה לשתף ולספר מה עליי עובר ופשוט מחקו לי את זה וגרמו לי להבין
שאני לבד בלבד של החיים שבאמת כבר אין לי יותר אחד בעולם אפילו תפורום הזה אשר נועד לפוקרן הלב גרמו לי להבין שגם פה
אייני רצויה , לבדי בדרכי הלך אבל עמוק בתוך ליבי אני תמיד יזכור שלמורת היאוש הכבד והדיכאון אשר הורג הגעתי לכאן לשתף ולקבל
קצת תמיכה אהבה הקשבה וחיזוקים גם אותם לקחו מימני החיים :( :( :( , גם ככה בקושי יש בי אמונה באנשים וקשה לי לוקח לי זמן לפרוק
את כאבי ונתנתי משהו אחר בורא עולם נתנתי להיכנס עמוק יותר לכאב לדיכאון ולישקוע עמוק עמוק ביאוש , כי כיום הבנתי שלא משנה לאן הלך
או מה העשה תמיד לבד יהיה וליבי או נישמתי יראו אכזבה צער כאב וחוסר שייכות לבכל מקום בעולם , לא משנה עם זה אינטרנט או העולם בחוץ
ליטל אייינה שייכך לאף מקום ואיש בעולם איינו רוצה קשר או סתם לשפוך תלב עם כולם כן ואיתי לא כמו מצורעת חייה בעולם האפל הזה אך לא
לזמן רב , תודה לכולם ומאחלת לכולם פה בפורום ולכל בית ישראל רק טוב ואושר... שאותו לא זכיתי לחבות ולהרגיש בחיי.
ליטל!!!!

1

מעליי

ליטל שאלתי אותך אם את רוצה שאעלה לך את ההודעה מחדש עם טריגר בכותרת. בחרת לא לענות לי ולכתוב את הפוסט הזה.

זה פוגע ומעליב לקבל את הדברים האלה ממך, בייחוד לאחר שבחג בערב ליל הסדר ולמחרת אני ומנהלת הקהילות של אתר תפוז בילינו כל היום בניסיונות להשיג אותך ולעזור לך. הסברתי לך את המגבלות שלי בתור מנהלת פורום בתפוז ושאיני מחליפה עזרה מרופא ופסיכיאטר ושזה לא התפקיד שלי לטפל באנשים אלא רק לנסות להכווין אותם על מנת שיתייעצו עם אנשי מקצוע. אני מפצירה בך שוב ללכת לרופא, אפילו רופא משפחה כמה שיותר מהר ולספר לו מה שעובר עלייך.

אני רוצה לעזור לך, תאמיני לא שאני לא נמצאת פה בפורום כדי למחוק הודעות. אני עושה את זה כי אני באמת רוצה לנסות ולתמוך אבל אני לא יכולה לאבחן ולטפל, אני לא יכולה להיפגש עם אנשים. זה לא התפקיד שלי ואסור לי. לכן אני שוב מבקשת ממך, אנחנו פה בשביל לתמוך בך רגשית אבל את צריכה ללכת לאיש מקצוע אם את רוצה לעזור לעצמך. ואני מניחה שאת כן רוצה עזרה אחרת לא היית כותבת לנו.

ליטלי30

New member
מצטערת עם פגעתי בך נסחפת מכל הלב מצטערת נשמה!

את יודעת מה פוגע ומעליב שאת יודעת ואני מספרת בקטנה מה אני עוברת לבדי ושאני חדשה כאן ...
אני לוקחת את העצות שלך חושבת הלהם ולבסוף עושה צעד אחד קטנטן ושוב נידחקת החוצה
כלא קיימת ...כתבתי אחרי כאב דמעות בפחד עצום כי לא כתבתי מעולם בפורומים או באינטרנט
תמיד כתבתי לעצמי על דפים ועד שאני ממעיזה לכתוב בדמעות בכאב אני כותבת כל מילה שלבסוף נימחקה לה
כמו חיי ונישמתי, נשמה היית אומרת לי כי לא תוכלו למצוא אותי היכן שאני נימצאת לא בדיוק כזה מקום וואו , בלי רופאים
פסיכולוגים או פסיכאטרים ללא אף אחד יותר די עייפה נפשי ניגמרה לה , לא ביקשתי שתטפלי בי או תאבחני אותי פשוט ידעת כמה
קשה לי כואב לי כמה אני כבר ממוטתת נפשית פיזית בלי לאכול ולישון קרוב לשבוע בלי חשק לכלום חוץ מהוודקה והחגיגת לא לקחתי כלום
תקופה של ימים , אין לי מושג מה קורה איתי ועובר עליי כבר , אנורקסיה אפלפסיה אנמיה כאב דיכאון אכזבות מה תוקף אותי ראשון ואחרון כבר לא
יודעת שבורה כואבת , נכון רציתי עזרה לכן ניכנסתי וכן הייתי חדשה לא מכירה תחוקים ואיך זה הולך דיברנו ודיברתי בחמישי בלילה עם מישהי
ונתנת לי את טיפת הכוח הזאת לכתוב את אשר כתבתי ...סגורה ובודדה נילחמתי על חיי עוד שהייתי ילדה קטנה אבדו בי הכוחות נפשי עייפה לה כבר מהכל.
את רוצה תעלי את ההודעת מחדש איך שניראה לך וצריך נשמה כי זה כבר לא ישנה יותר.
אני מצטערת מכל הלב עם פגעתי בך לא היתכוונתי לפגוע בך ולא באף אחת אחרת ובאמת ממעמקי הלב אני מצטערת ומבקת סליחה שפגעתי בך נשמה.
שאת שותה שבוע רצוף בלי אוכל ושינה שאת לוקחת חגי כמטורפת זה נוגד אחת תשני את כבר לא יודעת מה את עושה ומה קורה לך זה הרס עצמי חזק .
מכמה וכמה דברים שבתוכי היתעוררו ואת נישמתי הכניעו בכאב בסיוטים ובפחדים אשר גרמו לי להיסתגר בין אותן ארבעת קירות הבדידות...
אני אומנם חצי מתה כזה אבל בכל זאת הולכת לים.

ליטלי30

New member
תודה מאמי

אבל אני הולכת לשם בשביל משהו אחר שאני צריכה לבדוק בעצמי שם .

למעלה